Beursdagboek Trader Guy 26 december 2009, 16:28

...

Marktvisie, grote Beurswedstrijd en het Forum

26 december 2009, 16:28 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Om te begin­nen wenst het hele US Mar­kets Team U pret­tige feestda­gen toe en natu­urlijk een goed en gelukkig Nieuw­jaar. In deze nieuws­brief hebben we het over het FORUM, de beurs, onze grote Jaar­con­test en de services.

De markt loopt richt­ing het einde van het jaar ook naar het MAX haal­bare toe, de top­pen wor­den op Ker­stavond nog maar eens gebro­ken op Wall Street. Niet dat het defin­i­tief hoeft te zijn, maar wel opval­lend natu­urlijk en dat in een sessie zon­der omzet en op Ker­stavond (24 decem­ber). Een veel rustig avond­maal voor beleg­gers, want de vorige keer strooide Dubai roet in het eten. U weet wel, toe­val of niet, Wall Street vierde toen ook feest (Thanks­giv­ing).

Aan de andere kant, wat een jaar beleven we, wie denkt er nog eens terug aan maart dit jaar toen de beurzen door hun bodems zakken, ik her­haal het nog maar eens. De AEX 195, de Dow Jones 6470, de S&P 500 naar 666 en de Nas­daq tot 1265 pnt. En nu die top­pen, de AEX op 335, de Dow Jones op 10.520, de S&P 500 op 1125 en de Nas­daq al op 2285 pnt.

Ook het sen­ti­ment laat dat merken, in maart zat ieder in zak en as, wilde nie­mand meer wat met aan­de­len te mak­en hebben en leek het glas hele­maal leeg. Momenteel ziet ieder het plots hele­maal zit­ten, roept men om nog hogere koersen in 2010 en doet men de ogen dicht voor het gevaar. Kor­tom, het glas is tot op de rand vol. We zien dit bijvoor­beeld ook aan onze eigen weke­lijkse sen­ti­ment met­ing waar we met gemid­deld 500 beleg­gers de pijl naar posi­tief zien uit­slaan. Toch iets om reken­ing mee te houden, toen het glas leeg was keerde de stem­ming plots, nu het vol is zit een draai er mijn inziens ook heel snel aan te komen. Kor­tom, we moeten hier wel heel dicht tegen een top aanzit­ten, want niets gaat vanzelf­sprek­end, ook niet de sti­jgin­gen op de beurs. Ook al denken velen nu dat we tot 1 jan­u­ari zek­er niets meer gaan inlev­eren. Oplet­ten is de raad.

Ook de komende week zullen de vol­umes laag bli­jven, er is 3 dagen volle han­del, don­derdag sluit een en andere weer na de mid­dag. Er zijn wel nog wat economis­che feit­en die langs komen. Via de web­site kom ik daar nog op terug elke dag… 

Onze grote US Mar­kets Jaarcontest

Tot 4 jan­u­ari kri­j­gen onze bezoek­ers nog de kans om mee te doen aan de jaar­lijkse grote beur­swed­stri­jd hier bij US Mar­kets. En, die beloofd nog span­nen­der te wor­den omdat we er de BEL 20 aan hebben toegevoegd waar­door er kan wor­den gekozen uit 70 aan­de­len in plaats van 50. Ook kan men weer raden wat de laag­ste, hoog­ste en eind­stand van de AEX op uitkomen op het einde van 2010. Een heel jaar kunt u vol­gen hoe uw keuze ver­loopt, en dat kan nogal fluc­tur­eren want er was iemand die de eerste maan­den van 2009 op de laat­ste plek stond met 600 deel­ne­mers en nu alsnog de top 20 bereikt. Met nog meer dan 1 week te gaan hebben we al meer dan 500 deel­ne­mers. Zorg dat u erbij bent.

Om deel te nemen, ga naar de web­site www​.usmar​kets​.nl en kies het item AEX Con­test en dan Jaar­con­test 2010. Of klik op deze link om direct mee te kun­nen doen…

US Mar­kets Ser­vices 2010:

Aan­bied­ing SER­VICES US Markets:

U kunt lid wor­den van onze ser­vices Tur­bo 10, Tur­bo 25 of Brons 25. We werken met Turbo‘s waar we bij Tur­bo 10 werken met max 10.000 euro en bij Tur­bo 25 met 25.000 euro. Brons is er ook als een andere vari­ant op Tur­bo 25, daar werk ik ook met 25.000 euro maar daar spe­len we indi­en mogelijk in op wat kor­tere acties.

Als lid kri­jgt u via deze ser­vices de sig­nalen per mail en per SMS toegestuurd. 

Nieuwe leden kri­j­gen naast een mooie kort­ing op de abon­nementspri­js er voor de start van 2010 ook nog 1 maand EXTRA bij (nu tot 1 MEI 2010). Dit om er U goed ken­nis mee te lat­en mak­en. De resul­tat­en die we hebben behaald de afgelopen jaren kunt u in detail nakijken via de abon­nement pag­i­na op de web­site. Nie­mand is zo transparant in detail met het tonen van de resul­tat­en van de ser­vices. Alles wat we gedaan hebben staat er keurig op, zow­el de goeie trades als de slechte die er ook zijn.

Wilt U gebruik mak­en van deze mooie aan­bied­ing, schri­jf u dan meteen in via de link hieron­der. We zetten U dan meteen op onze ledenlijst.

KLIK HIER voor de resul­tat­en en de aan­vraag van een abonnement…

Pret­tig week­end en tot maandag voorbeurs.…


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.