Beursdagboek Trader Guy 13 oktober 2015, 08:57

...

Belangrijke dag vandaag, let bij de AEX op de 438 en de 440

13 oktober 2015, 08:57 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Als we naar de indices kijken dan is er aan de bovenkant nog geen spraak van een uit­braak, de Dow Jones tra­cht wel door te stoten maar de rest wil dat zek­er nog niet. De sti­jging gis­teren was er dan wel maar zeer beperkt, al was het wel een sessie met zeer lage vol­umes door dat de bond mar­ket dicht bleef in ver­band met Colum­bus Day. Eigen­lijk moet je zo een dag als niet toereken­baar nemen op Wall Street, dus vanaf van­daag zal het wel weer busi­ness as usu­al wor­den. Er komen ook nog wat cijfers voor­bij in de loop van de dag, denk aan JP Mor­gan, J&J en Intel die allen in de Dow Jones zit­ten.

Cijfers uit Chi­na tonen een wis­se­lend beeld, de import valt zwaar tegen maar de export viel dan weer mee. Wel is het zo dat de Chinezen min­der pro­ducten kopen uit de Euro­zone en de VS, en dat kan zoals men al had verwacht drukken op de kwartaal­ci­jfers die voor­bij zullen komen, die komen nu elke dag wel voor­bij. We gaan het merken vanaf nu, de mark­ten staan aan de hoge kant na de recente ral­ly en vallen stil zo te zien. Slechte cijfers kun­nen ervoor zor­gen dat de vol­gende dal­ing op gang komt, dan kri­jgt de Bear weer kracht. Niet vooruit lopen op de zak­en, het is een verwacht­ing maar ook ik zal met moeten schikken bij veran­derin­gen. In de VS heb ik vooral geleerd Adapt to Change” en dat staat ingekaderd bij mij. In deze mark­ten moet je flex­i­bel bli­jven …

Tech­nisch BLOK:
Er is nog niet veel veran­derd tot nog toe, alles dicht bij de bovenkant zow­el hier in Europa als op Wall Street. Ste­un bij de AEX was de 440 maar nu zal de 438 wel een richt­punt wor­den. Onder de 438 snel naar de 432 denk ik, of we daar wat mee gaan kun­nen valt te bezien, eerst zou ik graag nog een retest van de 440 zien.

Wall Street staat aan de bovenkant, er is weer­stand zodat de indices een besliss­ing moeten nemen lat­er van­daag. Bij de S&P 500 let­ten we op de 2015 – 2020 nu, ste­un rond de 1995 – 2000, lat­er de 1975 en de 1960 ste­un. De Nas­daq komt tot het 50-MA nu en is al enkele dagen wat zwakker dan de rest, deze index kan weer gaan draaien, dat is mijn gedacht erover.

Advies­di­en­sten:
Afgelopen week wat zak­en kun­nen doen, over het geheel pakt dat goed uit zodat we de maand okto­ber in ieder geval goed zijn begonnen. Polleke Trad­ing gaat naar boven de €1000 winst, Guy Trad­ing naar €350 winst, Alles of Niets waar we nu voor 16 keer na elka­ar een actie goed afron­den staat deze maand op een winst van €586 maar daar scoren we nu al plussen sinds feb­ru­ari. Sinds 1 augus­tus halen we bij Alles of Niets zelfs al een winst van €5550, en dat met een inleg van €1000 per trans­ac­tie en dan MAX 2 trans­ac­ties tegelijk­er­ti­jd. Leden halen die €5550 met een inleg van slechts €2000 max­i­maal. Een abon­nement op Alles of Niets kost €39, deze ser­vice stu­urt alleen sig­nalen per mail en SMS (geen update elke dag).

Sys­teem Trad­ing waar we met €1500 alles proberen te doen als inleg kon gis­teren 4 AEX pun­ten winst bijschri­jven. Deze maand komen we uit op 6,5 pun­ten winst wat goed is voor €650. Sinds de start op 1 mei 2013 komen we uit op 155 pun­ten winst, een nieuw record. Aangezien we alti­jd 1000 boost­ers kopen is 1 AEX punt alti­jd goed voor €100, dus met 155 pun­ten komen we bru­to uit op een winst van €15.500. Het mooie van de advies­di­en­sten is dat we elke maand weer begin­nen met het­zelfde startbedrag, voor ieder gelijke kansen dus op elk moment want ook bli­jven we met het­zelfde bedrag werken steeds.

Mee­doen kan nu om het uit te proberen tot 1 DECEM­BER vanaf €39, kies een abon­nement dat bij u past. Schri­jf u in via deze link … http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html … Dan staat u van­daag nog op de verzendli­jst.


De tabellen tonen u het resul­taat van deze maand en de maan­den sep­tem­ber en augus­tus. Daar­naast ook het totaal sinds mid­den 2013 …

Tabel maand­score okto­ber:Tabel maand­score september:

Tabel maand­score augus­tus:AEX:S&P 500:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.