Beursdagboek Trader Guy 12 juli 2016, 08:51

...

S&P maakt nieuwe toppen, AEX richting de 450

12 juli 2016, 08:51 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Mark­toverzicht:
De markt bli­jft sterk liggen, gis­teren over de gehele lijn plussen met van­mor­gen opnieuw een sterke indi­catie voor meer plussen zow­el in Europa als op Wall Street aangezien de futures hoger staan voor­beurs. Azië laat ook weer een mooie plus zien, zo pakt de Nikkei wederom 2,5% erbij ter­wi­jl de Hang Seng de 21.000 pun­ten door­breekt met een plus van 1%. Alleen de olie die een kleine plus laat zien van­mor­gen bli­jft achter, daar kan wel nog een her­s­tel op gang komen nu de ste­un duidelijk werd getest.

De AEX samen met de DAX lopen nog ver achter, er kan dus nog wat meer erbij komen want de doe­len liggen nu nog een goeie 2 – 3% hoger. We lezen dat af via Wall Street waar er nieuwe 52-weeks highs staan momenteel en er zelfs een nieuwe All Time High op slot­ba­sis staat bij de S&P 500 en het lijkt erop dat de Dow Jones vol­gt van­daag of lat­er deze week. Hoe dan ook, de markt ligt er sterk bij en dat kan nog wel een tijd­je zo bli­jven. Onze leden hebben daar de nodi­ge updates over gekre­gen de afgelopen dagen.

Via onze sig­naal­dien­sten op de indices of op aan­de­len sturen we u in detail tips, de komende week voorzie ik mooie kansen op de indices. Zorg dat u zich snel inschri­jft zodat u snel op de lijst komt te staan, mogelijk doen we maandag al iets op de AEX en de DAX, of op de Dow Jones …

U kunt lid wor­den door u in te schri­jven via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tech­nisch Blok:
De sterke start van de week brengt de AEX meteen tot boven de 438 – 440 weer­stand, vol­gende doe­len wacht­en eerst rond de 444 en lat­er komt de 448 – 450 pun­ten in beeld. Alles kan snel gaan nu de stem­ming goed is op de beurzen, het lijkt erop dat die doe­len snel haal­baar zijn al moeten we alti­jd wel reken­ing houden met het tegen­overgestelde. Ste­un dan eerst de 438 met daaron­der de 435 – 436 en de 428 – 430 pun­ten. Bij de DAX lonkt de 10.000 pun­ten nu of beter de weer­stand rond de 10.050 pun­ten, lat­er de 10.150 en de 10.250 pun­ten. Ste­un eerst de 9750 met lat­er de 9600 en de 9500 pun­ten, de 9330 pun­ten bli­jft een betrouw­bare ste­un voor­lop­ig. Door de volatiliteit op de mark­ten bli­jven alle genoemde niveaus snel te halen al loopt de volatiliteitsme­ter nu snel terug naar lage waar­den. Ten opzichte van Wall Street lopen we hier in Europa behoor­lijk wat achter, een inhaal­slag lijkt nu bezig.

Wall Street toont weer een sterk begin van de week, de S&P 500 breekt de hoog­ste koers ooit en sluit af op 2137 pun­ten ter­wi­jl de hoog­ste koers op 2143,16 pun­ten uitkomt nu. Dat is de eerste weer­stand nu, de 2145 pun­ten met daar­boven de 2165 – 2170 en de 2200 pun­ten. Ste­un nu de 2135, de 2110 en de 2075 pun­ten. Nieuwe highs liggen er dus te wacht­en bij de S&P 500. De Dow Jones kon die top nog net niet halen, de hoog­ste koers was 18.284 ter­wi­jl de top ofwel All Time High uitkoomt op 18.351 pun­ten. Dat is dan ook de weer­stand, lat­er de 18.500 en de 18.750 pun­ten als mogelijke doe­len ofwel weer­stand. Ste­un nu eerst de 18.100 met lat­er de 18.000 en de 17.900 punten. 

Sig­naal dien­sten:
Vorige week hebben we via Sys­teem Trad­ing 12 pun­ten winst bin­nen kun­nen halen, met een kleine posi­tie goed voor €512 winst en dat voor de maand JULI ofwel in 4 dagen tijd. Er wacht­en weer nieuwe kansen op de indices waar u aan mee kunt doen door lid te wor­den, we verwacht­en weer een beweg­ing op de indices die redelijk groot kan wor­den … Bij Sys­teem Trad­ing staan we nu op €7223 winst voor dit jaar. We doen dat men MAX1500 inleg, gaan voorzichtig te werk en proberen lange tra­jecten mee te pakken. Lid wor­den kan nu via de aan­bied­ing tot 1 SEP­TEM­BER vanaf €39 … Schri­jf u in via de link hieron­der zodat u de vol­gende instap niet hoeft te mis­sen, want er komen nieuwe kansten aan op korte ter­mi­jn ofwel deze week nog.

Inschri­jven? https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​m​a​r​k​t​p​l​a​a​t​s​.html

Euro-dol­lar:
De cijfers bracht­en de euro vri­jdag wat in beweg­ing, niet al te fors maar toch even tot de 1,10 dol­lar na de sterke cijfers over de werkgele­gen­heid. Lat­er in de namid­dag her­pakt de euro zich om rond de steun/​weerstand 1,105 dol­lar te sluiten, die 1,105 dol­lar zie je mogelijk niet zo snel op de grafiek maar het is en bli­jft voor mij een zeer duidelijk rust­punt aan bei­de kan­ten ofwel als ste­un of als weer­stand. Die 1,105 dol­lar hou ik dus alti­jd goed in de gat­en en dat zal nog wel een tijd zo bli­jven, behalve als de euro onder de 1,09 dol­lar zakt, of boven de 1,16 dol­lar uit­breekt kri­j­gen we een andere sit­u­atie die wat langer kan duren. Toch ga ik zelf voor het gevaar dat de 1,09 dol­lar zal sneu­ve­len als ste­un lat­er deze maand, de dol­lar wordt sterk­er ten opzichte van de andere val­u­ta ter­wi­jl de euro verzwakt nog steeds. Gewoon een rentev­er­haal, de rente in de VS loopt wat op, die in Europa bli­jft dalen wat het logis­che gevolg aan­wakkerd dat de euro verzwakt en de dol­lar sterk­er wordt. We bli­jven de euro en dus ook de dol­lar volgen …

Brent olie:
De olie bli­jft zwak­jes ter­wi­jl de indices sterk­er wor­den, toch vreemd dat het uit elka­ar loopt momenteel maar dat komt door dat externe fac­toren drukken op de oliepri­js momenteel. Een pro­duc­tiev­er­haal, en uit­er­aard ook een tech­nisch ver­haal omdat de olie voor het eerst sinds feb­ru­ari uit de uptrend is gebro­ken waar­door de olie meer verkoop­druk kri­jgt via de spec­u­lanten. Ste­un nu de 4646,5 dol­lar, lat­er de 42,543 dol­lar en de 40 dol­lar als ste­un. Toch verwacht ik wel nog een her­s­tel tot min­i­maal de 47,5 dol­lar of zelfs tot rond de 50 dol­lar lat­er deze week of vol­gende week als was het maar een tech­nis­che rebound. Mor­gen in ieder geval weer de voor­raden uit de VS die er wat beweg­ing in kun­nen krijgen. 

We zien kansen op de olie de komende peri­ode, dat doen we via Guy Trad­ing han­de­len op de olie. Wie mee wil doen kan zich daar­voor inschri­jven via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​g​u​y​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

AEX:



DAX:



S&P 500:



Dow Jones:



Brent olie:



Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.