Beursdagboek Trader Guy 15 mei 2018, 08:43

...

Indices iets terug na testen weerstand

15 mei 2018, 08:43 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 3 / 12 | (0)


De indices doen een stap­je terug voor­beurs maar na de sti­jging van de afgelopen dagen is het wel zo dat er op de charts nog weinig aan de hand hoeft te zijn. Wel is het zo dat veel indices op Wall Street gis­teren een top boven de weer­stand neer hebben gezet, vooral de Nas­daq bli­jft zich sterk ontwikke­len en lijkt de weg richt­ing de top ofwel de hoog­ste stand ooit op 7637 pun­ten te zijn inges­la­gen. Na een reeks posi­tieve dagen kun­nen de indices dus een min­dere dag neerzetten van­daag maar dat zien we wel rond de slot­standen vanavond. Tij­dens de terug­val kun­nen er snel weer kop­ers in de markt stappen.

Wall Street:
Op Wall Street zet de Dow Jones bij­na de 25.000 pun­ten op de bor­den, na de bodem op don­derdag 3 mei op 23.530 stond de index toen bij­na 1500 pun­ten hoger. De index breekt nu wel door de 24.870 pun­ten op slot­ba­sis, de vol­gende hin­der­nis wordt na de 25.000 pun­ten eerst 25.15025.200 en lat­er de 25.500 punten.

Europa:
Wat Europa betre­ft zien we de AEX net onder de 564 pun­ten sluiten, daar­boven komt de 567 en de 572 – 573 in beeld als weer­stand, de top­zone dus ofwel de hoog­ste stand van dit jaar. Beter kan de index niet onder de 558 zakken waar de vorige weer­stand wacht, dat verwacht ik niet maar veel zal natu­urlijk afhangen van wat de mark­ten om ons heen zullen doen. De AEX kent wel een sterke peri­ode momenteel. De DAX ligt al enkele dagen redelijk vlak omdat de index moeite heeft om door de 13.000 pun­ten te breken, eens daar­boven ligt ook voor de DAX de weg open richt­ing eerst de 13.20013.250 en lat­er de 13.400 pun­ten. Boven de 13.000 pun­ten kan het dus snel gaan wat betre­ft de DAX.

Om de meer uit­ge­brei­de analy­ses te lezen kunt u lid wor­den, dan kri­jgt u ook toe­gang tot de LIVE BLOG, de posi­ties die we opne­men en de Trader­shop waar u ook alles in kunt zien. We zit­ten nog rustig in de long posi­ties voor de leden, zolang de indices meer ruimte omhoog ontwikke­len bli­jven we zit­ten en schuiv­en we de sto­ploss omhoog. Wie nog geen lid is kan zich inschri­jven nu voor €29 tot 1 JULI, dan staat u meteen op de lijst en u kunt ook de LIVE BLOG bek­ijken op de site die alleen voor leden toe­ganke­lijk is. 

Inschri­jven? Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

AEX:


Dow Jones:


Nas­daq:


Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.