Beursdagboek Trader Guy 12 september 2019, 08:12

...

Trump geeft 2 weken extra, ECB komt vandaag

12 september 2019, 08:12 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (1)

De Tweet van Trump afgelopen nacht zette weer alles in vuur en vlam al bleef het deze keer zo te zien beperkt tot een kleine plus. Trump stelt de nieuwe tarieven met 2 weken uit, dat zorgt dus voor de euforie vanmorgen al zie ik nu toch veel lagere standen dan op het moment net na de Tweet via de futures. Vanmiddag komt de ECB nog met een besluit over de rente.


Update markt:
We zien hogere koersen in Europa al doet de DAX deze keer niet mee, de AEX zet er nog tot 2 punten bij terwijl de futures op Wall Street iets hoger staan. Wel is het zo dat na dat Trump met dat bericht kwam er even een veel grotere plus stond maar beleggers realiseren zich dat het slechts om een kort uitstel gaat. Wat wel zo is, Trump weet ook goed wanneer hij wat moet doen, Wall Street staat net onder de hoogste standen ooit en Trump wil de markt daar blijkbaar overheen loodsen. Of dat zal lukken moeten we nog zien, fundamenteel blijft alles zeer kwetsbaar want we moeten nog een economische brug zien te overwinnen nu veel signalen aangeven dat er een recessie op komst is.

Of Trump gaat toegeven aan de Chinezen betwijfel ik, het zal eerder andersom moeten en ook dat betwijfel ik. We gaan het zien in oktober, ik denk zelf dat er niet veel extra meer zal komen rondom dit probleem. Het is dus afwachten en kijken hoe alles zich verder zal ontwikkelen. Wel is het duidelijk dat alle indices nu een wel zeer zware weerstand tegenkomen. De All Time Highs op Wall Street staan er bijna nu.

Vanmiddag de ECB nog, zal Draghi wat extra geven aan hetgeen men al verwacht? Vergeet ook niet dat de DAX al ruim 1000 punten hoger staat dan pakweg enkele weken terug, de AEX zien we al bijna 50 punten hoger nu. Ik heb er mijn twijfels over, morgen meer uiteraard, nu valt er niet zoveel meer te zeggen rondom deze standen die er vanmorgen staan.

Proefabonnement:
Om mee te doen via een proefabonnement tot 1 NOVEMBER voor €39 kunt u zich inschrijven via de site ... De verwachting is dat er nog genoeg mooie kansen komen richting het einde van dit jaar om op te handelen, zorg dan dat u mee bent de komende periode ... Als u zich inschrijft dan kunt u nog mee met de posities die open staan ... Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/tradershop

AEX:


DAX:



Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.