Beursdagboek Trader Guy 22 september 2019, 13:00

...

Aanbieding: Abonnement tot 1 december voor 39 euro

22 september 2019, 13:00 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 11 / 12 | (0)

Via deze aan­bied­ing die loopt tot 1 decem­ber voor €39 kunt u weer ken­nis mak­en met een van onze sig­naal abon­nementen, dan ont­vangt u de plan­nen die ik uitzet op de indices en waar het kan op aan­de­len die inter­es­sant zijn om op te han­de­len. Tot het einde van dit jaar verwacht ik nog meer dan genoeg kansen om te han­de­len zow­el long als short want aan bei­de kan­ten kun­nen we posi­ties opnemen.



Er wer­den eind vorige week al wat nieuwe posi­ties opgenomen en u kunt zek­er nog mee met de lopende acties door lid te wor­den. We zit­ten nog alti­jd mooi op schema wat betre­ft dit jaar (2019), er werd tot nu toe slechts 1 maand ver­lies gemaakt ter­wi­jl we dit jaar al 7 maan­den met winst hebben kun­nen afron­den wat hoe dan ook al een sterke presta­tie is bij het gril­lige ver­loop van de mark­ten momenteel. 

Om mee te doen via een proe­fabon­nement waar u ken­nis kunt mak­en met de manier van han­de­len kunt u nu dus een proe­fabon­nement nemen voor €39 tot 1 decem­ber. Schri­jf u in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Dan staat u meteen op de leden­li­jst, kri­jgt u de updates, de sug­gesties in detail, kunt u inloggen om de Trader­shop te vol­gen en kunt u het leden­fo­rum bezoeken dat bij uw abon­nement hoort … Veel leden vin­den de coach­ing zeer nut­tig, u kunt even ervaren hoe het alle­maal werkt … Tot snel … Hieron­der ziet u het resul­taat over 2019 dat is bijgew­erkt tot don­derdag waar we de laat­ste posi­ties hebben ges­loten … Probeer even een tijd­je een van onze abon­nementen zodat u merkt hoe we te werk gaan op de beurs …

Resul­taat totaal 2019:


Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.