Beursdagboek Trader Guy 29 november 2019, 07:56

...

Weinig te doen zonder Wall Street, Europa iets omlaag

29 november 2019, 07:56 | Trader Guy | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

Door dat de futures op Wall Street tijdens Thanksgiving de gehele dag lager stonden (waren gewoon open) kon Europa geen vuist maken en bleven zowel de AEX, de DAX en de CAC 40 negatief en sluiten dan ook met verlies. Vandaag kan het weer zo'n dag worden, ik merk dat het er niet beter uitziet voorbeurs. Veel nieuws zal er niet komen, zoals ik deze week al aangaf is Wall Street wel open vandaag maar slechts een halve dag ...


Update markt:
Europa dus wat lager op lage volumes, Wall Street doet vandaag een halve sessie mee en sluit om 19:00 vanavond. Het is wachten op wat de komende week zal brengen. Records staan er nog op Wall Street, Europa kan niet doortrekken omhoog zodat we het hier helaas laten afweten. We zien in ieder geval een lagere opening vanmorgen, de AEX kan een punt of 2 lager starten, de DAX zo'n 60 punten. Zo komt de AEX weer dicht bij de 595 punten, de DAX richt zich weer op de bekende steun rond de 13.150 punten. Gisteren heb ik de posities gesloten, het waren LONG posities en er werd winst behaald omdat de markt de dagen ervoor wat kon opklimmen. Vanaf vandaag richten we ons met nieuwe posities op de maand december, waar het kan zal ik voor de leden weer een instap zoeken.

Vandaag is het "Black Friday" en dus het moment om als nieuw lid kennis te maken met onze abonnementen, dan kunt u mee met de posities die er aan zitten te komen. Zorg dus dat u niets hoeft te missen, hieronder ziet u de bijzondere aanbieding voor het Black Friday weekend ...

Black Friday weekend:
Gedurende het Black Friday weekend kunt u als nieuw lid gebruik maken van een zeer aantrekkelijke aanbieding om lid te worden en dus onze signalen en coaching te volgen. Daarbij begeleiden we onze leden bij de beurshandel en komen vaak met suggesties om iets te doen op de belangrijke indices en aandelen. Eenmalig en dus ter kennismaking voor nieuwe leden tijdens het Black Friday weekend kunt u zich inschrijven voor €27 tot 1 FEBRUARI (Polleke €37). Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop

Zoals u via het overzicht hieronder kunt zien werd er deze maand (november) en over het jaar 2019 een goed resultaat behaald en we zijn er klaar voor om daar nog wat bij te doen tijdens de maand december. Ook voor 2020 zullen we ons inzetten om er een goed jaar met resultaten van te maken.

Resultaat 2019


Technische niveau's:

Europa:

AEX Index:
De AEX doet er nog altijd alles aan om de 600 punten weerstand aan te vallen, na de uitbraak boven de 585-586 werd die 600 punten al een paar keer opgezocht maar een slot boven deze nieuwe mijlpaal lukte nog niet. De top van vorige week zien we rond de 602-603 punten, dat wordt nu de eerste en meteen zware weerstand. Als de AEX uitbreekt dan ligt de weg open richting de 608-610 punten, later zien we rond de 615 en de 621-622 punten weerstand. Doelen die bij een goed beursklimaat haalbaar worden, zolang er maar geen onverwachte slechte ontwikkelingen tussen de VS en China de kop opsteken en er geen verkoopdruk op gang komt. Maar door de winstnemingen van vorige week zie ik nu toch eerst nieuwe toppen in de maak. Steun nu de 594, de 591 en de bodem van vorige week rond de 588 punten. De oude topzone rond de 585-586 punten moeten we ook nog steeds goed in de gaten houden voor later.

DAX:
De DAX kwam weer even dicht bij de 13.300 punten weerstand maar kan het opnieuw niet voor elkaar krijgen om door te stoten, pas als de index erboven weet de sluiten dan ligt de weg open richting de 13.600 punten waar we dan het record kunnen aantikken. Weerstand nu nog steeds de 13.300, de top van vorige week die wacht rond de 13.375 punten. Daarna de All Time High bij de DAX die we zien op 13.596 punten. Steun nu de 13.150, de 13.000 en de 12.875 punten.

Wall Street:

Dow Jones:
De Dow Jones geraakt weer boven de 28.000 punten, zet een nieuw record neer en weet dat te bevestigen met een slot boven de 28.100 punten waar de top van vorige week uitkwam. De sterke reeks met records wordt deze week nu al voor de 2e sessie doorgezet. Weerstand nu de 28.250 punten, later kunnen we in het onbekende gebied uitkijken naar de 28.500 en de 28.750 punten waar er weerstand wacht. Steun nu de 28.000, de 27.750 en de 27.400 (oude top). De markt blijft sterk en krijgt deze week steun door dat de volumes laag blijven. De index kan zo makkelijk de reeks met records uitbreiden.

Nasdaq:
De tech aandelen komen ook weer op gang en zo lukt het de Nasdaq om deze week na een kleine DIP weer records neer te zetten. Bij de Nasdaq zien we nu het volgende doel rond de 8750 punten uitkomen, de Nasdaq blijft de sterkste index op Wall Street momenteel. In het onbekende gebied nu vrij spel en de recordreeks kan na de terugval weer een paar dagen aanhouden. Zeker met de lage volumes door de gebroken week. Steun eerst de 8500 punten, daar wacht de laatste bodem. Pas onder de vorige top moeten we letten op de 8425 en de oude top rond de 8340 punten waar de index nu al 300 punten boven staat.

S&P 500:
De S&P 500 herpakt zich, komt weer binnen de recordzone en zet deze week voor de 2e keer opnieuw een All Time High neer net onder de 3150 punten want dat wordt nu de eerste hindernis al blijft dat in het onbekende gebied. We letten dus op die 3150, de 3175 en de 3200 punten als weerstand. Voorlopig nog zeer bullish door het snelle herstel na de korte DIP, de waarderingen blijven te hoog, dat weten we, maar de waan van de dag blijft posities, dus we volgen nog even mee in deze richting. Steun nu de 3120, de 3095 en de 3028 (oude top).

Black Friday weekend:
Gedurende het Black Friday weekend kunt u als nieuw lid gebruik maken van een zeer aantrekkelijke aanbieding om lid te worden en dus onze signalen en coaching te volgen. Daarbij begeleiden we onze leden bij de beurshandel en komen vaak met suggesties om iets te doen op de belangrijke indices en aandelen. Eenmalig en dus ter kennismaking voor nieuwe leden tijdens het Black Friday weekend kunt u zich inschrijven voor €27 tot 1 FEBRUARI (Polleke €37). Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop

AEX:DAX:Dow Jones:Nasdaq:


S&P 500:Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »