Beursdagboek Trader Guy 16 februari 2020, 10:37

...

Laatste kans vandaag: Wordt nu lid tot 1 april voor 29 euro

16 februari 2020, 10:37 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 10 / 12 | (2)

Beste beleg­gers,

Jan­u­ari ver­liep redelijk, deze maand zeer moeil­ijk maar de komende weken voorzie ik hoe dan ook kansen om goed op te han­de­len. De lopende posi­ties kan men nog opne­men, lat­er zal ik wis­se­len naar nieuwe posi­ties met de nodi­ge kansen. De markt bli­jft moeil­ijk, en ik heb voor feb­ru­ari 2 keer de ver­keerde keuze gemaakt wat helaas ver­lies veroorza­akt. Zoals alti­jd toon ik bei­de kan­ten, als er winst wordt gemaakt kunt u dat zien, als ik het niet goed heb gedaan dan staat het ook transparant op de site. Sinds de start is het zo dat er van die slechte maan­den tussen zit­ten, er zit­ten ook hele goeie maan­den tussen uit­er­aard maar als we alles doortrekken naar de start in 2013 – 2014 van deze abon­nementen dan staat er alti­jd nog een hele mooie winst.

Dat is het­geen u moet weten, wat het ver­volg betre­ft ben ik gretiger dan ooit om het beter te doen de komenden peri­ode, ver­lies frus­treert mij ook want dan ver­lies ik zelf ook op de beurs. Als ik de reden zoek dan is het sim­pel, ik dacht 2 keer dat alles hoog genoeg stond met de nieuwe records en de min­der sterke vooruitzicht­en wat betre­ft de economie, 2 keer kreeg ik een MEGA ral­ly tegen mij in en dan gaat het snel, zoi­ets komt ook niet elke maand voor, we zit­ten dus in een uit­zon­der­lijke fase momenteel. Hoe dan ook, je neemt het op tegen de markt en het is nog alti­jd zo dat de markt alti­jd gelijk heeft, dat zal ook zo zijn mocht de top er staan, ook dan kan het heel snel gaan wat betre­ft de beurzen maar dan de andere kant op. Zelf werk ik al ruim 30 jaar op de beurs en weet dat het eind­punt (voor­lop­ig eind­punt) heel dicht komt nu. Dat zie je gewoon aan het ver­loop van de grafieken, en in 90 – 95% van de gevallen waar je een para­bool sti­jging ziet op de grafiek vol­gt er daar een ste­vige cor­rec­tie op. Het momen­tum bli­jft dan moeil­ijk maar als je beet hebt in de short richt­ing dan gaat het sneller dan velen nu denken. Daar bli­jf ik op inspe­len met een accept­abel risi­co, ik neem nooit meer dan €1000 per posi­tie op, genoeg om mee te han­de­len en dus voor iedereen haalbaar.

Wat betre­ft het han­de­len met long posi­ties doen er veel, han­de­laren die goed kun­nen scoren als er een grote cor­rec­tie komt kunt u op 1 hand tellen. Uit het verleden heb ik vaak genoeg bewezen dat short han­de­len iets is wat ik ook beheers maar nog­maals, voor dat de score er komt kan het wel even pijn doen zoals het de afgelopen 2 weken uit­pak­te. Aan de andere kant, als we er op tijd inzit­ten, en kun­nen bli­jven zit­ten, dan kan de maand maart wel eens zeer goed uit­pakken, mogelijk ook nog de laat­ste 2 weken van feb­ru­ari. Mee­doen kan dus nu voor €29 tot 1 APRIL, nog genoeg tijd om mee te kijken, en mee te doen en vooral om mijn com­mentaren te vol­gen via de nieuwe LIVE BLOG voor leden die er op de site komt.

Inschri­jven tot 1 APRIL voor €29? Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart



Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.