Beursdagboek Trader Guy 3 maart 2020, 08:03

...

Grootste puntenstijging ooit bij Dow Jones, wel opletten ...

3 maart 2020, 08:03 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (4)

In punten een recordstijging bij de Dow Jones, de 5% erbij hoort daar niet bij maar komt wel in de tabellen te staan. De bewegingen tussen hoog en laag waren enorm gisteren, de markt is zoals we dat noemen "crazy" en daar moeten we het nog wel even mee doen ...


Marktupdate maandag ochtend:
Vanmorgen zoeken de beurzen weer naar richting waarbij Wall Street nu alle hoop vestigt op de FED die de rente snel kan verlagen, het ziet er nu naar uit dat er zich een V- beweging inzet maar dat is te voorbarig na het slagveld van vorige week. Veel beleggers kunnen wel eens denken om uit de markt te stappen tijdens deze upswing die tot nu toe enorm is. In 2008 hebben we ook van dit soort kattensprongen gezien, rally's die tijdens de neergaande beweging enorm waren, dat zien we eigenlijk bij alle grote correcties.

Wat betreft vandaag, uiteraard kan ik er weinig over zeggen, na een reeks record dalingen in punten kwam er gisteren in punten een recordstijging bij de Dow Jones. Europa kon amper volgen want gedurende de openingstijden hier moest alles nog beginnen. Trouwens, tot een uur voor het slot stond de Dow Jones nog even op 450 punten winst, dat liep tijdens het laatste halve uur uit tot een plus van 1294 punten, het gaat dus nergens over, dubbele koopacties, kopers die denken dat de bodem er staat en handelaren die de shorts snel terugkopen omdat men denkt dat de centrale banken eraan zitten te komen. Verder is er vandaag een bijeenkomst van de G7 en is het in de VS Super Tuesday waar we gaan zien wie dicht bij de overwinning komt wat betreft de Democraten, wordt dat Sanders, Bloomberg of Biden?

De AEX staat in ieder geval nog onder de 540 punten, de DAX rondom de 12.000 punten en we zien dat bijvoorbeeld het goud nog volop meedoet aan de bovenkant. De olie staat rond de $52,5 (Brent). De euro zien we rond de 1,11 dollar en dat is al heel wat hoger dan de 1,08 dollar van enkele dagen geleden (20 februari). De dollar wordt dus snel goedkoper na de grote terugval van Wall Street hetgeen ook al aangeeft dat de rente snel zal worden verlaagd. Soms zie je inderdaad door de bomen het bos niet meer wat betreft de financiële markten.

Volg de LIVEBLOG:
D de leden kunnen ook EXTRA analyses verwachten via de LIVEBLOG met waar het kan EXTRA tips. Wie dan inlogt op de site krijgt alles via de LIVEBLOG te zien. Een leuke en interactieve aanvulling die moet uitgroeien tot een goed gevuld beursdagboek.

Nieuwe aanbieding, nu proefabonnement tot 1 MEI voor €39:
Een abonnement bij US Markets Trading helpt beleggers om ondersteuning te bieden, uiteraard is dat geen garantie op succes maar over een langere periode werd bewezen dat we resultaat behalen. Zelfs met de grote daling van vorige week komen we er heel goed vanaf, ik heb besloten om niet mee te willen doen met die gekte, het risico was het niet waard om met posities in de markt te zitten ... We handelen op de indices en via Guy Trading ook op grondstoffen als goud en olie, en op volatiele aandelen. Nu kunt u zich dus tot 1 MEI inschrijven voor €39 ... Schrijf u vandaag nog in ...

Dat kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop

Resultaat februari afgesloten posities:
De posities short posities werden gesloten in de loop van vorige week en dat met een hele mooie winst, helaas moest er nog wat worden opgehaald van eerder deze maand maar zoals u merkt is dat in ieder geval gelukt. Zo behalen we met Systeem Trading een mooie winst van bijna €600. Er komen zeker nieuwe kansen aan volgende week waar we de maand maart zullen opstarten, wel zal ik het goed moeten zien te timen maar de volatiliteit zal zeker weer kansen bieden. Doe dus mee en schrijf u in voor €39 tot 1 MEI ... https://www.usmarkets.nl/tradershopTechnische niveau's:

Nu eerst even de markt laten uitrazen voor ik weer niveaus kan aangeven ...

AEX:DAX:Dow Jones:Nasdaq:


S&P 500:Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Login »