Beursdagboek Trader Guy 24 april 2020, 07:57

...

Markt opnieuw grote moeite met weerstand

24 april 2020, 07:57 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 12 / 12 | (0)

We merken dat de winst niet kon wor­den vast­ge­houden gis­teren des­on­danks een sterk begin van de sessie zow­el in Europa als op Wall Street, waar het door komt weten we wel maar aan de andere kant bli­jven beleg­gers, ofwel de han­de­laren rea­geren op elk sprankelt­je hoop dat naar buiten komt.



En dan is er nog de dagelijkse pers­babbel van Trump, die begint ook al te zoeken naar oplossin­gen waar­van je denkt, waar is die man toch mee bezig? Nu wil hij schoon­maak­mid­del infecteren om het virus te bestri­j­den?? Dat bericht poste ik in de blog, maar als ik na ga denken dan zie ik een man die het niet meer weet en ten koste van alles zijn lijf wil red­den om zijn post te behouden in novem­ber. Daar komt nog het feit bij dat hij er psy­chol­o­gisch elke dag min­der goed uitzi­et, elke dag moet hij de fouten van de dagen ervoor weer recht zien te prat­en en schi­et uit zijn slof bij zowat elke vraag en ver­wi­jt die per­soon dan dat hij of zij FAKE nieuws uitkraamt enz… Maar goed, ik wou het er even over hebben, schoon­maak­mid­del inspuiten, dat je zoi­ets mag zeggen is al vreemd toch?

Goed, de mark­ten sluiten vlak tot iets lager, vol­gens mij een sessie die de boeken in kan op Wall Street want het was voor het eerst in pak­weg 2 maan­den dat de indices zo dicht bij het vorige slot afs­luiten. Tech­nisch, voor zoveel dat waard is in deze fase, zie ik niet al teveel rede­nen om hoger te gaan, fun­da­menteel al zek­er niet met de economis­che vooruitzicht­en. Waar men eerst dacht dat het in augus­tus-sep­tem­ber alle­maal klaar zou zijn zie ik nu steeds meer waarschuwin­gen dat er een 2e fase komt lat­er dit jaar (najaar). Dus zolang er geen vac­cin is (en daar valt schoon­maak­mid­del niet onder) zal het moeil­ijk bli­jven voor iedereen en zal de economie geen V‑vormige rebound mak­en. Verder zullen er veel banen verd­wi­j­nen, meer dan gedacht, en is de verwacht­ing dat con­sumenten zullen gaan sparen in plaats van uit­geven. Daarom bli­jf ik bij mijn eerdere verwachtin­gen, we kri­j­gen een moeil­ijk 2020 en 2021, daar­na zien we verder. Wel is het zo dat we als mensen een behoor­lijke psy­chol­o­gis­che tik kri­j­gen hier­door. Voor wie het moeil­ijk heeft, hou vol, er komen wel weer betere tijden.

De beurzen staan dus hoog, vergeleken met de bodem van nu een maand gele­den, ga er dus niet vanu­it dat alles weer naar de top­pen zal gaan, ik zie ook vaak die com­mentaren voor­bij komen dat de beurs voor­loopt enz.. maar let op, die bodems kun­nen we zek­er nog terugzien en zelfs lagere standen bli­jven mogelijk. Het bli­jft het ver­haal van het paard naar de water­bron bren­gen maar het niet kun­nen ver­plicht­en om te drinken. En het andere spreek­wo­ord met het paard is vertrouwen komt te voet en gaat ter paard” … Bli­jf dus oplet­ten, neem uw tijd, en geloof niet te snel in fabeltjes …

Ik gaf woens­dag al aan dat we even winst hebben genomen en dat we don­derdag wel weer zouden kun­nen instap­pen, wel dat heb ik gedaan voor de leden. Wederom met kleine posi­ties en niet te gretig, wel met mogelijkhe­den om tussen de €250 en €500 winst te behalen op een inleg van ongeveer €1000 tot €1500 … De posi­ties wer­den opgenomen, de leden zit­ten dus in de markt rond een mooi punt waar ik weer­stand had verwacht. Wie ook de sig­nalen wil ont­van­gen kan lid wor­den, neem een proe­fabon­nement op een van onze abon­nementen, mee­doen kan al met €2000 (Sys­teem Trad­ing) en tot €8000 (COM­BI). Uit­er­aard kan iedereen zelf invullen met hoeveel men mee wil doen, de aan­tallen kunt u uit­brei­den naar eigen keuze … Nu dus tot 1 JULI voor €39

Schri­jf u in via deze link … https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop


Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.