Beursdagboek Trader Guy 27 april 2020, 07:56

...

Futures hoger door stimuli uit Japan

27 april 2020, 07:56 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 11 / 12 | (0)

Kon­ings­dag ofwel zoals ze het nu noe­men Won­ingdag in Ned­er­land, ook iets wat we niet eerder hebben meege­maakt. Deze week kri­j­gen we vri­jdag ook de 1 mei vier­ing die ook anders zal wor­den dan wat gewend zijn, dat voor de lan­den die het vieren uit­er­aard want in Ned­er­land ken­nen we dat niet. Wel is de beurs dicht vri­jdag en dan ook hier in Ned­er­land. Toch kri­j­gen we een week met veel cijfers uit de VS, zow­el bedri­jven en economis­che data, op 1 mei ofwel aanstaande vri­jdag is Wall Street wel gewoon open.



Verder gaan we zien wat de week brengt, van­mor­gen zien we in ieder geval weer een posi­tieve open­ing wat wordt overgenomen uit Azië waar de koersen hoger staan door dat Japan volop gaat stim­uleren, dat zien we uit de bericht­gev­ing die naar buiten kwam in de loop van de nacht. Maar eigen­lijk is er nog weinig anders dan met de sit­u­atie waarin we ons bevin­den, nog steeds vraagtekens over het ver­volg, hoe komen we uit deze cri­sis en is het zo dat er nog een 2e golf komt lat­er dit jaar? Wie het weet mag het zeggen maar of de beurs het bij het rechte eind heeft betwi­jfel ik, er komt zo te zien weer een poging op gang om de top­pen op te zoeken, vooral de Nas­daq die dicht bij de top van pak­weg een week gele­den uitkomt van­mor­gen (de future).

Wat betre­ft de Nas­daq komen de grote bedri­jven met cijfers, ik zie Apple, Ama­zon, Google, Face­book en Microsoft staan op de lijst in de loop van de week. Vooral don­derdag zie ik een belan­grijke avond met Apple en Ama­zon nabeurs. Maar er komen meer grote bedri­jven met cijfers die in de Dow Jones zit­ten, de oliereuzen Exxon en Chevron maar ook Boe­ing, Mc Don­alds, 3M, Mer­ck en Caterpillar.

Wat betre­ft de oliepri­js, we zien van­mor­gen weer een dal­ing, de WTI ver­lies meer dan 10%, de Brent wat min­der maar het gaat om een nieuw con­tract zo te zien, deze keer de juli future … De pri­js van het goud loopt ook wat op van­mor­gen, het bli­jft vreemd dat naast de markt zelf ook de pri­js van het goud oploopt. Wat de dag verder zal bren­gen zien we wel, in ieder geval zullen de beurzen hoger starten vanmorgen …

Wie met onze sig­nalen mee wil doen kan nu een proe­fabon­nement nemen tot 1 JULI voor €39 … Schri­jf u in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Tot straks … Guy


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.