Beursdagboek Trader Guy 29 april 2020, 07:30

...

Futures hoger, wachten op meer cijfers

29 april 2020, 07:30 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

De mark­ten bli­jven op zich ook sterk liggen, gis­teren wel wat dal­ing op Wall Street met de Nas­daq voorop maar als we naar de futures kijken van­mor­gen dan is alles weer inge­haald, al staan we wel nog onder de top­pen van gisteren.



Alpha­bet ver­di­ende dan wel min­der door de dal­ende adver­ten­tie inkom­sten maar de omzet groei­de wel weer wat waar­door het aan­deel nabeurs 7% opliep. Het bli­jft een moeil­ijke markt zoals u merkt, beleg­gers kijken al heel ver vooruit maar door de mist die er is zie je niet zo ver vooruit en daarom bli­jf ik voorzichtig met de vooruitzicht­en. De gehele markt bli­jft moeil­ijk te lezen aangezien het erop lijkt dat som­mige indices maar 1 doel hebben en dat is zo snel als mogelijk weer de records van feb­ru­ari aan­vallen. We zijn amper 2 maand verder nu, en alles zou dan al opgelost moeten zijn? We gaan het meemak­en, wel lijkt het erop dat deze Bear Mar­ket Ral­ly van een ander kaliber is dan die van 2008.

Maar goed, de tsuna­mi aan geld dat mogelijk tot 5 keer meer is dan in 2008, en wie weet nog meer wereld­wi­jd, lijkt zijn weg te vin­den naar de mark­ten. Daar is moeil­ijk tegen in te gaan al weet je in het achter­hoofd dat je dat wel moet doen omdat de waarderin­gen nu een­maal niet passen bij de huidi­ge stand van zak­en. Wel is het zo dat de markt op zoek zal gaan naar een cor­recte waarder­ing, mogelijk was die op 20 feb­ru­ari veel te hoog, op 23 maart te laag en nu opnieuw te hoog. Wat mij betre­ft zal de waarheid wel ergens in het mid­den uitkomen. Dus wat betre­ft de Dow Jones rond de 22.000 pun­ten, bij de AEX rond de 460 pun­ten en wat betre­ft de Nas­daq in de buurt van de 7600 punten …

Om mee te doen met de sig­nalen, posi­ties en coach­ing kunt u nu een proe­fabon­nement nemen tot 1 JULI voor €39https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.