Beursdagboek Trader Guy 30 april 2020, 07:27

...

Markt dendert door omhoog

30 april 2020, 07:27 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Het lijkt er sterk op dat alles al achter de rug is wat betre­ft de beurzen, de sti­jging van gis­teren liet het gemak weer eens zien waarmee de indices omhoog gaan op nieuws­feit­en die wel posi­tief overkomen. De economie moet nog wel weer op gang komen maar dat zal wel meteen weer in orde zijn zo blijkt uit het gedrag van beleggers.



Aan de andere kant is er de FED die gis­teren aan­gaf oneindig de economie te zullen ste­unen waar dat nodig is, u leest het goed, oneindig. Dus als iedereen in de VS beslist om niet meer te gaan werken dan zal de FED wel zor­gen dat men op tijd geld kri­jgt, zo gaat dat niet, dat kun je even vol­houden maar oneindig? We gaan het zien, in ieder geval kwa­men er gis­teren wel heel wat bericht­en voor­bij die al reden wer­den genomen om door te sti­j­gen. Zo won de Nas­daq 300 pun­ten, nabeurs nog 100 erbij en van­mor­gen zien we er nog 100 bij via de futures, in totaal dus 500 pun­ten sinds de start van de sessie gis­teren erbij. De cijfers nabeurs van Microsoft, Face­book en Tes­la wer­den zwaar beloont nabeurs …

Het is maar goed dat ik de posi­ties heb ges­loten gis­teren, had al zo’n vreemd voorgevoel dat het niet de dag zou wor­den om ze te lat­en staan, het waren shorts. Van­daag voorzie ik mogelijkhe­den om weer in te stap­pen maar dan op een hogere stand zoals u ziet. De leden kri­j­gen bericht in de loop van de dag, of maandag want de beurzen in Europa zijn dicht mor­gen door 1 mei.

Eerst even de open­ing afwacht­en en kijken hoe de markt verder wil in de loop van de ocht­end, daar­na zie ik wel wat ik kan doen voor de leden. Om mee te doen kunt u gebruik mak­en van de aan­bied­ing tot 1 JULI voor €39https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.