Beursdagboek Trader Guy 15 juni 2020, 07:59

...

Futures zakken fors, op weg naar bodemzone?

15 juni 2020, 07:59 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 10 / 12 | (1)

De futures zakken fors weg van­mor­gen, zo te zien lijkt de Dow Jones weer onder­weg om een 1000-klap­per te mak­en van­daag, ten­min­ste als we naar de indi­caties voor­beurs kijken …


De futures zakken fors weg van­mor­gen, zo te zien lijkt de Dow Jones weer onder­weg om een 1000-klap­per te mak­en van­daag, ten­min­ste als we naar de indi­caties voor­beurs kijken … Verder wil de DAX ook omlaag net als de AEX die straks slecht de week zal starten. Zou het dan toch na die weken van voor­spoed met bij de Nas­daq zelfs een nieuwe All Time High vorige week over en uit zijn? De kans daarop bli­jft want de markt had maar weinig rede­nen om zo ver door te schi­eten vorige week.

Goed, van­daag lager maar we weten hoe het kan lopen in deze markt, alles gaat snel en soms heel snel en dan ook nog in bei­de richtin­gen. Als ik naar de standen kijk van­mor­gen dan zie ik dat de Dow Jones al zo’n 3000 pun­ten lager staat dan vorige week toen de top werd gemaakt rond de 27.600 pun­ten. Dat is een behoor­lijke dal­ing en die kun­nen we snel gaan kwal­i­fi­ceren als het begin van een nieuwe CRASH, die gaf ik al aan de afgelopen 2 weken, je weet wel CRASH#2 in 2020 want dit jaar is echt een heel bij­zon­der jaar op de beurzen. We moeten het alle­maal nog zien maar het gaat alle kan­ten op momenteel, wat een half jaar en met wat een geweld.

Vri­jdag heb ik achter­af bekeken de shorts mogelijk te vroeg ges­loten, aan de andere kant liep de markt zo snel en zo fors op dat ik weinig keuze had. Het enige wat ik mogelijk niet goed deed was om lat­er op de dag opnieuw in te stap­pen maar door dat het week­end voor de deur stond besloot ik in ieder geval te wacht­en tot van­daag om wat nieuws uit te zoeken. Nu wordt het moeil­ijk want je kunt niet op deze standen nog instap­pen door dat je snel enkele pro­cen­ten ver­keerd kunt zit­ten. Dan zou je zeggen, ga long, maar ook dat is gevaar­lijk op dit moment nu de markt aan het wegza­kken is. Oplet­ten dus, stap voor stap bek­ijken en vorige week gaf ik al aan dat ik voorzichtig moet bli­jven juist door dat je ook met kleine posi­ties snel ver­keerd kunt zit­ten. Dus van­daag kijk ik rustig aan wat er voor­bij komt en waar het eventueel kan zal ik wat doen.

Nu dus geen posi­ties die open staan, er komen wel kansen de komende dagen en die probeer ik te pakken, let wel dat het zow­el LONG als SHORT kan wor­den, dat hangt af van hoe de markt zich zal gedra­gen de komende uren, dagen … De posi­ties moeten klein bli­jven, de tim­ing zal goed moeten zijn en het moment van winst nemen of de stop nemen zal snel moeten door de extreme volatiliteit … Hoe dan ook, er komen nog sig­nalen deze week …

Mee­doen tot 1 augus­tus kan, nu voor €39 kunt u mee­doen en mijn coach­ing volgen. 

Schri­jf u in via https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop en dan komt u meteen op de verzendlijst … 


Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »