Beursdagboek Trader Guy 20 juni 2020, 11:36

...

Toch nog stevige terugval Wall Street in laatste uur

20 juni 2020, 11:36 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 10 / 12 | (0)

De beurs starte zeer sterk vrijdag maar na het slot van Europa kwamen er plots stevige winstnemingen op gang en dat op Quadruple Witching Day ofwel de grote expiratie op Wall Street, daar gaan grote omzetten mee samen en dat kunnen we zien aan de volume grafiek, volgens mij hebben de Market Makers de vele CALL opties van kleinere beleggers eruit geduwd met als gevolg die druk op de markt in het laatste uur en net na het slot via de futures die dus aflopen.De vraag is nu of het een momentopname was of zou het zo zijn dat de daling die ik had verwacht juist nu begint? We gaan het maandag zien, net na dat ik uit veiligheid de shorts voor het weekend had gesloten, wel met weinig verlies maar toch. Ik zag rond de middag de koersen te ver doorschieten en wou voor het weekend om eventueel meer schade te voorkomen uit de markt.

Volgende week maar weer eens goed kijken wat we kunnen doen, ik zal wat posities uitzoeken met de strategie ofwel de DIP kopen ofwel bij herstel toch opnieuw short. De markt zal het denk ik wel op tijd aangeven, we zien telkens dat de DIPS worden opgekocht, vorige week maandag begon de Dow ook zwaar in de min, tegen de avond stond er iets van 300 punten in de plus. We gaan ook de Nasdaq goed bekijken rond of net onder de 10.000 punten, vrijdag kon de Nasdaq nog net in de plus sluiten terwijl de Dow Jones en de S&P 500 een daling van 0,5% lieten zien. Niet veel, maar nabeurs ging er nog wel wat meer vanaf zodat er ruim 1% verlies stond bij deze 2 ... Wel is het zo dat er vanaf de dagtop die veel hoger lag wel een groot verschil te zien is want de S&P 500 stond op een gegeven moment wel op +40 (meer dan 1%) in de plus. Even nadenken welke strategie ik zal toepassen de komende week, ik heb wel wat plannen in gedachte met wat indices en wat volatiele aandelen.

Verder kon Europa rondom de expiratie alles positief houden op slotbasis, de AEX hield 5 punten winst over terwijl de DAX met een plus van 50 punten de sessie afsloot ... Nabeurs wel meer verlies maar we zien maandag wel waar alles zal starten, en nogmaals we moeten kijken naar vorige week maandag, toen moest de DIP worden gekocht, mogelijk pas ik die strategie toe zolang de indices hun positieve flow aanhouden ook al staat de markt te duur, het zal een kwestie van timing worden maar ik moet wel meer beide kanten opkijken in deze fase ...

Op weekbasis zien we de Dow 256 punten hoger, de S&P 500 sluit de week 56 punten hoger af. De Nasdaq won 357 punten terwijl de Nasdaq 100 met 355 punten winst de week afsloot. Wat betreft Europa zien we de AEX 22,5 punten winst boeken terwijl de DAX er met 352 punten op vooruit gaat, de Franse CAC 40 won 140 punten.

Zoals ik aangaf, de komende week zeker mooie kansen, laat ik u begeleiden want er komen signalen per mail en SMS richting de leden. Dat kan nu voor €39 tot 1 SEPTEMBER via de nieuwe aanbieding en zoals ik al aangaf ben ik uit op een reeks goeie transacties, dat gaat me lukken want na een reeks pech momenten wordt het tijd om met enkele knallers tevoorschijn te komen. En let wel, dat het nu een paar weken minder ging wil niet zeggen dat ik mijn kwaliteiten als trader-handelaar compleet kwijt ben geraakt, er zaten zoals ik al zei veel pech momenten tussen en dan doet zoiets pijn, voor mij en voor de volgers uiteraard. Maar nogmaals, ik ben klaar om aan te vallen, klaar om te laten zien dat ik ook heel goed kan scoren. We zitten nu zonder posities, die komen volgende week wel weer en u kunt dus meedoen door lid te worden.

Tot 1 september dus voor €39 ... Schrijf u snel in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop dan staat u voor maandag al op de verzendlijst ... Gewoon proberen, zelf heb ik er hele goeie verwachtingen van en het jaar duurt nog 6 maanden, we gaan nog genoeg kunnen doen in ieder geval. Van de afgelopen 7 jaar heb ik er nog maar 1 negatief afgesloten ... We gaan er dus voor !!!

Een goed weekend en tot maandag ... Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »