Beursdagboek Trader Guy 29 juli 2020, 07:58

...

Wall Street lager richting belangrijke momenten

29 juli 2020, 07:58 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

We kunnen op zich niet zoveel doen zonder risico met vandaag de FED en morgen de cijfers van Google, Apple en Amazon. De aandelen zelf leveren wat in gisteren met Amazon dat al een weekje rondom de 3000 dollar blijft hangen terwijl Apple rond de 370 dollar uitkomt en Google rond de 1500 dollar staat.Wel een eindje onder de top van vorige week maar aan de andere kant vloeit er wat overdrijving uit zoals we kunnen zien. De koersen rond de top waren te hoog, maar donderdag nabeurs en uiteraard vrijdag als de markt dan na de cijfers echt open gaat kan er natuurlijk weer een opleving plaatsvinden en dat maakt het nu te moeilijk om erop te gaan handelen. We gaan het zien de komende dagen, eerst maar eens de FED afwachten of er daar geen verborgen boodschap uitkomt, dat is vanavond rond 20:00 met een persconferentie om 20:30 ...

Gisteren wat daling op Wall Street, de Dow verloor 200 punten, de Nasdaq liet 134 punten liggen terwijl de Nasdaq 100 de avond afsloot met 142 punten verlies. Ook andere indices op Wall Street deden een stapje terug, de S&P 500 verloor 20 punten terwijl de Dow Transport 120 punten verloor. Een daling in de gehele breedte deze keer, geen echte sectorswitch. Beleggers blijken ook wat voorzichtig te blijven nu met de FED en de 3 grote bedrijven die eraan komen met cijfers want vergeet nogmaals niet dat het de gangmakers waren voor de laatste rally van de afgelopen weken.

De AEX kon dan wel met een plus eindigen, de index liep met 2 punten op tot 566,3 terwijl de DAX een pas op de plaats maakt met een slotstand op 12.835 punten. Vanmorgen staan de futures wel wat lager, het scheelt nog niet zoveel maar toch een stapje terug.

Neem nu een abonnement op US Markets Trading tot 1 oktober voor €39 ...

Ik voorzie zeker nog genoeg kansen en ik wil de maand augustus goed aanpakken voor de leden. We zitten met wat verlies deze maand (JULI) maar op zich weinig, in de rumoerige maand juli heb ik zo goed als mogelijk proberen te handelen maar de markt liet nog wat teveel overdrijving zien. In feite schieten we in de maand juli ook weinig op met de indices, het lijkt er allemaal goed uit te zien maar de markt maakt wel een pas op de plaats. Daarom zoek ik nu naar een goed momentum, dat komt er snel aan merk ik aan veel zaken. Eind deze week verwacht ik wat posities op te gaan nemen, u kunt dus mee door lid te worden.

Inschrijven? Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop

Tot straks ... Guy


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »