Beursdagboek Trader Guy 25 juli 2020, 13:19

...

Op naar de volgende week, we komen terug met posities

25 juli 2020, 13:19 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

De week was opnieuw behoorlijk volatiel met uitslagen aan beide kanten, ik verwacht dat het ook de komende week zo zal blijven want er komen enkele grote bedrijven met cijfers en dan vooral donderdag met de grote 3 (Apple, Amazon en Alphabet). De FED komt woensdag nog met een vergadering.Vrijdag heb ik de posities heel goed kunnen sluiten, wou met het weekend in zicht even uit de markt en we komen voor de maand juli nu weer dicht bij de grens na even in het rood te hebben gestaan. In ieder geval ga ik door met het zoeken naar kansen en die zullen er komen zoals ik de markt beoordeel. Vrijdag dus een dag met de nodige druk op de koersen, vooral de chip sector lag er slecht bij door dat Intel het niet goed deed, na de cijfers verloor Intel maar liefst 16% vrijdag. Ook Microsoft verloor na de cijfers, het aandeel moest sinds donderdag al 11 dollar inleveren en staat nog net boven de 200 dollar nu.

Ook de AEX verloor behoorlijk vrijdag, vooral door ASML dat met €18 terug moest en nu op €321 sluit. Dat stuurt de AEX bijna 13 punten lager met een slot op 564 punten. De AEX verloor op weekbasis 10 punten en lijkt een draai omlaag te maken nu. Opletten dus de komende week en vooral als de index onder de 558-560 grens zakt. De DAX verloor 81 punten op weekbasis maar sluit wel onder de 13.000 punten na gedurende de week even boven de 13.300 uit te komen. Europa dus aan het draaien, we moeten wel opletten voor een nieuwe impuls omhoog maar het maken van nieuwe toppen gaat niet zo makkelijk meer als voorheen. We kunnen in de loop van de komende week wel wat proberen met de AEX en de DAX.

Wall Street dus lager vrijdag, ook op weekbasis wat verlies hier, de Dow verloor gedurende de week 200 punten terwijl de S&P 500 net geen 10 punten lager sluit. De tech indexen deden het minder goed, de Nasdaq verloor 140 punten terwijl de Nasdaq 100 met 162 punten terug moest. En dat na het hertesten van de top in de loop van de week ziet er niet goed uit, we zien duidelijk een dubbele top bij de technologie indices.

Zoals ik aangaf, er komen nogal wat cijfers de komende week, denk aan Amazon, Google en Apple op donderdag en dat moet volgens mij de topdag worden van de komende week. Woensdag eerst nog de FED maar tussendoor komen er ook nog heel wat Dow en S&P 500 bedrijven met hun cijfers. Hoe dan ook, eind volgende week zal er wel een en ander duidelijker worden. We zien wat er komt, blijven rustig en wie weet kunnen we deze keer een DIP kopen mocht de markt nog 3 tot 5% corrigeren.

Meedoen met de posities? Signalen ontvangen met suggesties en dus mogelijkheden om op te handelen? Nu kan dat tot 1 OKTOBER voor €39 ... Het wordt de hoogste tijd om een zeer sterke reeks neer te zetten en dat is ook mijn intentie. Zoals u ziet aan de resultaten waren het 2 moeilijke maanden, deze maand valt op zich nog mee met een klein verlies en Systeem Trading samen met Guy Trading staan in de plus voor 2020 wat het moeilijkste jaar op de beurs is sinds jaren, mogelijk het moeilijkste ooit. Maar we slaan er ons doorheen, dus er komen zeker nog genoeg kansen ...

Schrijf u in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop dan krijgt u vanaf maandag al de updates en de signalen ... Plus uiteraard ook de coaching ...

Tot later en een goed weekend ...
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »