Beursdagboek Trader Guy 4 augustus 2020, 08:03

...

Nieuw record Nasdaq, Europa herpakt zich

4 augustus 2020, 08:03 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

Gis­teren een sterke sessie over de gehele lijn, zow­el Wall Street als Europa wis­ten hoger te sluiten. Europa had door de diver­gen­tie nog wat in te halen maar het was voor mij moeil­ijk om een posi­tie op te nemen omdat Wall Street opnieuw richt­ing nieuwe top­pen opliep. De vraag is nu wat de vol­gende move van de markt zal worden?



Mijn gedacht gaat nog alti­jd uit richt­ing win­st­ne­min­gen bij de grote tech aan­de­len, laat ik zeggen de bek­ende TOP5 groep die voor een groot deel, zelfs een heel groot gedeelte de markt bepaald momenteel. Deze keer was het Apple (opnieuw) samen met Microsoft (bij­na 6% hoger gis­teren) die de kar trokken. Apple staat al op 435 dol­lar, Microsoft op 216,5 dol­lar, bei­den meteen een nieuwe all time high en dat zijn juist de 2 grote tech aan­de­len, meteen de 2 groot­ste bedri­jven in de VS die ook in de Dow zit­ten. Van­daar dat de Dow ook een sterke dag had en 236 pun­ten hoger afsloot.

De andere 3, Face­book, Alpha­bet en Ama­zon moesten een stap­je terug. Verder gebeurde er op zich niet eens zoveel, vlak tot wat hoger over de gehele breedte op Wall Street als ik naar de andere sec­toren kijk.

Europa sloot ook hoger, de AEX won 12,5 pun­ten, de DAX ging er met 333 pun­ten op vooruit. Bei­de indices ver­loren eind vorige week nog en her­pakken zich dus wat. Frankrijk won gis­teren ook 2% … De AEX kon vooral door ASML, Unilever en ING goed vooruit. De opstoot van 12,5 pun­ten brengt de index wel weer tot boven de 555 pun­ten waar­door we nu uit moeten kijken naar eerst de 560 en de 565 pun­ten waar ik wat weer­stand verwacht. Rond de 560 komen nu het 50- en het 200-MA uit, alti­jd een niveau en vooral als ze daar samen uitkomen, om in de gat­en te houden. Van­daag kan een soort sleuteldag wor­den, na het her­s­tel nog wat hoger om daar­na mogelijk samen met Wall Street een stap terug te doen. Mogelijk nog wat grot­er en dieper dan eind vorige week. We gaan het zien en waar het kan zal ik wat doen voor de leden. Niet te snel, de markt bli­jft volatiel en moeil­ijk momenteel zodat we op moeten letten.

Wat gaan we doen de komende dagen?
Afgelopen vri­jdag heb ik een posi­tie opgenomen en lat­er met een mooie winst kun­nen sluiten, de leden waren er in ieder geval tevre­den mee. De afgelopen 2 weken heb ik de teller goed kun­nen ombuigen, jam­mer dat er 2 min­dere sig­nalen tussen zat­en aan het begin van de maand juli maar ik heb in ieder geval alles recht kun­nen trekken. Guy Trad­ing staat zelfs in de plus de afgelopen maand, Sys­teem Trad­ing en COM­BI-Trad­ing staan zo goed als vlak. 

Dit jaar staan we met Guy Trad­ing en Sys­teem Trad­ing met een redelijke plus, en die wil ik uit­brei­den de komende maan­den, ik heb er in ieder geval veel zin en vertrouwen in …

Lat­en we ons gaan richt­en op de komende 5 maan­den waar ik dus veel van verwacht … Een zeer goed moment om lid te wor­den, om mee te doen en om de sig­nalen te ont­van­gen. Dat kan nu tot 1 OKTO­BER (2 maan­den) voor €39

Inschri­jven? Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Resul­taat 2020:

Resul­taat totaal sinds 2013:

Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.