Beursdagboek Trader Guy 5 augustus 2020, 08:27

...

Markt nog stapje hoger

5 augustus 2020, 08:27 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

De markt bli­jft trac­tie tonen op Wall Street met opnieuw een record voor de bei­de Nas­daq index­en, vooral Apple bli­jft doorstomen met daar ook een nieuw record waar­door het bedri­jf de beur­swaarde van 2000 mil­jard dol­lar in zicht kri­jgt met 1860 mil­jard. Bij­na een ver­dubbel­ing van de waarde waar Apple op stond toen de bodem in maart werd neergezet. Andere tech bedri­jven zoals Ama­zon deden het ook goed, Ama­zon sluit wat hoger. Microsoft en Alpha­bet moesten wat inleveren.


De Dow wint 164 pun­ten, de Nas­daq 38 pun­ten ter­wi­jl ook de andere indices hoger weten te sluiten. Opval­lend is dat het goud door de 2000 dol­lar breekt en zijn weg omhoog con­tin­ueert, ook dat bli­jft een vreemd ver­loop als we naar de markt kijken. Sterke beurzen samen met een vlucht naar een veilige haven zoals naar het goud wordt gekeken bli­jft hoe dan ook een vreemde com­bi­natie. De AEX deed het na de sterke sessie van maandag wat rustiger, de index won 0,2 punt. De DAX moest iets inlev­eren na de sterke sessie van maandag, Europa deed het dus iets rustiger dan de rest maar we zien vak­er dat Europa moeil­ijk kan vol­gen met Wall Street de afgelopen tijd.

Nu wordt het wel wat inter­es­san­ter om wat te doen, gis­teren nog afgewacht maar ik zal van­daag waar het kan een sig­naal ver­s­turen met wat kleine posi­ties om te starten met de maand augus­tus. Wel moet het een mooie voorzichtige instap wor­den maar nu ik naar de markt kijk zou er zich wel een kans kun­nen voordoen …

Mee­doen kan door lid te wor­den via de trader­shop, nu tot 1 OKTO­BER voor €39 … Dan staat u van­daag nog op de lijst … https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.