Beursdagboek Trader Guy 28 augustus 2020, 07:45

...

Wall Street verloopt nog steeds moeilijk, Europa lager

28 augustus 2020, 07:45 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

Een diverg­erende sessie gis­teren, Europa lager maar Wall Street kon het nog vasthouden richt­ing het slot omdat men hoopt op een sterk optre­den van Trump tij­dens zijn speach die van­nacht werd gegeven. Veel nieuws zei hij niet, de gebruike­lijke leu­gens ofwel vooral door de waarheid te ver­ber­gen. Maar dat zijn we gewoon van hem, de markt kreeg wel een impuls omhoog erdoor, ook dat ger­ak­en we gewoon.



Verder staat de VS in vuur en vlam, liggen de Zuidelijke stat­en stil door de orkaan Lau­ra en kre­gen we gis­teren een blik op de economie en de weke­lijkse aan­vra­gen van nieuwe uitk­erin­gen. De economie in de VS ging met het aangepaste cijfer in het Q2 achteruit met 31,7% wat iets beter werd dan de 32,9% waar men eerder vanu­it ging. Verder kwam de weke­lijkse aan­vraag voor een uitk­er­ing weer boven de 1 miljoen uit.

Microsoft en Wal-Markt vecht­en om Tik­Tok over te nemen, bei­de bedri­jven die in de Dow Jones index zit­ten gin­gen er fors op vooruit, Microsoft met 2,5% en Wal-Mart met 4,5%. Een van bei­den zal de deal niet kri­j­gen of ze vis­sen bei­den achter het net.

De tijd zal het leren, maar we zit­ten in een fase waar elk nieuwt­je de koersen nog hoger kri­jgt en waar slecht nieuws gewoon­weg wordt genegeerd. De krimp van de economie en opnieuw zoveel aan­vra­gen voor een uitk­er­ing doet vri­jwel niks met de markt maar vol­gens mij moet dat op een gegeven moment alle­maal nog komen. Typ­isch gedrag bij bubbel – vorm­ing, meer kan ik er niet van maken …

We zit­ten in de markt met wat posi­ties, de leden weten waar ze staan op dit moment, het zijn strate­gis­che posi­ties waar ik wat van verwacht, de stops liggen ver weg dus we kun­nen ook de tijd nemen om er iets leuks van te mak­en. U kunt ook mee door lid te wor­den, zodra u zich inschri­jft via de aan­bied­ing kunt u via de Trader­shop zien welke posi­ties we open hebben staan en u kunt ze meteen aankopen.

Er loopt nu een aan­bied­ing tot 1 NOVEM­BER voor €39, ruim 2 maan­den kunt u ken­nis mak­en met US Mar­kets Trad­ing … Om u in te schri­jven ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Bubbels groeien verder, en verder …


Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.