Beursdagboek US Markets Redactie 25 juli 2016, 13:29

...

Beurzen zetten stijging door

25 juli 2016, 13:29 | US Markets Redactie | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)



Van­daag zijn we posi­tief begonnen aan de nieuwe han­del­sweek en ver­vol­gen we de sti­jging van afgelopen vri­jdag. Wall Street bli­jft nieuwe All Time Highs mak­en waar­door Europa meesurft op deze sti­jging. De indices ver­w­erken de cijfer­stroom van tal van bedri­jven die over het alge­meen heel goed vallen. Grote namen zoals Microsoft, Amer­i­can Air­lines maar ook de Banken sec­tor lat­en goede resul­tat­en zien waar­door de beurzen samen met het pri­ma sen­ti­ment extra ges­tuwd wor­den. Toch zien we bij de olie nog steeds een tegen­draadse beweg­ing, de afgelopen weken begint de olie toch terug te lopen en staat nu al een tijd­je onder de $46. In eerdere analy­ses hier op de site hebben we al aan gegeven dat het meer­den­deel van de fac­toren die voor een hogere oliepri­js zorgden maar van korte duur zouden kun­nen zijn waar­door we nu een cor­rec­tie op gang zien komen. Zo sijpelt er toch wat onzek­er­heid de oliemarkt in en denken som­mige traders/​speculanten aan het eerste kwartaal van dit jaar.
De AEX word van­daag gro­ten­deels tegen gehouden door Shell, het aan­deel staat als een van de weinige fond­sen bin­nen de AEX negatief mogelijk door de dal­ende oliepri­js. De AEX staat rond 13:30 ongeveer 1,7 pun­ten hoger op 455. Van­daag zien we wat meer kracht bij de DAX. deze index bleef vorige week wat achter ten opzichte van de rest maar begint goed aan de nieuwe week. De DAX staat 95 pun­ten hoger op 10.245 punten.
De futures op Wall Street staan nage­noeg vlak, de S&P maak­te vri­jdag wel een nieuwe ATH. De Nas­daq staat hier ook niet ver meer onder. De S&P wint 1 punt hoger, de Nas­daq staat vlak ofwel gelijk aan de koersen van afgelopen vri­jdag. Om 15:30 zullen we meer weten, vol­gen er nieuwe top­pen of niet?

Sig­naal dien­sten:
Afgelopen maandag hebben we gelijk wat winst kun­nen nemen bij Sys­teem Trad­ing en Polleke Trad­ing via de AEX index, rond de 6 pun­ten erbij met een kleine posi­tie zodat we het ren­de­ment op maand, jaar en totaal weer wat hebben kun­nen optrekken. Zo komen we deze maand op €900 uit met Sys­teem Trad­ing, Polleke Trad­ing komt nu uit op €1600 deze maand.

We zoeken nu naar nieuwe kansen die er aan zit­ten te komen op de AEX, de DAX en de indices op Wall Street, van­daag of mor­gen zou dat al mogelijk kun­nen zijn waar­door u mee kunt doen als u zich als lid inschri­jft voor een van onze advies­di­en­sten. De nieuwe aan­bied­ing loopt vanaf van­daag en dat is tot 1 OKTO­BER vanaf €39 … Dan staat u vanaf van­daag al op de verzendli­jst … Hieron­der ziet u de 3 tabellen per advies­di­enst, eerst deze maand, dan dit jaar en als laat­ste sinds we zijn ges­tart in 2013 (mei-juni). Deze resul­tat­en zijn cor­rect en hele­maal in te zien op de web­site voorzien van reviews die leden hebben geschreven over hun deelname.

Inschri­jven? https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​m​a​r​k​t​p​l​a​a​t​s​.html

Aan­de­len die opvallen bin­nen de AEX:
Sti­jgers:
Philips 2.8%
Arcelor­Mit­tal 2.5%
Aegon 1.5%
Dalers:
SBM Off­shore ‑1.3%
Roy­al Dutch Shell ‑0.9%
KPN0.9%
Tech­nis­che Analyse
Ste­un:
453
448
444
Weer­stand
458
470
50-MA 439 200-MA 438
Brent
Zoals boven al beschreven zien we de Brent de afgelopen tijd toch wat ter­rein pri­js­geven en staan we al een behoor­lijk eind onder die $50. Tech­nis­che begint het er dan ook slechter uit te zien. Ste­un nu eerst de $45 met daar­na de $42.5 en lat­er de $40. Weer­stand nu $46.5 met lat­er de $48 en de $50. De brent staat nu rond de $45.5.
US Mar­kets redactie 

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.