Beursdagboek US Markets Redactie 26 juli 2016, 13:42

...

Beurzen herpakken zich wat na matige start

26 juli 2016, 13:42 | US Markets Redactie | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 3 / 12 | (0)



Van­daag werd door de meeste indices vlak tot iets hoger geopend maar al snel draaide alles naar bene­den toe, de DAX bleef wel rond de weer­stand 10.150 pun­ten hangen en her­pakt zich lat­er. De AEX moest wat verder terug vooral weer door Roy­al Dutch Shell dat opnieuw rode cijfers laat zien. BP pre­sen­teerde van­mor­gen dat er een halver­ing van de winst was door de dal­ende oliepri­js, don­derdag is Shell aan de beurt met cijfers en BP lijkt geen goede voor­bode. Ook zien we van­daag de AEX volatiliteit weer wat oplopen maar bli­jft onder de 20 pun­ten­grens. Daar­naast zien we de oliepri­js verder wegza­kken waar­door beleg­gers wat angstiger wor­den over het pri­jsver­loop van de olie, de oliepri­js staat alweer bij­na 20% lager dan de top van juni.
Rond 14:30 daalt de AEX met een 0.7 punt naar 452 pun­ten, de DAX lijkt van­daag wederom wat sterk­er en staat in de plus, de index sti­jgt met 20 pun­ten naar 10.217 punten. 
De futures op Wall Street geven aan dat de open­ing straks vlak zal zijn, er is amper ver­schil met de slot­standen van gis­teren merk­baar. Om 15:30 zullen we meer weten of Wall Street opnieuw een poging waagt richt­ing de ATH’s. 
Aan­de­len die opvallen bin­nen de AEX
Sti­jgers:
Gala­pa­gos 2.8%
Vopak 1%
Unilever 0.5%
Dalers:
Rand­stad 4.2%
Roy­al Dutch Shell 0.8%
ING 0.8%
Tech­nis­che Analyse AEX 
Ste­un:
448
444
438
Weer­stand
453
458
470
50-MA 439 200-MA 438
Sig­naal diensten:
Afgelopen maandag hebben we gelijk wat winst kun­nen nemen bij Sys­teem Trad­ing en Polleke Trad­ing via de AEX index, rond de 6 pun­ten erbij met een kleine posi­tie zodat we het ren­de­ment op maand, jaar en totaal weer wat hebben kun­nen optrekken. Zo komen we deze maand op €900 uit met Sys­teem Trad­ing, Polleke Trad­ing komt nu uit op €1600 deze maand.
We zoeken nu naar nieuwe kansen die er aan zit­ten te komen op de AEX, de DAX en de indices op Wall Street, van­daag of mor­gen zou dat al mogelijk kun­nen zijn waar­door u mee kunt doen als u zich als lid inschri­jft voor een van onze advies­di­en­sten. De nieuwe aan­bied­ing loopt vanaf van­daag en dat is tot 1 OKTO­BER vanaf €39 … Dan staat u vanaf van­daag al op de verzendli­jsthttps://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​m​a​r​k​t​p​l​a​a​t​s​.html
US Mar­kets Redactie

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.