Beursdagboek US Markets Redactie 31 juli 2016, 12:16

...

Morgen kansen op de AEX? Doe nu mee en wordt lid !!

31 juli 2016, 12:16 | US Markets Redactie | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Mis geen kansen, schri­jf u in via de aan­bied­ing tot 1 oktober:

De meeste beurzen bli­jven sterk liggen en daar hebben we in de maand JULI van kun­nen prof­iteren via wat posi­ties en zoals de leden van ons gewend zijn met vrij weinig risi­co. Deze maand (JULI) ver­liep dus pri­ma, we scoren na het sluiten van de laat­ste LONG posi­ties don­derdag defin­i­tief 725 met Sys­teem Trad­ing waar we zoals bek­end is met MAX1500 werken (leden met meer finan­ciële mogelijkhe­den zetten daar dan een mul­ti­play­er op). Bij Polleke Trad­ing staan we al op1610 winst deze maand na het sluiten van de LONGBij Com­bi Trad­ing doet het al hele­maal goed met €2632 winst. Ook Guy Trad­ing (€1022) en Alles of Niets (€667) staan op mooie plussen deze maand, via de tabellen hieron­der kunt u alles rustig inzien, alle details staan als u die wenst in te zien net­jes op de site. Alles is transparant, cor­rect en bin­nen de aangegeven marges per advies­di­enst, onze leden lat­en u dat ook inzien via de vele reviews-beo­ordelin­gen die er wer­den geschreven op de site. Let op, we zijn nu 7 maan­den ver in 2016, we hebben 5 maan­den met mooie plussen in het overzicht staan, 2 maand met een klein ver­lies door dat we de stops alti­jd respecteren.

BELAN­GRIJK — Wat is de strate­gie voor de komende dagen?
De strate­gie voor de komende dagen is de vol­gende, ik voorzie toch wat moeil­ijkhe­den aanstaande nu veel indices er al het een en ander uit hebben weten te persen. Vooral op Wall Street kan er een soort afkoel­ing komen die 3 tot 7 of tot max 10 dagen kan duren, een kleine cor­rec­tie dus van rond de 3% en dat vanaf de top­zone. De Dow Jones wil net als de Dow Trans­port al een paar dagen niet meer mee omhoog, oplet­ten wil zoi­ets zeggen. De AEX bli­jft ook wat achter al een paar sessies, we weten wat betre­ft de AEX dat het vooral door de olie komt en dus door de BIG-CAP Shell (RDSa). De DAX bli­jft dan wel weer sterk liggen en lijkt onder­weg naar de 10.400 of de zware 10.48010.500 pun­ten weer­stand. Echt ver­standig om nu al te snel SHORT te gaan is het niet, maar we kun­nen dat bij een wat hogere open­ing van Wall Street maandag zek­er gaan over­we­gen. Anders moeten we bij een eventuele cor­rec­tie uitk­ijken naar een LONG posi­tie. We bek­ijken de toe­s­tand uur na uur voor we wat gaan doen en als het zo ver is stu­ur ik de leden een SMS met de nodi­ge instruc­ties om een posi­tie op te pakken.

Hoe dan ook, als we in posi­tie gaan dan respecteren we de STO­PLOSS alti­jd, ook is het de bedoel­ing om waar het kan op tijd winst te nemen zodat we ook in de nieuwe maand augus­tus met een plus kun­nen begin­nen. Wilt u de komende acties niet mis­sen? Schri­jf u dan snel in via de nieuwe aan­bied­ing … die loopt tot 1 OKTO­BER vanaf €39 … Dan staat u mor­gen voor­beurs in ieder gaval al op de verzendli­jst, we zien u graag toe­tre­den als nieuw lid en we zor­gen ervoor dat u zich snel gemakke­lijk voelt bij ons. We hebben ook een plat­form waar u zeer gemakke­lijk met andere leden van gedachte kunt wis­se­len over de markt, de advies­di­enst en ook kunt u er uw vra­gen stellen over alles wat u nog niet bek­end is. Tot snel …

Schri­jf u in via de link: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Enkele zak­en die belan­grijk zijn nu:

  • Wall Street zou wel eens een tijdelijke top kun­nen zetten
  • Europa wat verdeeld, de DAX nog sterk maar de AEX zwak
  • De olie zakt verder door, het ziet er niet goed uit
  • De onzek­er­he­den ron­dom de rente blijven
  • De Dow Trans­port laat het ook weer afweten
  • De volatiliteit index kan wat omhoog
  • De Nas­daq 100 tikt zijn All Time High aan (weer­stand)

De link om U in te schrijven: 

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Twi­jfelt u er aan of onze resul­tat­en cor­rect zijn? Bek­ijk dan naar onze reviews, zie de link hieron­der waar u alles wat onze leden erover vertellen kunt lezen … https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.​h​t​m​l​#​r​e​views

Tabellen met score per maand en totaal ren­de­ment sinds het begin:

Sys­teem Trading:

Polleke Trad­ing:

Alles of Niets:

Guy Trad­ing:

COM­BI-Trad­ing:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

Trad­er Guy


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.