Beursdagboek US Markets Redactie 18 oktober 2016, 12:43

...

Beurzen testen weerstandniveaus

18 oktober 2016, 12:43 | US Markets Redactie | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)




Een zeer sterk begin van de dag op de Europese beurzen. In Europa opene­den de beurze een stuk hoger en in de loop van de mor­gen wer­den de ver­liezen van gis­teren weggew­erkt. Naar de mid­dag toe liepen de win­sten zelfs nog verder op en zodoende staan de indices in Europa ruim een pro­cent hoger.

De AEX staat nu in de wacht in de 452 – 453 zone, hier ondervin­dt de index weer­stand. Verder omhoog zal de AEX weer­stand ondervin­den van de 455 pun­ten en lat­er de 458 pun­ten als weer­stand. Ste­un voor de AEX nu 447 – 448 pun­ten met daaron­der de 445 pun­ten als ste­un.

De DAX gaat zelfs nog hard­er dan de AEX van­daag. De Duitse index staat 1.3% hoger en is daarmee in een klap weer ver ver­wi­jderd van de 10.500 ste­un die gis­teren erg onder druk kwam te staan. Weer­stand voor de DAX nu 10.650 pun­ten met daar­boven de 10.705 pun­ten als weer­stand. Ste­un nu dus de 10.500 grens met daaron­der de 10.375 als belan­grijk­ste ste­un voor de DAX.

Het wacht­en lijkt nu op Wall Street dat zich in de buurt van enkele belan­grijke ste­un­niveaus bevin­dt. De Dow Jones kri­jgt wat cijfer­nieuws te ver­w­erken van enkele grote jon­gens zoals Gold­man Sachs, Unit­ed­Health Group en John­son & John­son. De futures in Ameri­ka voor­spellen in ieder geval een hogere open­ing, zow­el de Nas­daq als de S&P future staan een halve pro­cent hoger.

Aan­de­len die van­daag opvallen bin­nen de AEX:
Sti­jgers:
Gala­pa­gos 6%
Gemal­to 3.5%
Altice 2.7
Dalers:
Geen

Tech­nis­che Analyse AEX:
Ste­un
450
447
445

Weer­stand:
453
455
458


Brent:
De oliepri­jzen sti­j­gen weer na het niveau van gis­teren, de koers van Brent staat rond de $52. Na de uit­braak van Brent boven de $50 bli­jft het zoeken voor Brent naar nieuwe niveaus boven deze stand. Voor­lop­ig lijkt de $52.83 weer­stand een nieuwe uit­braak richt­ing de $60 Brent in de weg te staan. Ste­un voor Brent nu $51.3.

Slim­ste Beleg­ger
Vorige week is de Slim­ste Beleg­ger weer ges­tart! Speel ook mee en maak kans op waanzin­nige pri­jzen aan de hand van leerzame beurstips van Guy. Sluit u aan bij #TeamGuy, het topteam dat de vorige edi­tie het beste team was mede door coach­ing en begelei­d­ing van Guy!

Sig­naal­dien­sten
Via onze sig­naal­dien­sten ont­vangt u koop en verkoopsig­nalen op bepal­ende momenten gedurende de han­dels­da­gen. Via onze abon­nementen kunt u zich inschri­jven voor deze ser­vices. Ook dit jaar staan onze porte­feuilles weer dik in de plus. Bezoek onze trader­shop en lees reviews, bek­ijk onze resul­tat­en en schri­jf u in voor een van onze sig­naal­dien­sten via: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​shop/ .

USMar­kets Redactie

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.