Beursdagboek US Markets Redactie 19 oktober 2016, 12:20

...

Kalme beurzen naarstig opzoek naar richting

19 oktober 2016, 12:20 | US Markets Redactie | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 4 / 12 | (0)




Een zeer rustige sessie tot nog toe in Europa. De Europese beurzen staan vlak en van schom­melin­gen is geen sprake, de indices zijn naarstig opzoek naar richt­ing. Het speelveld op de beurzen is klein, de indices hangen met een kleine marge tussen ste­un en weer­stand en kun­nen zodoende geen kant op zon­der uit te breken. Daar­naast zit­ten de beleg­gers met het rentebesluit van de ECB in hun achter­hoofd. Mede hier­door zien we weinig actie tot noch toe.

De AEX staat nu vlak op 453 pun­ten waar het gelijk weer­stand ondervin­dt. Ste­un voor de AEX op 451 pun­ten met daaron­der de 447 pun­ten als ste­un. Boven de 453 weer­stand voor de AEX op 455 en 458 pun­ten waar het de bovenkant van de trad­in­grange kan testen.

De DAX nu vlak bij de 10.600 ste­un, hieron­der ste­un voor de DAX op 10.550 en 10.500 pun­ten. Weer­stand voor de DAX nu 10.650 pun­ten en dus ook voor de DAX weinig ruimte om te bewe­gen. Boven de 10.650 pun­ten geldt de top van vorige maand op 10.705 pun­ten als weer­stand.

De futures op Wall Street staan voor­lop­ig in het rood. Zow­el de S&P 500 als de Nas­daq geven een klein beet­je toe (0.1%). Ook in Ameri­ka zal men met bovengemid­delde inter­esse kijken naar het rentebesluit van de ECB. Daar­naast wederom wat cijfers in Ameri­ka vandaag. 

Aan­de­len die van­daag opvallen bin­nen de AEX:
Sti­jgers:
ASML 2.7%
Arcelor­Mit­tal 1.5%
Rand­stad 1.4%

Dalers:
Akzo Nobel 3.5%
Gala­pa­gos 1.5%
Gemal­to 1.5%

Tech­nis­che Analyse AEX:
Ste­un
450
447
445

Weer­stand:
453
455
458


Slim­ste Beleg­ger
Vorige week is de Slim­ste Beleg­ger weer ges­tart! Speel ook mee en maak kans op waanzin­nige pri­jzen aan de hand van leerzame beurstips van Guy. Sluit u aan bij #TeamGuy, het topteam dat de vorige edi­tie het beste team was mede door coach­ing en begelei­d­ing van Guy!

Sig­naal­dien­sten
Via onze sig­naal­dien­sten ont­vangt u koop en verkoopsig­nalen op bepal­ende momenten gedurende de han­dels­da­gen. Via onze abon­nementen kunt u zich inschri­jven voor deze ser­vices. Ook dit jaar staan onze porte­feuilles weer dik in de plus. Bezoek onze trader­shop en lees reviews, bek­ijk onze resul­tat­en en schri­jf u in voor een van onze sig­naal­dien­sten via: https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​shop/ .

USMar­kets Redactie

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.