Beursdagboek US Markets Redactie 25 april 2017, 16:41

...

Update Wallstreet

25 april 2017, 16:41 | US Markets Redactie | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Wall­street maakt van­daag een erg goede start, we zien dat de futures behoor­lijk aan het oplopen zijn. De Dow Jones pakt al een winst van meer dan 200 pun­ten en bereikt hier­mee wederom de 21.000 pun­ten. De markt bli­jft bull­ish, echter zien we dat de AEX iets achterbli­jft van­daag, maar dat kan ook na de ste­vige win­sten die er gis­teren wer­den gemaakt. De DAX ligt er ook nog steeds goed bij van­daag, deze index staat momenteel boven zijn all time high met koersen in de buurt van de 12.500 pun­ten.

Verder is de euro iets aan het oplopen tot boven de 1,09 dol­lar, het goud is zijn dal­ing aan het con­tin­ueren en ver­li­est van­daag opnieuw bij­na 10 dol­lar. De Nas­daq maakt een nieuw record van­daag en komt nu al boven de 6000 pun­ten uit, een nieuwe mijl­paal is dus ges­neu­veld. Verder zien we dat de bull­ishe onder­toon in de mark­ten aan­wezig bli­jft, voor­lop­ig zijn de mark­ten hun ral­ly aan het continueren. 

US Mar­kets Redactie


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.