Beursdagboek Trader Guy 14 april 2015, 21:23

...

Seminar 12 mei: Visie en doelen tot eind 2016

14 april 2015, 21:23 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 3 / 12 | (0)


Schri­jf u nu in voor het sem­i­nar op 12 MEI aanstaande, het is gratis en wordt gegeven in Amers­foort. U bent van harte welkom, inschri­jven kan via de link http://​www​.usmar​kets​.nl/​s​e​minar Ook daar kunt u zien waar het over gaat …

Tot 12 mei waar we elka­ar ontmoeten

Guy Boscart



...

AEX nog sterk, maar test 503 zou kunnen eerst

14 april 2015, 08:43 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


De start van de week was niet echt sterk te noe­men, Wall Street moest inlev­eren over de gehele breedte van de markt. Cijfers uit Chi­na waren niet goed, en men wacht op JP Mor­gan waar de cijfers van­mid­dag belan­grijk zijn. Een stap­je terug gis­teren daar­door over het alge­meen bekeken, alleen kon de AEX zich nog red­den met een klein plus­je. De Euro zakt wel weer verder door met bij­na de 1,05 dol­lar op de bor­den, een heel ver­schil weer met de 1,10 dol­lar van vorige week dins­dag.

AEX:
Nog geen stap­je terug bij de AEX, in tegen­deel want de index kon er nog een goeie punt bij­doen ter­wi­jl de rest wat onder druk kwam te staan. De 508 was een eerste doel, de 510 – 512 bli­jft staan als doel bove­naan voor wat betre­ft de AEX index. Mocht de index plots terug­vallen dan zal de 500 – 503 zone zo goed als maar kan ste­un bieden om de index boven die 500 te houden, onder die zone ziet het er wel min­der goed uit waar­na de 493 (GAP) in beeld komt. Tot nu toe bli­jft de trend sterk en omhoog, we let­ten alleen op wat er ofwel onder de 503 zal gebeuren en boven de 512 punten.

Via de ser­vices hebben we bij Sys­teem Trad­ing 8 plus­pun­ten kun­nen pakken op de AEX index, dat is dus goed voor €800 met een inleg van €1500 (telkens het max­i­mum bij deze ser­vice bij 1000 BOOST­ERS). Ook Polleke kon €300 winst pakken, Guy Trad­ing haalde met een posi­tie op de Dow Jones €400 bin­nen. We kijken nu weer uit naar nieuwe kansen, u kunt natu­urlijk mee­doen door lid te wor­den van de ser­vices. Wij bli­jven zeer flex­i­bel en han­de­len naar het­geen we zien en waar het fout dreigt te gaan nemen we een sto­ploss … Geni­et nu van de aan­bied­ing tot 1 JUNI vanaf €39 … Schri­jf u in via deze link … http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Hieron­der de belan­grijke niveaus alle­maal haal­baar bin­nen enkele sessies.

Ste­un: 503499497493488
Weer­stand: 508510512515521

Wall Street:
Een beet­je zwak­jes gis­teren, de reeks van 3 posi­tieve sessies werd onder­bro­ken. Toch kleine ver­liezen, en de records bli­jven in zicht natu­urlijk. Van­mor­gen staan de futures in ieder geval in de plus, nu maar eens zien of de cijfers van JP Mor­gan van­mid­dag (13:00) goed vallen op Wall Street. Kan zo hoger maar het kan ook weer breken om dus de onderkant weer op te zoeken.

Verwacht­ing van­daag:
Een vlak tot iets lagere open­ing hier in Europa, het zal wacht­en zijn op cijfers van­mid­dag denk ik. Toch kan de AEX weer op stoom komen als de ver­liezen weg wor­den gew­erkt na de open­ing. Wall Street staat dus voor een beslis­sende fase, of doorzetten omhoog met nieuwe top­pen? Of terug naar de onderkant (ste­un)?

AEX:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

S&P 500:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.