Beursdagboek Trader Guy 16 april 2015, 08:39

...

AEX: Weerstand 510 en steun 503

16 april 2015, 08:39 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Wall Street met plussen gis­teren, Europa dat hoger stond de gehele sessie moest tegen het slot wat inlev­eren. De Euro her­pakt zich nu blijk­baar richt­ing de 1,071,075 dol­lar, een stand die snel kan wor­den opge­zocht. De Olie stoomt door omhoog en bereikt gis­teren de hoog­ste stand van 2015. Dat was een beet­je het ver­haal van gis­teren samengevat, wel bli­jven alle indices dicht bij hun top­pen nog alti­jd waar­door een nieuwe impuls omhoog er zek­er nog in moet kun­nen zit­ten.

AEX:
Het ver­haal bli­jft wat saai nu de AEX tussen de pak­weg 505 en 510 bli­jft hangen, belan­grijk is wel dat de 500 bli­jft staan momenteel waar­door de onderliggende pow­er sterk­er aan het wor­den is. Hoe dan ook, onder­aan de 503 als ste­un en de 510 als weer­stand aan­houden nu. Bij een uit­braak naar boven moeten we reken­ing houden met de 520 – 522 en naar bene­den toe kan de GAP rond de 492 – 493 gedicht wor­den. Aan bei­de kan­ten even­veel pun­ten mocht het tot een uit­braak komen. De indi­ca­toren tonen nog wel ruimte om verder te sti­j­gen momenteel.

Een­voudig han­de­len op de AEX Index?

Mee­doen met Sys­teem Trad­ing? Nu al 106 pun­ten winst op de AEX index … Deze maand op plus 3 pun­ten net­to. Let wel, om mee te doen is er €1500 euro nodig, per AEX punt halen we dan pre­cies €100. We kopen alti­jd 1000 Boost­ers, nooit meer dan dat aan­tal. Voor iedereen dus heel goed te doen. U kri­jgt een SMS en MAIL mat de details, dus de code van de boost­er die u dan meteen bij uw bank of bro­ker kunt aan­schaf­fen. Via de link kunt u zich aan­melde via de aan­bied­ing tot 1 JUNI voor €39http://​www​.usmar​kets​.nl/abon­nementen/systeem-trading-aex.html Doe nu mee, het is heel een­voudig om de sig­nalen op te volgen.

Tabel Sys­teem Trading:

Hieron­der de belan­grijke niveaus alle­maal haal­baar bin­nen enkele sessies.

Ste­un: 503499497493488
Weer­stand: 508510512515521

Wall Street:
De indices komen nu heel dicht bij de top­pen terecht, ongeveer nog een halve pro­cent bij de Dow en de S&P 500 ter­wi­jl de Nas­daq nu op pak­weg 125 pun­ten onder zijn top van maart 2000 staat na het slot van gis­teren. Alle­maal haal­baar bin­nen een paar sessies en echt geweld omhoog hebben we nog niet gezien de afgelopen weken. De vraag is nu of de markt door­gaat boven die top­pen of juist niet, dat gaan we denk ik snel weten. Van­daag eerst maar eens tot die top­pen ger­ak­en zou ik zeggen …

Verwacht­ing van­daag:
In ieder geval weer een poging om de top­pen te bereiken en wie weet ze te door­breken. Bij een door­braak zoals ik al aan­gaf kansen op meer lat­er deze week of begin vol­gende week. De markt toont nog steeds kracht, gis­teren hebben we dat ook duidelijk kun­nen zien bij de AEX die vanu­it een klein ver­lies heel snel dik in de plus stond. Iedere dip wordt opgekocht nog steeds.

AEX:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.