Beursdagboek Trader Guy 15 april 2015, 08:35

...

AEX even stapje terug maar blijft sterk

15 april 2015, 08:35 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


Gis­teren wat twi­jfels door min­dere cijfers uit de VS en eerder uit Chi­na, ook van­mor­gen viel de groei in Chi­na wat tegen met 7% wat de laag­ste is in 6 jaar. De cijfers van JP Mor­gan vie­len dan weer goed mee gis­teren maar de markt kon er amper op doorsti­j­gen hebben we gemerkt. Het is wacht­en op de ECB nu mor­gen, wat zal Draghi vertellen over het aankoop­beleid van oblig­aties ofwel QE? We weten al veel daarover maar je weet nooit of er nog een extra hint komt waar beleg­gers op gaan sprin­gen. De mark­ten kun­nen wat inlev­eren nu, maar de trend bli­jft natu­urlijk omhoog gericht …

Sem­i­nar 12 MEI: Gratis en met veel markt infor­matie.
Deel­ne­men? Schri­jf in via de link http://​www​.usmar​kets​.nl/​s​e​minar

AEX:
Tot de 510 ging de AEX gewoon door met sti­j­gen maar dan kwam er toch wat twi­jfel, de index moest terug tot net onder de 506 op slot­ba­sis. Ste­un nu de 503 en de zone 499 – 500, weer­stand de 508 en de 510 pun­ten. Er wacht verder nog de GAP rond de 493 pun­ten die bij een verkoopsig­naal onder de 503 wel eens kan wor­den gedicht maar dat is voor lat­er. Eerst maar eens zien wat er nog zal gebeuren ron­dom de 500 – 503 punten.

Mee­doen met Sys­teem Trad­ing? Nu al 106 pun­ten winst op de AEX index … Deze maand op plus 3 pun­ten net­to. Let wel, om mee te doen is er €1500 euro nodig, per AEX punt halen we dan pre­cies €100. We kopen alti­jd 1000 Boost­ers, nooit meer dan dat aan­tal. Voor iedereen dus heel goed te doen. U kri­jgt een SMS en MAIL mat de details, dus de code van de boost­er die u dan meteen bij uw bank of bro­ker kunt aan­schaf­fen. Via de link kunt u zich aan­melde via de aan­bied­ing tot 1 JUNI voor €39http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​s​y​s​t​e​e​m​-​t​r​a​d​i​n​g​-​a​e​x​.html Doe nu mee, het is heel een­voudig om de sig­nalen op te volgen. 

TABEL SYSTEEM TRADING APRIL 2015 c0034



Hieron­der de belan­grijke niveaus alle­maal haal­baar bin­nen enkele sessies.

Ste­un: 503499497493488
Weer­stand: 508510512515521

Wall Street:
Op zich vallen de cijfers wel mee tot nog toe maar de indices testen een weer­stand en moeten eerst wat terug. De vraag is nu wat wordt het ver­volg de komende sessies? Toch bli­jven de record­standen in beeld, lat­en we zeggen een goeie 1 a 2% en het is weer zo ver. Dus het bli­jft noodza­ak om de indices goed te vol­gen de komende dagen want de markt kan zich redelijk snel her­pakken des­on­danks dat de cijfers wat tegen­vallen. Dat kan alleen maar de inten­tie opwekken om de rente niet zo snel te ver­hogen in de VS. De Euro zou in dat geval weer de 1,101,11 dol­lar op kun­nen gaan zoeken maar de ECB ligt daar eerst nog tussen mor­gen … Waar nodig gaan we wat doen en stu­ur ik uit­er­aard een SMS en MAIL naar de leden.

AEX:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

S&P 500:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.