Beursdagboek Trader Guy 17 april 2015, 08:57

...

DAX zwaar onderuit, AEX weg van topzone

17 april 2015, 08:57 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Europa moest inlev­eren gis­teren door dat plots de Griekse vlag weer in beeld kwam, beleg­gers wor­den er weer onrustig door want de vraag is nu hoe het verder moet? De Grieken kri­j­gen hun zaak­jes niet op orde en dat vreet natu­urlijk het vertrouwen weer uit de mark­ten. Aan de andere kant was het ook wel eens nodig dat er een cor­rec­tie zou komen nu de AEX en de DAX toren­hoog ston­den. Wall Street ver­loor amper en stond een uurt­je voor het slot zelfs nog in de plus, ook daar nu op een zucht van de record­standen. Zou er weer geld vanu­it de Euro­zone naar Wall Street stromen nu? Hoe dan ook, het gaat alle­maal zeer snel en je moet er dan ook heel snel bij zijn om mee te kun­nen doen. We hebben gis­teren ook een en ander kun­nen doen voor onze leden via de SMS en MAIL

AEX:
Toen de DAX fors duikelde bleef de AEX in de plus staan, dat kwam omdat 2 zwaargewicht­en de markt wis­ten te dra­gen. Shell en Unilever wis­ten fors te plussen zelfs, de ene door de Oliepri­js die hoog staat de andere door dat de cijfers goed waren. Hoe dan ook, dat bracht de AEX nog­maals tot de 510 pun­ten ongeveer waar de top nu ligt en er zich een redelijk zware weer­stand vormt. De AEX zakt wel op uur­ba­sis (zie grafiek) onder de ste­un­li­jn.

Nu de index niet door die 510 ger­aakt moeten we (remem­ber gis­teren) kijken naar de 503 pun­ten ste­un, onder of boven die getallen zou er een uit­braak kun­nen komen, de 510 faalde enkele keren waar­door ik zeer benieuwd ben met wat er zal gebeuren met die 502 – 503 nu. Zakt de AEX daaron­der dan wordt de GAP rond de 492 – 493 een zeer inter­es­sant doel. We weten dus waarop we moeten let­ten, de hoofdtrend bli­jft natu­urlijk omhoog gericht …

Een­voudig han­de­len op de AEX Index?

Mee­doen met Sys­teem Trad­ing? Nu al 106 pun­ten winst op de AEX index … Deze maand op plus 3 pun­ten net­to. Let wel, om mee te doen is er €1500 euro nodig, per AEX punt halen we dan pre­cies €100. We kopen alti­jd 1000 Boost­ers, nooit meer dan dat aan­tal. Voor iedereen dus heel goed te doen. U kri­jgt een SMS en MAIL mat de details, dus de code van de boost­er die u dan meteen bij uw bank of bro­ker kunt aan­schaf­fen. Via de link kunt u zich aan­melde via de aan­bied­ing tot 1 JUNI voor €39http://​www​.usmar​kets​.nl/abon­nementen/systeem-trading-aex.html Doe nu mee, het is heel een­voudig om de sig­nalen op te vol­gen.

Hieron­der de belan­grijke niveaus alle­maal haal­baar bin­nen enkele sessies.

Ste­un: 503499497493488
Weer­stand: 508510512515521

Wall Street:
De indices op Wall Street breken de sti­jging nog niet af voor­lop­ig, de dol­lar werd wat goed­kop­er en de vrees voor een snelle rentev­er­hoging nam weer eens wat af. Aan de andere kant komt er geld vanu­it Europa naar Wall Street zo lijkt het want Grieken­land speelt weer eens op. Belan­grijk van­daag of bin­nenko­rt is of de indices hun top­pen gaan hertesten en vooral wat ze gaan doen als het zo ver is? Doorstoten of afbreken met een grote cor­rec­tie? Dat is eigen­lijk de samen­vat­ting voor wat betre­ft Wall Street, meer kun­nen we er niet over zeggen op dit moment, eerst die top­pen testen dus.

Verwacht­ing van­daag:
Europa moet de nieuwe angst­golf vanu­it Grieken­land ver­w­erken, de Duit­sers hebben er het meeste last van zo te zien waar­door de DAX plots onder de 12.000 pun­ten zakt. Van­mor­gen lijkt het erop dat de dal­ing verder zet zow­el op de DAX als op de AEX, de kans is ook groot dat Shell na de plus­dag van gis­teren ook meeza­kt van­daag. Enkele ste­un­li­j­nen zijn door­bro­ken, nu maar eens zien of er hou­vast komt op wat lagere niveaus … Via de ser­vices doen we iets waar het kan, gis­teren hebben we al wat posi­ties op kun­nen bouwen en die doen het goed. Nu is het uitk­ijken naar een moment om winst te pakken.

AEX uur grafiek:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

DAX:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.