Beursdagboek Trader Guy 21 april 2015, 08:30

...

Markten weer op recordjacht?

21 april 2015, 08:30 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Europa her­pakt zich nu de zor­gen wat betre­ft Grieken­land weer wat zijn afgenomen, je ziet dat meteen aan de markt natu­urlijk en het gaat snel alle­maal. De AEX staat weer boven de 500 pun­ten ter­wi­jl de DAX de 12.000 pun­ten weer in beeld kri­jgt. We zijn er nog niet maar de verwacht­ing is dat het snel kan gebeuren alle­maal want in een paar dagen tijd kun­nen we zo weer nieuwe top­pen kri­j­gen zow­el bij de AEX en de DAX als bij de indices op Wall Street waar we de Dow Jones opnieuw boven de 18.000 pun­ten hebben staan en de S&P 500 boven de 2100 pun­ten. De Nas­daq sluit net onder de 5000 pun­ten de dag af, maar ook daar een grote kans dat er van­daag weer een aan­val op de top vol­gt.

Het gaat alle­maal nog om enkele pro­cen­ten, op Wall Street zelfs min­der dan 1% voor dat de top­pen wor­den bereikt en dus sneu­ve­len. Bij de AEX net geen 2%, bij de DAX wat meer na de grote cor­rec­tieve beweg­ing van vorige week don­derdag en vri­jdag. Let er vooral ook op dat de Dow Trans­port gis­teren volop meedeed, en dat is belan­grijk voor het verdere ver­loop mijn inziens. Vri­jdag waren we bang voor het week­end, nu lijkt het erop dat die angst weer fors is afgenomen maar eerst moeten de koersen dat nog beves­ti­gen de komende dagen.

De Euro zien we tussen de 1,07 en 1,08 dol­lar momenteel, de Olie moest iets inlev­eren gis­teren.

AEX:
De AEX her­pakt zich goed nu, we zien de 500 pun­ten opnieuw en aan de voor­beurs indi­catie af te lezen kan de AEX van­daag de 502 – 503 wel eens gaan testen en mogelijk door­breken. Dan komt de top snel weer in beeld, maar of we daar snel wat mee kun­nen doen gaan we zien na een uurt­je of 2 han­del. Als de AEX door kan breken dan zou er een hogere bodem staan op 493 waar­door de mogelijkheid er ook komt om de top te door­breken die rond de 510 pun­ten wacht. Dan wor­den 512 – 515 en 520 – 521 mogelijke doe­len, maar zo ver is het nog lang niet want eerst wil ik zien of de AEX door de 503 pun­ten ger­aakt. Zo zie je dat de uit­stap op 502 – 503 nut­tig was, we hebben die streep omlaag niet meegepakt maar zoals ik al aan­gaf moeten we met shorts heel snel zijn. Long komt pas weer in beeld boven de 503 pun­ten eigen­lijk, we zullen het zien van­daag. Niet te snel willen is ook een kun­st in deze marktomstandigheden.

US Mar­kets Trad­ing update:

We hebben een goeie week achter de rug door de long posi­ties op tijd af te ron­den en daar­na wat shorts op te pakken. Zo wist Sys­teem Trad­ing de afgelopen week 14 pun­ten te scoren, met steeds maar €1500 inleg is dat goed voor een winst van €1400. We had­den we een stop moeten nemen aan het begin van de maand waar­door we 5 pun­ten ver­loren, maar de totale winst voor APRIL komt nu uit op €900 net­to. Ook Guy Trad­ing en Polleke wis­ten winst te halen de afgelopen week, Polleke zo‘n €900 en Guy Trad­ing €600 net­to. Alles of Niets haalde met een inleg van €780 een winst op de AEX index van €450 … Let op, we starten vanaf van­daag een nieuwe aan­bied­ing tot 1 JULI vanaf €39. Dus schri­jf u hier­voor in zodat u vol­gende week geen kansen hoeft te mis­sen. De dagelijkse updates zijn ook zeer inter­es­sant voor u als beleg­ger. Bent u nog geen lid? Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Hieron­der de belan­grijke niveaus alle­maal haal­baar bin­nen enkele sessies.


Ste­un: 497495493488482
Weer­stand: 502503507510

Verwacht­ing van­daag:
Het ziet er naaruit dat de markt goed zal opstarten, Azië laat al mooie plussen zien en de futures staan voor­beurs hoger meteen al. Hier­boven gaf ik al aan dat de AEX door die zone 502 – 503 moet ger­ak­en om de weg richt­ing de top vrij te mak­en, de kans is dus groot dat we daar gaan ger­ak­en maar we moeten bli­jven oplet­ten door dat er bij open­ing meteen al een nieuwe GAP staat. Wall Street kan op zoek naar zijn top­pen van­daag, als de S&P 500 boven de 2119 pun­ten ger­aakt kun­nen we ons waarschi­jn­lijk op gaan mak­en voor een run richt­ing de 2150 – 2160 pun­ten. Kor­tom, het ziet er voor van­daag met de indi­caties die we nu voorhan­den hebben niet slecht uit …

AEX:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

DAX:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

S&P 500:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.