Beursdagboek Trader Guy 27 april 2015, 08:50

...

Wall Street op zoek naar nieuwe toppen

27 april 2015, 08:50 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Van­daag een dag met weinig han­del hier in Ned­er­land door Kon­ings­dag maar de beurzen om ons heen zijn uit­er­aard wel van plan er een gewone dag van te mak­en. Door de lagere vol­umes zal de AEX denk ik mee­be­we­gen op deze gol­ven nemen we aan.

Wall Street bli­jft op zoek naar nieuwe records, de S&P 500 luk­te dat al ter­wi­jl de Nas­daq nog slechts 35 pun­ten onder zijn hoog­ste koers ooit staat (maart 2000). De Dow Jones moet nog een kleine pro­cent zien bij te win­nen om uit te breken met nieuwe record­standen. Ik denk zelf niet dat men dat gaat lat­en liggen op Wall Street, dus het zit er dik in dat we van­daag of mor­gen nieuwe mijl­palen gaan slaan en ofwel doorzetten ofwel terug moeten.

Verder kijken we rustig uit waar we iets kun­nen doen via de ser­vices, de leden kri­j­gen een mail en SMS als het zover is natu­urlijk. Via de ser­vices han­de­len we op de indices en bij Guy Trad­ing bijvoor­beeld ook op de Euro en de Olie. De afgelopen dagen hebben we ons rustig gehouden, zoals ik hier­boven al aan­gaf zit­ten we in een soort punt gevan­gen met de indices waar er nu een uit­braak moet vol­gen, ofwel erdoor of terug naar omlaag. Zodra het duidelijk wordt zal ik de leden een SMS en MAIL sturen met het­geen we het best kun­nen doen.

Op de AEX hebben we don­derdag nog bij AEX Trad­ing en Polleke €500 winst kun­nen pakken met een redelijk veilige trans­ac­tie. AEX Trad­ing waar we met €1500 werken als inleg max­i­maal staan we al op €1400 winst sinds de start van deze maand (APRIL). Er komen nieuwe en zeer mooie kansen de komende dagen, dat is zeer duidelijk te zien op de grafieken. We moeten nog zien welke kant op maar zodra dat duidelijk wordt stap­pen we snel in met een posi­tie. U kunt mee­doen door lid te wor­den, kost nu vanaf €39 tot 1 JULISchri­jf u in via deze linkhttp://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Hieron­der 6 grafieken:

AEX uur grafiek:
grafiek AEX uur 09247
DAX:
grafiek DAX 2edd6
S&P 500:
grafiek SP 500 04ca7
Dow Jones:
grafiek Dow Jones 6fde0
Nas­daq:
grafiek Nasdaq 423be
Dow Trans­port:
grafiek Transport 29f37


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.