Beursdagboek Trader Guy 29 april 2015, 08:45

...

Markt zoekt naar richting, AEX test de 500 weer

29 april 2015, 08:45 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)


Wall Street her­pakt zich, de DAX en de AEX zit­ten nog duidelijk met Grieken­land in de maag. Het gaat op en af op de beurzen door de vraag of er een akko­ord is of niet? Laat Europa dan toch de Grieken vallen of niet? Die twi­jfels bli­jven bestaan en dat is niet goed voor de beurs natu­urlijk want we breken niet uit en het zakt niet echt door. Toch oplet­ten nog steeds want een uit­braak is aanstaande en die kan behoor­lijk fors uit­pakken zodra die er komt.

Wall Street tikt de bovenkant aan nu, Europa zakt weer terug naar de onderkant. Op Wall Street zien we dat de Nas­daq het moeil­ijk kri­jgt door de cor­rigerende Biotech aan­de­len. Toch tonen de S&P en de Dow weer kracht tij­dens de laat­ste uren van de han­del op Wall Street, met andere woor­den bli­jven de top­pen duidelijk in beeld.

De Euro her­pakt zich ste­vig en staat zowaar op een frac­tie van de 1,10 dol­lar, u weet dat mijn doel voor het her­s­tel tot ergens tussen de 1,14 en 1,15 dol­lar uitkomt. We zullen het zien de komende weken … Vanavond komt de FED nog met zijn besluit over de rente, die zal wel gelijk bli­jven maar de vraag is wat de tekst wordt die naar buiten komt over het tijd­stip waar men van plan is de rente te ver­hogen in de VS. Toch even goed in de gat­en houden vanavond.

Via de ser­vices han­de­len we op de indices en bij Guy Trad­ing bijvoor­beeld ook op de Euro en de Olie. De afgelopen dagen hebben we ons rustig gehouden, zoals ik hier­boven al aan­gaf zit­ten we in een range gevan­gen met de indices waar er bin­nenko­rt een uit­braak moet vol­gen, ofwel erdoor of terug naar omlaag. Zodra het duidelijk wordt zal ik de leden een SMS en MAIL sturen met het­geen we het best kun­nen doen. Op de AEX hebben we don­derdag nog bij AEX Trad­ing en Polleke €500 winst kun­nen pakken met een redelijk veilige trans­ac­tie. AEX Trad­ing waar we met €1500 werken als inleg max­i­maal staan we al op €1400 winst sinds de start van deze maand (APRIL). Er komen nieuwe en zeer mooie kansen de komende dagen, dat is zeer duidelijk te zien op de grafieken. We moeten nog zien welke kant op maar zodra dat duidelijk wordt stap­pen we snel in met een positie.

U kunt mee­doen door lid te wor­den, kost nu vanaf €39 tot 1 JULI … Schri­jf u in via deze link … http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

De AEX:
We kun­nen niet zoveel doen met de AEX momenteel, te wis­pel­turig door twi­jfels ron­dom Grieken­land. Daar­door zien we ook de enorme uit­sla­gen nu al 2 dagen na elka­ar, de AEX bewoog maandag met meer dan 10 pun­ten en deed dat gis­teren ook weer. Het is moeil­ijk om daar­tussen te han­de­len omdat je ten eerste heel snel moet zijn en vooral meteen goed moet zit­ten. Zelf kies ik ervoor om wat rust in te bouwen zolang de AEX niet uit­breekt, dus onder de 500 of boven de 510. Dan kun­nen we betere acties uitzetten, want onder de 500 ligt de weg open naar de 485 – 488 en boven de 510 komt de 521 – 525 in beeld. Afwacht­en nog dus, zek­er wat betre­ft de AEX en de DAX.

Hieron­der de belan­grijke niveaus alle­maal haal­baar bin­nen enkele sessies.

Ste­un: 500497495493
Weer­stand: 506510512515

Verwacht­ing van­daag:
We kijken vooral uit naar wat Europa gaat doen, Wall Street bli­jft sterk en dicht bij de top­pen. Vanavond dus de FED en tussendoor nog wat cijfers over de economie in de VS. Kan best een inter­es­sante sessie wor­den dus en dat meteen ook voor de val­u­ta­markt waar de Euro de 1,10 dol­lar aan­tikt van­mor­gen. Met de FED vanavond en de GDP groe­ici­jfers kan dat de dol­lar doen bewe­gen aan bei­de kan­ten. We houden het in de gat­en in ieder geval …

AEX uur:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

S&P 500:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.