Beursdagboek Trader Guy 22 april 2015, 08:12

...

Toppen blijven in zicht

22 april 2015, 08:12 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Europa zet het her­s­tel door ook al was er de nodi­ge volatil­liteit gis­teren, Wall Street ger­aakt niet tot boven de weer­stand­zone ofwel de top­pen van maart. Op zich is dat niet vreemd want er bli­jft wat twi­jfel omtrend de mark­ten nog steeds. Of dat nu gaat om Grieken­land of om de kwartaal­ci­jfers, het een en ander moet wor­den ver­w­erkt in de koersen momenteel. Daarom zien we nu wat twi­jfels ontstaan ofwel is men zich aan het voor­berei­den op de ver­vol­gstap die mogelijk een ste­vige kan wor­den. Ook wij berei­den ons voor op wat er mogelijk gaat komen maar bli­jven voorzichtig natu­urlijk. Ik denk niet dat we de top al hebben gezien, daarom richt ik mijn blik eerder verder naar omhoog dan ander­som al mogen we dat natu­urlijk NIET uitsluiten. 

US Mar­kets Trad­ing update:

We hebben een goeie week achter de rug door de long posi­ties op tijd af te ron­den en daar­na wat shorts op te pakken. Zo wist Sys­teem Trad­ing de afgelopen week 14 pun­ten te scoren, met steeds maar €1500 inleg is dat goed voor een winst van €1400. We had­den we een stop moeten nemen aan het begin van de maand waar­door we 5 pun­ten ver­loren, maar de totale winst voor APRIL komt nu uit op €900 net­to. Ook Guy Trad­ing en Polleke wis­ten winst te halen de afgelopen week, Polleke zo‘n €900 en Guy Trad­ing €600 net­to. Alles of Niets haalde met een inleg van €780 een winst op de AEX index van €450 … Let op, we starten vanaf van­daag een nieuwe aan­bied­ing tot 1 JULI vanaf €39. Dus schri­jf u hier­voor in zodat u vol­gende week geen kansen hoeft te mis­sen. De dagelijkse updates zijn ook zeer inter­es­sant voor u als beleg­ger. Bent u nog geen lid? Schri­jf u in via deze link of ga naar http://​www​.usmar​kets​.nl/abon­nementen.html

Tabel Sys­teem Trading:


AEX:
De AEX her­pakt zich pri­ma met weer een stand boven de 500 pun­ten en dicht bij de top die rond de 510 wacht. Lat­en we nu uit­gaan van een range tussen de 500 en de 510 pun­ten met de nodi­ge volatiliteit tussendoor. Onder de 500 ziet het er min­der goed uit en als de index niet boven de 510 ger­aakt moeten we ook oplet­ten voor een mogelijk dubbele top. Veel zal afhangen van wat andere mark­ten gaan doen waaron­der Wall Street dat ook zeer dicht bij de top­pen bli­jft hangen nu. Een uit­braak daar kan de markt een nieuwe posi­tieve impuls bezor­gen waar­door ook de AEX zou kun­nen uit­breken richt­ing de 512 – 515 of zelfs tot de 520.

Er staat een hogere bodem nu rond de 493 en daarop kwam er al een her­s­tel van meer dan 10 pun­ten. De GAP 495 – 493 werd ges­loten vorige week vri­jdag, ook een goed teken voor het verdere ver­loop ook al staat er nog een GAP open tussen de 474 en de 470 pun­ten. De hoofdtrend bli­jft omhoog gericht nog steeds.

Hieron­der de belan­grijke niveaus alle­maal haal­baar bin­nen enkele sessies.

Ste­un: 503500497495493
Weer­stand: 506510512515

Verwacht­ing van­daag:
Het zal weer een dag wor­den met pogin­gen om hoger te ger­ak­en met de AEX, de DAX en Wall Street. De top­pen trekken de indices nu aan in ieder geval, het scheelt alles bij elka­ar 1 tot 2% nu ongeveer en bij de DAX is het zoi­ets van 3% nu. Toch moest Wall Street weg van de top­zone gis­teren om net onder de 2100 pun­ten te sluiten met de S&P 500. Bij de AEX let­ten we vooral op de rit richt­ing de top, kan snel gaan zoals vak­er de afgelopen tijd want het is duidelijk een doel nu die 510.

De Olie moest wat terug maar bli­jft inter­es­sant momenteel door de uit­braak boven de weer­stand. Zoals elke woens­dag om 16:30 komen de Olie vooraden naar buiten, dat kan voor beweg­ing zor­gen uit­er­aard. De Euro hangt nu tussen de 1,07 en 1,08 dol­lar maar het zou kun­nen dat de Euro weer wat sterk­er gaat wor­den, we zien wel.

AEX:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

DAX:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

S&P 500:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.