Beursdagboek Trader Guy 23 april 2015, 08:54

...

Markt toont duidelijk twijfels nu

23 april 2015, 08:54 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


De markt ging gis­teren 2 kan­ten op, eerst hoger daar­na een diepe duik omlaag om vri­jwel vlak de dag af te sluiten wat betre­ft Europa. Wall Street her­pakt zich in tegen­stelling met de Dow en de S&P 500 weer dicht bij de boven­grens waar de top­pen wacht­en op een hertest. Het bli­jft een gevecht tussen de bulls en de bears voor­lop­ig, het is wacht­en op een uit­braak naar omhoog nu of aan de andere kant een breuk naar omlaag al moet alles dan wel nog een stuk lager natu­urlijk. De gren­zen aan de onderkant lopen trouwens ook ges­taag wat op natu­urlijk door de hogere bodems die we hebben staan.

AEX Trad­ing:
Gis­teren hebben we een mooie 5 pun­ten winst kun­nen halen bij Sys­teem Trad­ing waar­door we deze maand uitkomen op een plus van 14 pun­ten met een inleg van €1500. Aangezien we met 1000 boost­ers werken op de AEX is dat goed voor €1400 winst deze maand ofwel bij­na 100%. Mee­doen kan door lid te wor­den, in totaal komen we nu uit op +117 pun­ten met steeds die €1500 inleg, dus €11.700 winst. Er loopt nu een aan­bied­ing om mee te doen tot 1 JULI voor €39 waar­voor u zich kunt inschri­jven via de link http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​s​y​s​t​e​e​m​-​t​r​a​d​i​n​g​-​a​e​x​.html


AEX:
De AEX naar de 509 gis­teren maar daar­na kei­hard terug tot net boven de 500 pun­ten, het bli­jft zeer beweeglijk momenteel zon­der dat er tot nog toe duidelijkheid komt. Hoe dan ook bli­jft die 510 weer­stand en de 493 ste­un het­geen goed is voor zo‘n range van 17 pun­ten. Daar­tussen beweegt de AEX zich nu, het zal is moeil­ijk om daar­tussen goeie acties te doen maar we doen dat wel op onze gebruike­lijke manier, dus met het beperken van risico‘s door het op tijd in en uit te stap­pen.

Hieron­der de belan­grijke niveaus alle­maal haal­baar bin­nen enkele sessies.

Ste­un: 503500497495493
Weer­stand: 506510512515

Verwacht­ing van­daag:
We bli­jven dicht bij de record­standen hangen zow­el hier in Europa als op Wall Street. We moeten de gren­zen in de gat­en bli­jven houden uit­er­aard en waar het kan zullen we ook wat onderne­men. Let ook vooral op Wall Street waar nu de nodi­ge moeite merk­baar aan het ontstaan is om door te stoten tot de top­pen en zelfs net eron­der. Zodra de indices een ste­vige impuls omhoog gaan kri­j­gen dan staan er ook meteen nieuwe record­standen, het gaat nog om 1 tot 2%. De Euro bli­jft wat hangen nu ron­dom de 1,07 dol­lar, de Olie bli­jft boven de weer­stand voor­lop­ig en zou nog wat hoger kun­nen.

AEX:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

S&P 500:

Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.