Beursdagboek Trader Guy 5 november 2015, 08:41

...

AEX tikt het 200-MA, Wall Street blijft op zoek naar topzone

5 november 2015, 08:41 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)


De beurzen begonnen pri­ma gis­teren maar moesten na het mak­en van een top terug. In Europa keek men vooral naar de DAX die in moest lev­eren door de auto­sec­tor, maar de index stoot ook tegen een redelijk zware weer­stand nu rond de 11.100 pun­ten of net daaron­der. Op zich niet zoveel aan de hand, we komen goed terug na de cor­rec­tie van eind vorige week en de bodem die maandag werd gemaakt waar­door wat con­sol­i­datie kan rond de weer­stand. Mogelijk kri­j­gen we wel een nieuwe kans om de weer­stand te door­breken en om door te stoten naar de jaartoppen. 

Via de advies­di­ensen hebben we gis­teren weer wat mooie win­sten weg kun­nen zetten pre­cies rond de top­zone, het is kijken om een nieuwe kans te pakken nu. U kunt mee door lid te wor­den natu­urlijk, vanaf €39 doet u al mee tot 1 jan­u­ari …Hieron­der deze update ziet u de maand­scores van sep­tem­ber, okto­ber en deze maand …

Inschri­jven kan via http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tech­nisch BLOK:
De AEX kwam exact tot de weer­stand­zone 472 – 473 om daar te draaien weer tot onder de 470 pun­ten. Ste­un zal nu wacht­en rond de 468 ofwel de vorige top en tot rond de 466,5 waar de GAP kan wor­den gedicht. Hoeft op zich niet maar het is mogelijk, let er wel op dat er zo weer extra kracht in de markt kan komen om de top weer aan te vallen en mogelijk te door­breken. Bij de DAX drukt Volk­swa­gen weer enorm op de stand, wel tot boven de 11.000 pun­ten geweest maar weer terug nadi­en. Ste­un nu de 10.850 met lat­er de 10.750 pun­ten, weer­stand nu duidelijk de 11.100 pun­ten.

Wall Street deed ook een stap terug, de S&P 500 draait rond de 2100 pun­ten nu, daar wat weer­stand maar de top­zone wacht nog alti­jd. Op zich bli­jven de 18.300 voor de Dow en de 2130 – 2135 voor de S&P 500 duidelijke richt­pun­ten. Ste­un vin­den we tussen de 0,51% lager nu, de richt­ing bli­jft uit­er­aard omhoog tot die top­zone wordt bereikt.

Euro:
De euro maakt opnieuw een duik omlaag, het ging ook behoor­lijk snel op een gegeven moment. Ste­un nu de 1,081,085 dol­lar, weer­stand uit­er­aard de 1,101,105 dol­lar. Wel is het zo dat de euro door de verdere dal­ing een verzwakking door­maakt en dus onder de ste­un 1,10 dol­lar wegza­kt. We gaan hier goed mee om moeten gaan want het zal tot aan het einde van de week redelijk in beweg­ing bli­jven, waar nodig zullen we er iets mee moeten doen.

Olie:
De olie kwam gis­teren tot ver boven de 50 dol­lar maar kon dit niet vasthouden waar­door er een behoor­lijke dal­ing vol­gde. Nu boven de 48 dol­lar, ste­un daar en rond de 47 dol­lar, weer­stand bli­jft 52 en 54 dollar.

Maan­doverzicht NOVEM­BER:Maan­doverzicht OKTO­BER:Maan­doverzicht SEP­TEM­BER:AEX:S&P500:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.