Beursdagboek Trader Guy 6 november 2015, 08:35

...

Wachten op de cijfers, AEX wacht af

6 november 2015, 08:35 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Op zich niet zo een belan­grijke dag gis­teren, men wacht op de cijfers over de werkgele­gen­heid die van­mid­dag voor­bij komen. Toch kun­nen we niet zeggen dat de beurzen echt verzwakken momenteel, zelfs de DAX kan zich staande houden ondanks de nieuwe ste­vige terug­val dat Volk­swa­gen maakt. Het kan een typ­is­che vri­jdag sessie wor­den, week­ex­pi­ratie bij de AEX dicht bij de 465 – 470 en Wall Street waar men de week zal proberen goed af te sluiten. Alles staat daar dicht bij de jaar­top­pen, ofwel ook de hoog­ste stand ooit. Wall Street zou wel weer eens record­honger kun­nen kri­j­gen waar­door de ral­ly nog niet voor­bij hoeft te zijn na het tikken van de top­zone. We houden de euro ook in de gat­en van­mid­dag, daar kan best nog wel wat beweg­ing in komen.

Via de advies­di­ensen hebben we woens­dag rond de top weer wat mooie win­sten kun­nen nemen, het is kijken om een nieuwe kans te pakken nu. U kunt mee door lid te wor­den natu­urlijk, vanaf €39 doet u al mee tot 1 jan­u­ari …Hieron­der deze update ziet u de maand­scores van sep­tem­ber, okto­ber en deze maand …

Inschri­jven kan via http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tech­nisch BLOK:
De AEX kwam exact tot de weer­stand­zone 472 – 473 woens­dag om daar te draaien weer tot onder de 470 pun­ten. Ste­un wacht er nu rond de 463 – 465 ofwel de vorige weer­stand, daar­na wacht de 457 – 458 als ste­un, de bodems van maandag. Let er nu wel op dat er zo weer extra kracht in de markt kan komen om de top aan te vallen en mogelijk te door­breken, de cijfers om 14:30 kun­nen de markt in beweg­ing zetten. Bij de DAX drukt Volk­swa­gen nog steeds op deze index, toch wist de DAX zich te her­pakken in de loop van de sessie. De zone 11.000 — 11.100 zal belan­grijk bli­jven de komende sessies. Ste­un nu de 10.850 met lat­er de 10.750 pun­ten.

Wall Street deed weinig gis­teren, de S&P 500 draait nog steeds rond de 2100 pun­ten nu, daar wat weer­stand maar de top­zone wacht nog alti­jd. Op zich bli­jven de 18.350 voor de Dow en de 2130 – 2135 voor de S&P 500 duidelijke richt­pun­ten. Ste­un vin­den we tussen de 0,51% lager nu, de richt­ing bli­jft uit­er­aard omhoog tot die top­zone wordt bereikt. Eens zien wat de cijfers van van­mid­dag gaan doen met de indices?

Maan­doverzicht NOVEM­BER:Maan­doverzicht OKTO­BER:Maan­doverzicht SEP­TEM­BER:AEX:S&P500:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.