Beursdagboek Trader Guy 7 november 2015, 11:32

...

AEX sterk, Aandelen Turbo Portefeuille na 2 weken op +22% NETTO

7 november 2015, 11:32 | Trader Guy | leestijd: 13 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)


Het gewicht van de week lag er op de laat­ste dag, na de zeer goeie cijfers over de werkgele­gen­heid kon Europa fors aantrekken ter­wi­jl Wall Street twi­jfelde door dat de kans op een rentev­er­hoging nu enorm groot is gewor­den Dat zette de dol­lar hoger na de cijfers, de euro viel ste­vig terug waar­door we plots weer naar de bodem kijken wat betre­ft de euro … Onder de uit­leg over de aan­de­len­porte­feuille hieron­der die het trouwens pri­ma doet met de 4 reeds opgenomen aan­de­len en een winst van €1106 NET­TO (22%) na de start op maandag 26 okto­ber, ziet u een mark­tup­date en het Tech­nis­che Blok …

Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille:
Eerst het vol­gende nog, US Mar­kets is van start gegaan met een Aan­de­len Tur­bo Porte­feuille op maandag 26 okto­ber waar er gehan­deld wordt met Turbo‘s of Boost­ers zow­el LONG als SHORT op een selec­tie van ongeveer 30 vaste waar­den die we con­tinu gaan scree­nen. Er kun­nen er nog wel een paar bijkomen maar daar houden we u van op de hoogte uit­er­aard. We hebben al 4 aan­de­len op kun­nen nemen (long), de totale winst komt nu al uit op €22% NET­TO, de doe­len en stops zijn bek­end bij de leden die mee­doen. U kunt ook mee­doen want na dat we winst hebben genomen kri­j­gen we snel weer nieuwe kansen en die zullen we gri­jpen … Hieron­der ziet u de 30 aan­de­len die we nu vol­gen …

Aal­berts, Ahold, Akzo, Altice, Arcelor Mit­tal, ASML, DSM, Gemal­to, Heineken, ING, NN Groep, Philips, Rand­stad, Roy­al Dutch Shell, Unilever en Vopak uit de AEX index. Daar­naast ook de vol­gende aan­de­len van op Wall Street, Apple, Net­flix, Tes­la Motors, Amgen, Boe­ing, Cit­i­group, Face­book, Gen­er­al Elec­tric, Gold­man Sachs, IBM, Microsoft, Nvidia, Star­bucks en Mc Donald‘s.

Mee­doen is sim­pel, we werken con­tinu met €5000 als voor­beeld port­fo­lio, daar gaan we met max­i­maal 5 aan­de­len werken en gaan stan­dard met €1000 per aan­deel inkopen met een Tur­bo of Boost­er ofwel LONG ofwel SHORT. Voor wie met meer mee wenst te doen kan de aan­tallen gewoon ver­menigvuldigen naar het bedrag dat men kiest. Wan­neer u lid wordt kunt u con­stant de Porte­feuille LIVE vol­gen via een pag­i­na waar u in kunt loggen. U kunt nog alti­jd gebruik mak­en van de spe­ciale aan­bied­ing die loopt tot 1 JAN­U­ARI voor €15 en waar u alles kri­jgt per mail, SMS en inlog­pag­i­na. We gaan ook deze advie­di­enst heel strak aan­pakken met doe­len, stops en analy­ses. De posi­ties zullen tussen de 3 en 30 dagen lopen.

Schri­jf snel in dat u niks hoeft te mis­sen …

http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​a​a​n​d​e​l​e​n​-​t​u​r​b​o​-​p​o​r​t​f​o​l​i​o​.html

Mark­tup­date:
Vri­jdag wat twi­jfels ron­dom de cijfers uit de VS die verbluffend goed waren, Europa ging fors omhoog door de reac­tie op de euro die wegza­k­te ter­wi­jl Wall Street omlaag moest door de groeiende angst op een snelle rentev­er­hoging. Toch merkt men lat­er op de dag dat die rentev­er­hoging al lang in de koersen zit ver­w­erkt waar­door de indices via een eind­sprint nog net in de plus wis­ten af te sluiten.

Europa lijkt nu dus goed onder­weg naar nieuwe top­pen en mogelijk lukt het de AEX en de DAX om boven het 200-daags gemid­delde te sluiten de vol­gende dagen. Waar bij som­mi­gen twi­jfels groeien ron­dom de hoogte van de beurzen moeten wij niet zoveel anders doen dan de trend die heerst gewoon te vol­gen.

Dat doen we ook en dat leverde al een en ander op de afgelopen dagen zodat de advies­di­en­sten alle­maal weer mooi in de plus staan voor de maand novem­ber. Onder­aan deze update ziet u de tabellen, alle resul­tat­en klop­pen en zijn dus behaald door de leden die mee gaan na het ont­van­gen van een SMS met de details waaron­der de koers, de fond­scode (ISIN) en het aan­tal dat we kopen. In novem­ber voorzien we nog veel meer mogelijkhe­den, doe dus mee via de lopende aan­bied­ing zodat u alles vanaf €39 ont­vangt tot 1 jan­u­ari …
http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​.html

Tech­nisch BLOK:
De AEX loopt verder op richt­ing de vol­gende weer­stand, die zien we nu rond de 478 maar eerst moet de index weer de 473 bereiken en dus door­breken. De kans daarop is grot­er gewor­den nu na de hero­plev­ing vri­jdag in samen­gang met de dal­ende euro. Eigen­lijk is het zo dat de AEX opnieuw naar de top­zone wil nu want we zijn daar straks nog maar zo‘n 20 – 25 pun­ten van ver­wi­jderd. Ste­un bij de AEX nu de 465 en de 458 pun­ten. Ook de DAX gaat goed, de zware weer­stand rond de 11.07511.100 pun­ten zorgt nog voor wat prob­le­men maar eens we daar­boven ger­ak­en dan ligt ook voor de DAX de weg open naar veel hogere niveaus. Lat­en we eerst uit­gaan van de 11.25011.500 als doel, lat­er de 11.650 pun­ten. Ste­un nu de 10.850 en die kan belan­grijk wor­den als onder­grens nu.

Op Wall Street begin ik met de nodi­ge belang­stelling te kijken naar de Dow Trans­port index, er komt daar mogelijk een zeer belan­grijke uit­braak naar omhoog om de lange down­trend te ver­lat­en. Als dat lukt, en de opzet is redelijk betrouw­baar, dan kan deze index met een ste­vige ral­ly begin­nen om zo de opgelopen schade te her­stellen. Nu vooral de 8300 en de 8450 in de gat­en houden, daar­boven kan de uit­braak meer kracht kri­j­gen door dat dan de zwaren weer­stand wordt door­bro­ken en de index voor het eerst sinds mei 2015 boven het 200-MA ger­aakt.

De Nas­daq 100 staat dan weer rond de top van 2000 en zijn hoog­ste stand ooit, met de rest mee omhoog en deze index maakt nieuwe top­pen ofwel All Time Highs. De kans daarop is groot, heel groot zelfs. De Nas­daq bli­jft ook sterk en moet nog zo‘n 90 pun­ten zien te win­nen om de hoog­ste stand ooit weer te overtr­e­f­fen. Nog­maals, het lijkt erop dat ook Wall Street nog niet klaar is met zijn ral­ly. De komende 3 weken zijn his­torisch bekeken ook goeie weken voor Wall Street, zek­er ron­dom Thanks­giv­ing (week­end 26 novem­ber). De S&P 500 bli­jft onder­weg naar zijn top­zone, de Dow Jones vol­gt ook deze weg door de week dicht bij de 18.000 pun­ten af te sluiten. We hebben nog tussen de 1 en 2% te gaan om de jaar­top­pen aan te tikken en dan meteen ook de hoog­ste standen ooit. Wall Street zal dat niet zo snel lat­en liggen denk ik.

EURO-USD:
De euro maakt wederom een schuiver om dicht bij de 1,07 dol­lar uit te komen, niet best want het ziet er naaruit dat de munt de zone 1,041,05 dol­lar weer op wil gaan zoeken. In ieder geval ligt de 1,10 dol­lar nu een eind verder weg, dat kun­nen we maar beter ver­geten nu. De cijfers waren te goed waar­door de rente in de VS mogelijk in decem­ber al omhoog kan, dat zorgt voor een duur­dere dol­lar, de euro moet het dan ont­gelden. Europa wil juist het QE pro­gram­ma uit­brei­den gaf de heer Draghi enkele keren aan de voor­bi­je dagen. Wat we met de euro gaan doen is voor mij nog een raad­sel nu, beter even afwacht­en en ons richt­en op de indices waar wel nog een en ander te halen is.

Olie:
De olie moest ook inlev­eren, de Brent tot dicht bij de 47 dol­lar, de WTI (Tex­aanse) olie tot rond de 44 dol­lar. We staan plots weer bene­den ofwel rond de ste­un­zone. De komende dagen maar eens goed kijken wat we ermee kun­nen doen. Ste­un 46 – 47 nu voor de Brent, weer­stand eerst de 4949,5 dol­lar, lat­er de 50,50 en de 52 dol­lar. Kan inter­es­sant wor­den de komende dagen, ik plaats de olie zek­er op de watchlist …

Advies­di­en­sten:
Let op, ook deze week zijn we rond de top uit­gestapt met long posi­ties en met mooie win­sten. De komende dagen voorzie ik weer kansen waar ieder bij in kan stap­pen. Zorg dat u mee bent, na inschri­jv­ing staat u van­daag al op de verzendli­jst en kri­jgt u de update met advies en de SMS om in te stappen.

Overzicht US Mar­kets Trad­ing
Han­de­len op de AEX, de DAX, de Euro, Olie en Dow Jones, dat doen we al jaren en met suc­ces. Mee­doen kan, veel is er niet nodig aan inleg omdat we met Boost­ers van BNP Paribas werken en daar al vele jaren ervar­ing mee hebben. Het is een leuke manier van werken, u doet volop mee op de beurs maar dat hoeft absolu­ut niet met een groot bedrag. Aan de resul­tat­en te zien in de tabellen hieron­der houden we per ser­vice per maand toch vaak een leuk bedrag over waarmee u zon­der al teveel risi­co een leuke extra aan over kunt houden.. In de tabellen ziet u het bijgew­erk­te resul­taat staan voor NOVEM­BER bij iedere advies­di­enst. Probeer in ieder geval tot 1 jan­u­ari eens een advies­di­enst, daar­na kunt u alti­jd nog zien of het al dan niet iets voor u is.

Alles of Niets, nodig €2000 om alles mee te doen
Han­de­len op extremen met €1000 per posi­tie en max­i­maal 2 posi­ties gelijk­ti­jdig in de markt. Dus u hebt hier­voor €2000 nodig om alles mee te kun­nen doen. We halen bij deze advies­di­enst goeie resul­tat­en sinds de start, ook deze maand komen we uit met een meer dan leuke winst van €1120, ook de maan­den sep­tem­ber en okto­ber waren heel sterk met meer dan €3000 winst. We werken hier met Boost­ers op de AEX, DAX, S&P 500 en de Euro … In de SMS staat alti­jd het aan­tal wat u aan kunt schaf­fen samen met de ISIN code waarmee u de Boost­er kunt vin­den bij uw bank of bro­ker..

Inschri­jven kan nu tot 1 jan­u­ari 2016 voor €39 met SMS erbij.


http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​a​l​l​e​s​-​o​f​-​n​i​e​t​s​.html

tabel_alles_of_niets_nov_2015_01Sys­teem Trad­ing, nodig €1500 – 1750 om alles mee te doen
Han­de­len met deze advies­di­enst alleen op de AEX index, en dat met een vast aan­tal van 1000 Boost­ers zodat elk punt goed is voor €100 winst of ver­lies. We werken met sto­ploss zodat we op tijd de posi­tie sluiten als het niet de goeie kant op gaat. Voor deze ser­vice hebt u tussen de €1500 en €1750 aan inleg nodig om alles mee te kun­nen doen. We halen ook bij deze advies­di­enst goeie resul­tat­en sinds de start, deze maand staan we op een plus van €850, vorige maand was wel goed met een winst van €1600 en sep­tem­ber was goed voor €1150. We werken hier met Boost­ers op de AEX index en dus alti­jd met 1000 stuks, uit­er­aard kunt u zelf kiezen met hoeveel u mee doet maar we raden in ver­band met kosten om er wel min­i­maal 500 stuks van te kopen.…In de SMS staat alti­jd het aan­tal wat u aan kunt schaf­fen samen met de ISIN code waarmee u de Boost­er kunt vin­den bij uw bank of bro­ker.

Inschri­jven kan nu tot 1 jan­u­ari 2016 voor €39 met SMS erbij.


http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​s​y​s​t​e​e​m​-​t​r​a​d​i​n​g​-​a​e​x​.html

tabel_systeem_trading_nov_2015_01Polleke Trad­ing, nodig €4000 om alles mee te doen
Han­de­len op de AEX, de DAX en de S&P 500, we kun­nen hier meerdere posi­ties tegelijk opne­men zodat u voor deze advies­di­enst rond de €4000 moet aan­houden. Meestal is dat veel min­der maar het kan wel eens voorkomen dat we €4000 nodig hebben. Bij Polleke Trad­ing kri­jgt u elke mor­gen een uit­ge­brei­de update, er is een besloten FORUM waar de leden met elka­ar kun­nen com­mu­niceren. We halen bij deze advies­di­enst goeie resul­tat­en sinds de start, en ook deze maand komen we uit met een winst van €1420, vorige maand was een goeie maand met €2967 winst ter­wi­jl er hier in sep­tem­ber €2295 winst werd behaald. We werken hier met Boost­ers van BNP Paribas op de AEX, DAX en de S&P 500 …In de SMS staat alti­jd het aan­tal wat u aan kunt schaf­fen samen met de ISIN code waarmee u de Boost­er kunt vin­den bij uw bank of bro­ker.

Inschri­jven nu tot 1 jan­u­ari 2016 vanaf €39 (zon­der SMS), met SMS erbij nu is er nu ook een aan­bied­ing voor €49 tot 1 jan­u­ari.


http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​p​o​l​l​e​k​e​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

tabel_polleke_trading_nov_2015_01Guy Trad­ing, nodig €4000 om alles mee te doen
Bij Guy Trad­ing han­de­len we op de AEX, de DAX, de Dow Jones, de S&P 500, de EURO en de Olie. Soms ook op edel­met­al­en zoals Goud en Zil­ver. Om alles goed mee te kun­nen doen is er max­i­maal €4000 nodig maar ook hier is dat gemid­deld lager, dat ligt rond de €2500 a €3000. Guy Trad­ing staat deze maand op een plus van €1941, vorigee maand werd er €4490 behaald en in sep­tem­ber €3397 winst. We werken hier alti­jd met Boost­ers van BNP Paribas en dus op de indices, val­u­ta en grond­stof­fen. In de SMS staat alti­jd het aan­tal wat u aan kunt schaf­fen samen met de ISIN code waarmee u de Boost­er kunt vin­den bij uw bank of bro­ker.

Inschri­jven kan nu tot 1 jan­u­ari 2016 voor €39 met SMS erbij.


http://​www​.usmar​kets​.nl/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​e​n​/​g​u​y​-​t​r​a​d​i​n​g​.html

tabel_guy_trading_nov_2015_02AEX:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenDAX:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenS&P 500:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenDow Jones:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenNas­daq 100:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenDow Trans­port:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergrotenEURO-USD:
Klik op het plaatje om de afbeelding te vergroten

Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.