Beursdagboek Trader Guy 17 mei 2016, 08:37

...

Apple zet Wall Street op groen, AEX naar 436

17 mei 2016, 08:37 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)



Door dat Gold­man zich uit­sprak over de olie en Buf­fett met het bericht kwam dat hij in Apple stapt deed de markt gis­teren com­pleet draaien naar posi­tief. De Dow Jones en de S&P 500 wis­sen zo het ver­lies van vri­jdag weg ter­wi­jl de AEX die een beet­je een­za­am hier in Europa zijn weg moest ver­vol­gen door dat de DAX dicht bleef met een plus­je de dag af wist te sluiten. De markt bli­jft onrustig want de AEX stond intra­day nog behoor­lijk in het rood, ook Wall Street had er via de futures niet veel zin in tot dat het nieuws over de aankoop van Apple door een super­be­leg­ger de markt een impuls gaf. Apple was dan ook al fors afges­traft de afgelopen weken, een rebound zat er wel in maar dat het aan­deel plots tot bij­na 4% (18 mil­jard beur­swaarde) zou oplopen door dat Buf­fett instapt lijkt me ook wat over­dreven. Maar Apple is een trek­paard op de beurs, dus het neemt de rest mee en dat hebben we kun­nen merken.

Wat zal de dag van­daag bren­gen? De posi­tieve flow zet zich door naar hier in Europa van­mor­gen waar­door de DAX die weer mee­doet de 10.000 pun­ten makke­lijk door­breekt (voor­beurs), de AEX gaat naar de 435 – 436 pun­ten voor­beurs. Het is weer wacht­en tot Wall Street open gaat van­mid­dag, en nog­maals er kan van alles gebeuren in deze markt.

Waar het kan stap­pen we in posi­tie, de leden weten al meer. U kunt wel inschri­jven om mee te doen via de aan­bied­ing, die loopt vanaf €39 tot 1 JULI. Inschri­jven kan via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tech­nisch Blok:
De AEX kon gis­teren een negatieve start ombuigen naar een posi­tief slot, dat wel met laag vol­ume door dat de DAX dicht bleef door 2e Pinksteren. Ste­un voor de AEX nog alti­jd de 428 met daar net onder de 426 pun­ten. Onder de 426 ziet het er slecht uit voor de AEX index. De DAX bli­jft met de 10.000 pun­ten worste­len, van­mor­gen net voor de open­ing weer die 10.000 pun­ten aan het testen, weer­sr­tand de 10.0510.080 pun­ten met lat­er de 10.150 pun­ten als weer­stand. Ste­un voor de DAX nu de 9950 en de 9850 pun­ten, daaron­der de 10.750 punten.

Wall Street was sterk gis­teren met het ophalen van het ver­lies van afgelopen vri­jdag, het is voor de 4e keer dat de Dow Jones in 1 week tijd fors beweegt maar er niets mee opschi­et. Ste­un bli­jft de 17.500 met daaron­der de 17.250 en de 17.000 pun­ten, weer­stand nu de 17.750 en de 17.900 pun­ten. De index wil de hoop op het behalen van de top­zone nog niet opgeven, maar of dat ook gaat lukken is bij lange nog niet zek­er. Het­zelfde bij de S&P 500, daar bli­jft de 2045 – 2050 zijn werk als ste­un nog doen. Weer­stand nu de 2070 – 2075 en de 2100 punten.

We zoeken zoals alti­jd rustig naar kansen, zow­el in Europa (AEX en DAX) als op Wall Street (Dow en de S&P). De leden kri­j­gen op tijd bericht van onze plan­nen, inschri­jven kan via deze link …

Euro-dol­lar:
De euro zit nog alti­jd in een uptrend, een opgaand trenkanaal met nu ste­un rond de 1,125 dol­lar en aan de bovenkant weer­stand rond de 1,1651,17 dol­lar. Afgelopen vri­jdag werd de ste­un weer opge­zocht met een low net boven de 1,125 dol­lar, nor­maal gezien zou de euro zich vanaf daar moeten her­pakken om opnieuw de weer­stand rond de 1,145 dol­lar op te gaan zoeken. Boven die 1,145 dol­lar zien we de 1,161,17 dol­lar als mogelijk doel ofwel de bovenkant van het oplopende trend­kanaal. Onder de 1,125 dol­lar kan de euro wel snel terug naar de 1,105 dol­lar maar dan zullen we wel een duidelijke hint moeten kri­j­gen over de rente in de VS, dat wil zeggen dat er rentestap­pen op komst zijn en meer dan wat men verwacht zelfs.

Voor­lop­ig zie ik de euro nog niet naar die 1,105 dol­lar gaan maar we zetten dat wel op de watch­list voor het geval dat die 1,125 dol­lar er wel aan moet geloven. De euro bli­jft moeil­ijk te voor­spellen met de onzek­er­he­den wat betre­ft de economis­che data die we dagelijks op de scher­men voor­bij zien komen en de onzek­er­heid wat betre­ft de FED (Amerikaanse Cen­trale Bank). Waar het kan zullen we wat doen met de euro via Guy Trad­ing … inschri­jven kan via deze link …

Brent olie:
De olie stoomt door naar de 50 dol­lar, het was Gold­man Sachs die plots aan­gaf dat de olie wel eens weer fors duur­der kon wor­den door het afne­mende over­schot, Gold­man zei in jan­u­ari nog dat de olie naar de 15 – 18 dol­lar zou kun­nen. Wat moeten we ervan geloven? In ieder geval sprong de olie verder omhoog tot bij­na de 50 dol­lar (Brent). Weer­stand duidelijk rond die 50 dol­lar, lat­er de 54 dol­lar als mogelijk doel maar of de olie dat nog zal halen is de vraag. Ste­un nu de 47,5 en de 44,5 dol­lar, alles snel haal­baar bij wat verkoop­druk want rustig gaat het er niet aan toe al weken lang.

Via Guy Trad­ing han­de­len we op de olie, u kunt mee door lid te wor­den van deze ser­vice via deze link …

Advies­di­enst Sys­teem Trad­ing:
Dit jaar zijn we goed bezig met Sys­teem Trad­ing, de cijfers in de tabel tonen dit aan en onze leden spreken voor ons via de beo­ordelin­gen ofwel reviews voor deze advies­di­enst die u via deze link kunt inzien. Sinds de start in mei 2013 nu al een winst van €21.733 ofwel 1449%, we werken alti­jd met een max­i­male inleg per keer (posi­tie) van €1500.

Dit jaar staan we al op €7033 winst ofwel 475%. We begin­nen elke maand opnieuw vanaf 0 en met dus die €1500 inleg, ook deze maand zijn we zon­der posi­tie van start gegaan en hebben maandag een short aangekocht die gis­teren werd verkocht. Zorg dat u zich inschri­jft en u staat meteen op onze verzendlijst.

Mee­doen nu via de nieuwe aan­bied­ing? Tot 1 JULI voor €39, ga naar de link hieron­der en schri­jf u van­daag nog in …Onder de link ziet u nog de tabellen met de resul­tat­en per maand en per jaar.

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.html

Sys­teem Trad­ing tabel per maand:

AEX:DAX:S&P 500:Dow Jones:Brent olie:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.