Beursdagboek Trader Guy 20 mei 2016, 08:44

...

AEX sterker vanmorgen, Wall Street breekt steun

20 mei 2016, 08:44 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


Het was een volatiele sessie met een slot in Europa rond de ste­un­zone en een kleine oplev­ing op Wall Street richt­ing het slot, van­mor­gen zit­ten we met hogere futures waar­door de AEX waarschi­jn­lijk een kleine pro­cent hoger kan ope­nen. De futures op Wall Street tonen een kleine plus van­mor­gen maar alles daar zit nog onder een belan­grijke ste­un die nu weer­stand kan wor­den. De kop/​schouder bij de Dow Jones toont veel lagere doe­len, als het weer omlaag draait de komende uren of vol­gende week kan Wall Street wel een defin­i­tief voor een tijd­je verder omlaag. We bli­jven voorzichtig en wacht­en de kansen af, veel hoeven we niet te doen behalve posi­ties in de richt­ing vasthouden om te wacht­en op de defin­i­tieve draai wat de AEX onder de 426 pun­ten kan brengen.

Van­mor­gen zien we ook de olie weer hoger, dit samen met de euro die rond de 1,12 dol­lar staat brengt even wat lucht bij de AEX en de DAX maar de ver­liezen van gis­teren wor­den nog niet echt terug gehaald. Het is trouwens ook expi­ratiedag hier op het Dam­rak, voor de AEX een belan­grijke sessie, waar wil men de markt van­mid­dag (16:00) op lat­en expir­eren. Nu lopen de AEX index en de AEX future weer 1 op 1 na alle div­i­dend uitk­erin­gen van de afgelopen weken. Veel nieuws komt er van­daag niet op economisch vlak, in de VS alleen cijfers over de wonin­gen­markt. We zijn wel benieuwd hoe de olie zich zal gedra­gen van­daag samen met de dollar.

Waar het kan stap­pen we in posi­tie, de leden weten al meer. U kunt wel inschri­jven om mee te doen via de aan­bied­ing, die loopt vanaf €39 tot 1 AUGUS­TUS. Inschri­jven kan via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tech­nisch Blok:
Bij de AEX nog alti­jd ste­un rond de 426 – 428 pun­ten, daaron­der kan het snel omlaag met de 422 en de 420 als doel. Weer­stand nu de 433 – 434 met daar­boven de 438 en de 440 pun­ten. De AEX zit nog alti­jd in een zijwaardse range van pak­weg 10 pun­ten. De DAX kan rond de 9750 voor­lop­ig ste­un vin­den, lat­er de 9500 als mogelijk doel. Weer­stand nu de 9950 en de 10.05010.080 pun­ten. Zow­el de DAX en de AEX houden de dol­lar in de gat­en, de munt wordt nu wat sterk­er zodat we hier wat extra ruimte kri­j­gen ofwel kri­j­gen we meer hou­vast ron­dom de ste­un­zone. Toch ziet het er voor de AEX en de DAX tech­nisch niet goed uit, het kan er zo krak­en en vooral als Wall Street zich niet ste­vig weet te her­pakken het­geen ik ook niet verwacht voorlopig.

Wall Street is wel aan het breken, de Dow Jones sluit onder een belan­grijke ste­un en kan zo de weg vri­j­mak­en om naar de 17.100 pun­ten waar het 200-MA wacht af te zakken. Weer­stand nu de 17.500 met daar­boven de 17.750 en de 17.900 pun­ten. Bij de S&P 500 nu ste­un rond de 2025 met daaron­der de 1990 en de 1970 pun­ten, weer­stand bli­jft de 2050 – 2055 en de 2075 punten.

We zoeken zoals alti­jd rustig naar kansen, zow­el in Europa (AEX en DAX) als op Wall Street (Dow en de S&P). De leden kri­j­gen op tijd bericht van onze plan­nen, inschri­jven kan via deze link …

Euro-dol­lar:
Na de bek­end­mak­ing van de FED notulen moest de euro fors inlev­eren, niet gek als de FED de rente wil ver­hogen in juni maar had toch verwacht dat die 1,125 dol­lar als ste­un het zou houden voor­lop­ig. Nu komt de euro uit rond de 1,120 dol­lar en we zit­ten nog een eind­je boven de 1,105 dol­lar ste­un voor­lop­ig, daar richt­en we ons nu op als mogelijk doel voor de euro. Weer­stand vanzelf­sprek­end rond de 1,125 eerst met lat­er de 1,13 en de 1,145 dol­lar. Kor­tom, de dol­lar wordt duur­der door de mogelijke rentestap van de FED in juni.

Waar het kan zullen we wat doen met de euro via Guy Trad­ing … inschri­jven kan via deze link …

Brent olie:
De olie kwam gis­teren behoor­lijk terug vanaf de intra­day bodem die rond de 47 dol­lar uitk­wam, van­mor­gen zelfs nog wat erbij met opnieuw een stand boven de 49 dol­lar. De 50 – 51 dol­lar bli­jft weer­stand, ste­un nu de 47 dol­lar met daaron­der de 46,5 en de 45 dol­lar. De olie bli­jft nog in zijn uptrend maar een top lijkt niet ver meer af, tot de 51 dol­lar zou het nog wel kun­nen oplopen maar ik betwi­jfel of de olie daar zal ger­ak­en de komende dagen. Eerder zie ik een terug­val tot die 46,5 dol­lar als mogelijkheid.

Via Guy Trad­ing han­de­len we op de olie, u kunt mee door lid te wor­den van deze ser­vice via deze link …

Advies­di­enst Sys­teem Trad­ing:
Dit jaar zijn we goed bezig met Sys­teem Trad­ing, de cijfers in de tabel tonen dit aan en onze leden spreken voor ons via de beo­ordelin­gen ofwel reviews voor deze advies­di­enst die u via deze link kunt inzien. Sinds de start in mei 2013 nu al een winst van €21.733 ofwel 1449%, we werken alti­jd met een max­i­male inleg per keer (posi­tie) van €1500.

Dit jaar staan we al op €7033 winst ofwel 475%. We begin­nen elke maand opnieuw vanaf 0 en met dus die €1500 inleg, ook deze maand zijn we zon­der posi­tie van start gegaan en hebben maandag een short aangekocht die gis­teren werd verkocht. Zorg dat u zich inschri­jft en u staat meteen op onze verzendlijst.

Mee­doen nu via de nieuwe aan­bied­ing? Tot 1 AUGUS­TUS voor €39, ga naar de link hieron­der en schri­jf u van­daag nog in …Onder de link ziet u nog de tabellen met de resul­tat­en per maand en per jaar.

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.html

Sys­teem Trad­ing tabel per maand:

AEX:DAX:S&P 500:Dow Jones:Brent olie:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.