Beursdagboek Trader Guy 24 juni 2019, 08:43

...

Wall Street onderweg naar All Time Highs

24 juni 2019, 08:43 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Vanmorgen zien we hogere futures waardoor de intentie op hogere koersen vandaag aanwezig is, wel blijft het wachten tot dat er enkele zaken een positieve draai krijgen zoals de bespreking tussen Trump en Xi eind deze week en het verloop van de rente waar beleggers nog steeds hopen op een verlaging ...



Marktanalyse:
Vanmorgen pakt de markt zo te zien de draad van vorige week weer op met de intentie om de topzone op te zoeken, Wall Street wil dus richting die hoogste stand ooit nu we er zo dicht vanaf staan. Als ik de indices bekijk dan zal de AEX vlak tot iets hoger starten terwijl de DAX weer op zoek gaat naar de 12.400-12.425 weerstand. De Dow Jones en de S&P 500 geraken weer wat dichter bij de recordstand via de futures want de S&P 500 staat daar al weer bijna terwijl de Dow Jones nog zo'n 180 punten hoger moet zien te geraken. De Nasdaq volgt met nu al 8030 op de borden, deze index moet nog 100-120 punten hoger om een nieuw record neer te zetten.

Dat zal zeker voor een groot deel de marken bepalen deze week, mogelijk zal er eventueel rondom de toppen op Wall Street een draai kan komen maar aan de andere kant is het ook zo dat het vaak zo is dat als Wall Street de toppen ruikt men die ook wil doorbreken, zeker als dat meteen de hoogste standen ooit zijn die op de borden komen te staan. Daarom ga ik er op de korte termijn vanuit dat Wall Street nog even door zal trekken met mogelijk een nieuwe reeks met records.

Waar men nu vooral naar zal uitkijken de komende week is de G20-top, men wacht nu vooral de ontmoeting tussen Trump en Xi af en beleggers hopen vooral op een soort wapenstilstand tussen de beide partijen. Dat ze gaan praten weten we maar of het tot een reeks nieuwe ronde onderhandelingen zal komen weet niemand nog, we kennen het gedrag van Trump en we kennen het standpunt van China waar men er niet van houdt om onder druk te worden gezet. Waar ik en de mart aan denk is dat ze akkoord zullen gaan om in ieder geval de gesprekken weer op gang te brengen en dat kan de markten dan in ieder geval weer de nodige hoop op een "deal" geven, dan weten we wel hoe het verloop er ongeveer uit zal komen te zien de periode dat men om tafel zit.

Europa moest wat inleveren vrijdag maar zowel de AEX als de DAX staan nog ruim boven hun steun, vrijdag kreeg Europa te maken met de grote juni expiratie waardoor de indices vooral nabeurs terug werden gezet. De verwachting is dat de AEX en de DAX deze week weer omhoog kunnen, veel zal natuurlijk afhangen van wat er zich op Wall Street af zal spelen. De topzone zal dus belangrijk worden ...

Trading en resultaat:
Afgelopen vrijdag werd er winst genomen op de short posities die de dag ervoor werden aangekocht, we zoeken nu weer naar nieuwe kansen. De winst zorgt ervoor dat sommige abonnementen al in de plus staat en dat we op weg zijn om ook de maand juni positief af te sluiten. De komende week verwacht ik dat de markten wat vriendelijk richting de G20-top zullen toeleven, dus we kunnen daar in ieder geval iets mee doen.

Om mee te doen kunt u lid worden uiteraard, u kunt zien dat de abonnementen dit jaar allemaal op een mooie plus staan, we zijn nu halfweg. De komende 6 maanden is er nog ruim voldoende de tijd om de resultaten verder te doen oplopen. Er loopt zoals u hieronder ziet een aanbieding tot 1 SEPTEMBER voor €39 ... U ziet ook via de tabel het resultaat van 2019 (dit jaar) en de maand JUNI (deze maand). Alles bij ons is transparant en in te zien via de abonnementen pagina, ook elke transactie kunt u inzien.

Aanbieding abonnementen:
U kunt nu meteen meedoen via de nieuwe aanbieding om onze manier van werken te ervaren, de proefperiode loopt dan tot 1 SEPTEMBER voor €39 !!
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u nog met de lopende posities mee kunt.

Resultaat 2019



AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.