Beursdagboek Trader Guy 30 juni 2019, 11:57

...

Trading: Resultaat eerste helft 2019 ruim op schema

30 juni 2019, 11:57 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 10 / 12 | (2)

Eerste halve jaar afgerond al lopen er nog wat long posi­ties die we mogelijk goed kun­nen sluiten, dan kun­nen we de bal­ans afron­den voor de eerste helft van 2019. Het ziet er heel goed uit want in deze moeil­ijke markt weten we elke maand posi­tief af te sluiten. Het abon­nement Index Trad­ing (werken met €2000) gaat wat resul­taat betre­ft op kop met een plus van 225% na 6 maan­den, Sys­teem Trad­ing (werken met €1500) vol­gt met 217% wat ook sterk is.


De andere abon­nementen waar we met meer inleg werken en meer reserve kun­nen aan­houden vol­gen met een plus van ruim 130%. We behalen in ieder geval een zeer sterk half jaar en bereiken nu zelfs al bij­na het totale resul­taat van vorig jaar 2018. Ik zal op dezelfde manier verder gaan en er alles aan doen om ook de 2e helft van dit jaar een mooi resul­taat te behalen, als u zich inschri­jft kunt u meteen mee­doen met de posi­ties van de maand JULI, er komen hoe dan ook weer mooie kansen want de markt is uitda­gend en voor mij redelijk goed in te schatten.

Nu tot 1 SEP­TEM­BER voor €39 kunt u een proe­fabon­nement nemen, schri­jf u daar­voor in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Maand juni:
Voor mij als han­de­laar was juni een moeil­ijke maand, vooral aan het begin zat ik even ver­keerd in de markt maar dat werd net­jes weer opgepakt om daar­na op zoek te gaan om ook de maand JUNI posi­tief af te sluiten. En dat is nu ook gelukt, zo ziet u dat ik dan toch alle abon­nementen in de plus de maand afs­luiten. Bij­zon­der is dat we dan voor de 9e maand op rij met een plus de maand afs­luiten, de reeks zet zich dus door, en ik bli­jf me volop inzetten om die reeks zo lang mogelijk vast te houden.

Het lijkt alle­maal nogal rooskleurig maar u mag die vraag gerust stellen op onze site op ons FORUM waar de leden dat zullen beves­ti­gen. De track­record is gewoon goed en vooral ook bij­zon­der omdat ik een strate­gie volg die suc­cesvol uit­pakt. Daar­bij coach ik de leden zo goed mogelijk, de leden houden zo de onrust bij zichzelf onder con­t­role en dat zorgt voor resul­taat. Zelf wordt ik er uit­er­aard ook rustiger door omdat ik de markt met onrust­stok­er Trump (want dat is in vergelijk­ing met eerdere Pres­i­den­ten een feit) beter en beter onder con­t­role kri­jg. Op zich is Trump voor mij redelijk voor­spel­baar gewor­den, ik herken steeds meer bepaalde patro­nen in zijn gedrag en weet ongeveer hoe hij alles aan het rege­len (man­a­gen) is.

Om ook gebruik te mak­en van de coach­ing die ik voorzie richt­ing de leden, de sig­nalen die ik uit­stu­ur te ont­van­gen (met alle details) en om toe­gang te kri­j­gen op ons besloten FORUM bij een abon­nement, schri­jf u dan snel in als lid. Dan staat u maandag al op de verzendlijst.

De komende 6 maan­den is er nog ruim vol­doende de tijd om de resul­tat­en verder te doen oplopen. Er loopt zoals u hieron­der ziet een aan­bied­ing tot 1 SEP­TEM­BER voor €39 … U ziet ook via de tabel het resul­taat van 2019 (dit jaar) en de maand JUNI (deze maand). Alles bij ons is transparant en in te zien via de abon­nementen pag­i­na, ook elke trans­ac­tie kunt u inzien.

Aan­bied­ing abon­nementen:
U kunt nu meteen mee­doen via de nieuwe aan­bied­ing om onze manier van werken te ervaren, de proef­pe­ri­ode loopt dan tot 1 SEP­TEM­BER voor €39 !!
Inschri­jven kan via de Trader­shop en de link daar­voor is https://​www​.usmar​kets​.nl/​trade… Schri­jf u snel in zodat u met de nieuwe posi­ties mee kunt doen vol­gende week …

Het resul­taat bli­jft dit jaar ruim aan de posi­tieve kant, dat ziet u in het overzicht hieron­der ter­wi­jl de lopende posi­tie nog niet werd afgerond.

Resul­taat JUNI 2019:

Resul­taat 2019:



Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.