Beursdagboek Trader Guy 25 juni 2019, 08:42

...

Markt maakt weer pas op de plaats, beleggers wachten

25 juni 2019, 08:42 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Het lijkt erop dat de markt aan het wachten is op een positieve swing rondom enkele belangrijke zaken die eraan zitten te komen en dan vooral in het weekend waar de VS en China mogelijk de deur weer openen om de onderhandelingen te hervatten. Dat tijdens de G20 top in Japan ... Gisteren moest de AEX een stap terug, Wall Street verloor ook iets op slotbasis behalve de Dow Jones die net in de plus de sessie afsloot ...



Marktanalyse:
Vanmorgen zien we dat de futures wat lager staan terwijl de koersen in Azië ook onder druk staan vanmorgen. Wall Street wist gisteren niet goed welke kant het op wou gaan want de indices sluiten na met een plus te starten vlak tot iets lager, aan de andere kant blijven de toppen nog steeds in beeld zodat ook die doelen bereikbaar blijven binnen 1 a 2 sessies. De spanningen tussen de VS en Iran krijgen nu de overhand, de VS bevriest rekeningen die te maken hebben met de leider Ali Khamenei, ook andere topfiguren voelen deze maatregel en kunnen zo niet meer beschikken over miljarden dollars door deze maatregel. We wachten nu maar weer af tot welke tegenmaatregelen deze nieuwe ontwikkelingen zullen leiden. Veel meer valt er nu niet te melden wat betreft de ontwikkelingen op de beurs, wachten op het weekend en dan maar zien tot welke reactie de uitkomst op gang zal brengen. Bij de G20 zal men het zeker ook over Irak hebben ...

Zoals ik al aangaf, de koersen staan dicht bij de toppen en dan vooral op Wall Street, de All Time Highs zijn zo te bereiken binnen 1 a 2 positieve sessies. Europa blijft moeite ondervinden om door te stoten want de AEX geraakt maar niet tot boven de 565-566 punten terwijl de DAX moeite blijft ondervinden met de 12.400-12.425 punten zone. Voorlopig ook hier wachten op een positieve dag net zoals we er een paar hebben gekregen vorige week, toen stond de AEX in no-time ook plots 15 punten hoger. Technisch bekeken is er niets aan de hand, de AEX, de DAX en de indices op Wall Street staan allemaal nog ruim boven hun belangrijke 20, 50 en 200-daags gemiddelde en dat is bullish. Vanaf deze waarneming moeten we ons nog geen zorgen te maken maar dat kan uiteraard anders worden zodra de koersen terugvallen tot onder een van deze 3 MA's.

We blijven uitkijken naar kansen, de markt blijft moeilijk en vooral uitdagend. Waar het kan doe ik wat, de volatiliteit is aanwezig maar zoals we weten kan dit zowel in het voor als in het nadeel werken met posities, de goeie richting kiezen is daarom zeer belangrijk ...

Trading en resultaat:
Afgelopen vrijdag werd er winst genomen op de short posities die de dag ervoor werden aangekocht, we zoeken nu weer naar nieuwe kansen. De winst zorgt ervoor dat sommige abonnementen al in de plus staat en dat we op weg zijn om ook de maand juni positief af te sluiten. De komende week verwacht ik dat de markten wat vriendelijk richting de G20-top zullen toeleven, dus we kunnen daar in ieder geval iets mee doen.

Om mee te doen kunt u lid worden uiteraard, u kunt zien dat de abonnementen dit jaar allemaal op een mooie plus staan, we zijn nu halfweg. De komende 6 maanden is er nog ruim voldoende de tijd om de resultaten verder te doen oplopen. Er loopt zoals u hieronder ziet een aanbieding tot 1 SEPTEMBER voor €39 ... U ziet ook via de tabel het resultaat van 2019 (dit jaar) en de maand JUNI (deze maand). Alles bij ons is transparant en in te zien via de abonnementen pagina, ook elke transactie kunt u inzien.

Aanbieding abonnementen:
U kunt nu meteen meedoen via de nieuwe aanbieding om onze manier van werken te ervaren, de proefperiode loopt dan tot 1 SEPTEMBER voor €39 !!
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u nog met de lopende posities mee kunt.

Resultaat 2019



AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.