Beursdagboek Trader Guy 23 juni 2019, 11:15

...

Mee met rally richting topzone? Nu 39 euro tot 1 september

23 juni 2019, 11:15 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

De start van de maand juni ver­liep slecht maar na enkele trans­ac­ties (3 in totaal) ger­ak­en we weer in de goeie richt­ing, de bedoel­ing is om de reeks door te zetten vol­gende week met de inten­tie om in ieder geval ook de maand juni posi­tief af te kun­nen sluiten. De kans bli­jft groot dat met name Wall Street de top­zone gaat testen de komende week ofwel richt­ing het einde van de maand de brede S&P 500 deed dat al afgelopen donderdag.



Maak gebruik van de aan­bied­ing tot 1 SEP­TEM­BER voor €39 … Om u in te schri­jven ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Daarom denk ik dat er maandag of dins­dag opnieuw kansen liggen om wat te doen en dat zow­el op de AEX en een index op Wall Street, de leden zit­ten al in posi­tie sinds afgelopen vri­jdag, u kunt nog mee uit­er­aard zodra u lid wordt van de genoemde aanbieding.

De posi­tieve peri­ode voor onze leden zal ik doorzetten richt­ing het einde van het jaar, ik zal er uit­er­aard alles aan doen om de mogelijkhe­den die zich voor­doen op te pakken voor de leden en zal ik daar­bij coachen waar dat nodig is om zo bij ieder de nodi­ge rust om te han­de­len te motiv­eren en dat om vooral een posi­tief resul­taat te behalen. Wat ik doe is niet gemakke­lijk, er is een grote ver­ant­wo­ordelijkheid voor nodig zek­er als je transparant bent en alles wat je doet in te zien is voor iedereen die de web­site bezoekt. U als beleg­ger weet dat ook, niet alles kan goed uit­pakken maar als er in meer dan 75% van alles wat ik doe goed uit­pakt dan weet u dat we heel goed bezig zijn, en zek­er in de uitda­gende markt waar we ons nu in bevinden.

De moti­vatie is nu … Op naar een goed einde van de maand juni want ik wil ook deze maand posi­tief afron­den, en uit­er­aard naar een nog betere score op jaar­ba­sis waar nu al bij enkele abon­nementen het resul­taat van vorig jaar wordt overtrof­fen en bij andere abon­nementen dat bij­na wordt behaald. En we hebben nog 6 maan­den te gaan, dus het kan nog veel beter. Ik hoop dat u de komende peri­ode mee­doet, ik neem graag de uitdag­ing aan …!!

Inschri­jven?
Ga naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop en maak gebruik van de aan­bied­ing voor €39 tot 1 SEP­TEM­BER

Resul­taat maand JUNI:

Resul­taat vanaf 1 jan­u­ari 2019:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.