Beursdagboek Trader Guy 21 juni 2019, 08:44

...

Wall Street zoekt topzone op, winstnemingen verwacht nu

21 juni 2019, 08:44 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (1)

De sessie verliep zeer positief zodat de S&P 500 het zelfs voor elkaar kreeg om met een nieuw record te sluiten. Vanmorgen staan de futures wat lager maar het is de vraag of dat zo zal blijven in de loop van de dag, Wall Street staat nu rond de topzone, het is vrijdag dus het weekend staat voor de deur en dat kan voor wat euforie zorgen na een redelijk sterke week. We gaan zien wat de markt van plan is vandaag want het blijft uitdagend met de huidige feiten die we weten ...



Marktanalyse:

Een sessie met overal een plus gisteren al moeten de indices wel wat inleveren vanaf hun hoogste stand van de dag, behalve de Dow Jones en de S&P 500 die rond hun hoogste punt van de dag wisten af te sluiten. Het is zelfs zo dat de S&P 500 een nieuw record neer wist te zetten, na de correctie staat deze index bij een veel onrustige tijd op een All Time High. Dat bij slechte economische data (cijfers), bij slechts geruchten of op de hoop dat de rente wordt verlaagd later dit jaar en bij alleen de intentie dat Trump en Xi weer eens gaan praten over de problemen rondom de handel.

Europa wist de winst van de ochtend niet vast te houden, de AEX liet een sterke start zien maar moest inleveren richting het slot, ook de DAX ging sterk van start gisteren maar beperkte de winst op slotbasis. Zo loopt Wall Street weer wat uit op Europa, het is nu de vraag of Wall Street de uitdaging om de toppen op te zoeken doorzet of niet. Meestal is dat wel zo dus we moeten voorzichtig blijven vandaag wat betreft Europa, het kan snel beide kanten op en zeker als de top voor een zware weerstand zorgt.

Bij de AEX nu steun rond de 558-560, weerstand rond de 565-566 punten. De DAX heeft nogal wat moeite rond de 12.400 punten, daar dus de nodige weerstand want de index is daar nu al enkele sessies mee bezig en geraakt er niet door. Steun nu de 12.225 en de 12.100 punten. Op Wall Street blijven de toppen de uitdaging, bij de Dow Jones is dat de 26.950, bij de Nasdaq de 8135 en bij de S&P 500 de 2950-2960 punten. Dat is de situatie kort beschreven, we gaan zien wat de markt ermee zal doen ...

Trading en resultaat:
Er wordt verder gewerkt om ook deze maand met een plus af te sluiten, daar waar de start moeilijk verliep zijn we nu goed onderweg want al enkele abonnementen bereiken dat doel nu al. De rest is met de nieuwe posities goed onderweg om dat ook te realiseren. Het zou dan de 9e maand op rij zijn dat we positief scoren met de abonnementen en dat blijft zeer bijzonder.

Om mee te doen kunt u lid worden uiteraard, u kunt zien dat de abonnementen dit jaar allemaal op een mooie plus staan, we zijn nu halfweg. De komende 6 maanden is er nog ruim voldoende de tijd om de resultaten verder te doen oplopen. Er loopt zoals u hieronder ziet een aanbieding tot 1 SEPTEMBER voor €39 ... U ziet ook via de tabel het resultaat van 2019 (dit jaar) en de maand JUNI (deze maand). Alles bij ons is transparant en in te zien via de abonnementen pagina, ook elke transactie kunt u inzien.

Aanbieding abonnementen:
U kunt nu meteen meedoen via de nieuwe aanbieding om onze manier van werken te ervaren, de proefperiode loopt dan tot 1 SEPTEMBER voor €39 !!
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u nog met de lopende posities mee kunt.

Resultaat 2019


AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.