Beursdagboek Trader Guy 22 juli 2019, 08:46

...

Voorzichtige start nieuwe week

22 juli 2019, 08:46 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (2)

Voorzichtig herstel na de toch wel vreemde sessie van eind vorige week (vrijdag), de markt wacht op een reeks nieuwe kwartaalcijfers. Naast de bedrijfsresultaten houden beleggers uiteraard ook hun blik gericht op de spanningen rondom Iran.Marktanalyse:

De indices blijven zoeken naar richting voor het verdere verloop de komende weken en dragen dan vooral met de bagage aan kwartaalcijfers met zich mee. Het ziet er allemaal goed uit maar de grote vraag blijft uiteraard of de winstgroei zich kan uitbreiden de komende periode.

Vanmorgen kwam Philips met cijfers en die waren goed, verder zien we ook dat Binck met cijfers kwam maar die vielen dan weer behoorlijk tegen. Grotere concurrente en striktere regels doen de omzet en winst geen goed bij deze broker. Vanmiddag komen er in de VS nog een reeks bedrijven met cijfers en dat zal dus de gehele week doorgaan.

In Azië zien we vanmorgen over het algemeen verliezen, de markt zit daar ook gevangen in een range met nu wat meer de intentie om het lager op te gaan zoeken, we zien dat de Nikkei en de Hang Seng al een eindje onder hun top staan.

Ook wordt uitgekeken naar het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB) aankomende donderdag. De week erop (31 juli) is de FED aan de beurt. Wat betreft het handelen deze week zal ik hoe dan ook voorzichtig te werk gaan.

Trading en resultaten:
De short posities werden eind vorige week gesloten met een mooie winst. Op zich kan ik begin deze week naar nieuwe kansen zoeken, ik zal dat rustig bekijken en er mogelijk een positie op in nemen. Belangrijk is om de markt dagelijks goed te blijven monitoren en pas waar er zich echt kansen voordoen posities op te nemen die dan enkele dagen kunnen worden aangehouden.

Deze maand verloopt in ieder geval weer prima. Lid worden kan vanaf vandaag tot 1 OKTOBER voor €39, schrijf u op tijd in want na het sluiten van de short posities komen er weer nieuwe kansen, daar zal ik zeker wat mee doen ...

Aanbieding abonnementen:
LET OP !! Vandaag starten we met de nieuwe aanbieding, nu voor €39 tot 1 OKTOBER !! ...
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u met de nieuwe posities mee kunt doen later deze week of vanaf volgende week maandag ...

Resultaat 2019:AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »