Beursdagboek Trader Guy 25 juli 2019, 18:09

...

Markt niet blij met ECB, de leden wel na opnieuw winst op posities

25 juli 2019, 18:09 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

De ECB viel door de mand door de markt niet te bren­gen waar men op had gehoopt, dat had ik al aangegeven via mijn updates naar de leden en dat was de reden dat ik vooraf en net na het event een SHORT posi­tie had opgenomen. Tij­dens het diep­ste punt van de dag wer­den die bei­den met een hele mooie winst ges­loten. Zo komt ons resul­taat weer gevoelig hoger uit deze maand en uit­er­aard dit jaar. Ik scoren nu al voor de 10e maand op rij winst voor mijn leden en dat waarderen ze enorm … 


Uit­er­aard kreeg ik de wind van voren toen we even op ver­lies ston­den met de eerste posi­tie maar ik maak me daar zek­er niet druk over, ik volg mijn strate­gie op analyse, gevoel en vooral ook op de ervar­ing die ik heb opge­bouwd. Rust in de han­del is het meest essen­tiële van alles, dat beheers ik, als het niet loopt zoals ik verwacht dan neem ik de stop-loss, is er geen reden tot het nemen van ver­lies dan doe ik dat niet. Van­daag dus een mooie winst genomen op de posi­ties, echt een mooie plus. De leden weten het, vraag dat na via ons FORUM of bek­ijk de reviews op de site onder elk abonnement.

Er komt vol­gende week, of wie weet mor­gen al, weer een nieuwe kans om in te stap­pen, welke kant op hou ik nog even voor mezelf. Prof­i­teer nu van de aan­bied­ing die tot 1 okto­ber loopt, en dat voor slechts €39. Inschri­jven kan via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​trade… Dan staat u mor­gen al op de verzendli­jst. Ik zal u met al mijn mogelijkhe­den coachen, zie hieron­der de resul­tat­en deze maand en dit jaar …

Resul­taat maand juli:

Resul­taat over jaar 2019:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart...

AEX trekt door, Wall Street verdeeld

25 juli 2019, 08:27 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Bedrijfscijfers vallen verdeeld, dat hebben we gisteren opnieuw kunnen zien met eerst Boeing (-3%) en Caterpillar (-4,5%) die tegenvielen en nabeurs kwamen Facebook en Tesla nog met cijfers, Facebook deed na een jojo-beweging weinig maar Tesla verloor fors. Vanmiddag komen 3M en Dow Chemical met cijfers, na het slot krijgen we Amazon, Alphabet en Intel met cijfers. Een heftige dag wat dat betreft, vanmiddag krijgen we ook nog de ECB met een besluit over de rente en de strategie ...Marktanalyse:

Een verdeelde markt hebben we mee te maken maar over de gehele lijn toch een positieve ondertoon, wat de kwartaalcijfers betreft krijgen we maar weinig duidelijkheid maar aan de andere kant zetten meerdere indices nieuwe records neer. En toch met hier en daar divergenties, gisteren bleef de Dow Jones achter op de rest. Vandaar dat ik voorzichtig blijf met posities, hier en daar probeer ik wel wat maar alleen met kleine posities voorlopig want het is al moeilijk genoeg op dit moment. Technisch bekeken staat alles er sterk voor, anders komen er geen nieuwe records op de borden maar toch staan de lichten op oranje overal. De vraag is dan ook of de Centrale Banken steun zullen bieden met deze positieve gang van zaken. De bedrijfscijfers vallen op zich mee, de beurzen staan op recordhoogte er wordt duidelijk ingezet op acties van de ECB en de FED, de ECB komt vanmiddag al.

De AEX zal rond de 585 openen zo te zien, weerstand zit er nu tussen de 580 en 590 punten dus verwacht ik op de korte termijn niet zoveel meer aan de positieve kant maar we zien ook dat de AEX nu wel makkelijk doortrekt omhoog en nog steeds met ASML als trekpaard want het aandeel bereikt bijna de 210 euro. Vandaag kwam Unilever met cijfers en die op het eerste zicht ook meevallen. Het valt nu af te wachten wat de AEX in de loop van de dag zal doen, hetzelfde kunnen we over de DAX melden, het ziet er goed uit allemaal maar we bereiken een weerstand bij zowel de AEX als bij de DAX die nog een eind achterloopt op de AEX index.

Vanmiddag dus het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB), volgende week woensdag is de FED aan de beurt waar wordt uitgegaan van 0,25% verlaging. Mijn vraag blijft waarom dat allemaal zal gebeuren met de beurzen op recordniveau's? Verwachten beleggers nu niet teveel? Morgen krijgen we ook nog de economische groei in de VS waar men uitgaat van 1,8%.

Trading en resultaten:
De short posities werden eind vorige week gesloten met een mooie winst. Op zich kan ik begin deze week naar nieuwe kansen zoeken, ik zal dat rustig bekijken en er mogelijk een positie op in nemen. Belangrijk is om de markt dagelijks goed te blijven monitoren en pas waar er zich echt kansen voordoen posities op te nemen die dan enkele dagen kunnen worden aangehouden.

Deze maand verloopt in ieder geval weer prima. Lid worden kan vanaf vandaag tot 1 OKTOBER voor €39, schrijf u op tijd in want na het sluiten van de short posities komen er weer nieuwe kansen, daar zal ik zeker wat mee doen ...

Aanbieding abonnementen:
LET OP !! Vandaag starten we met de nieuwe aanbieding, nu voor €39 tot 1 OKTOBER !! ...
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u met de nieuwe posities mee kunt doen later deze week of vanaf volgende week maandag ...

Resultaat 2019:AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »