Beursdagboek Trader Guy 18 oktober 2019, 16:34

...

Nu tot einde dit jaar mooie aanbieding voor 39 euro

18 oktober 2019, 16:34 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

Vanaf van­daag kunt u zich inschri­jven tot het einde van 2019 voor een abon­nement naar keuze, en dat voor slechts €39. Voor die peri­ode kri­jgt u dan de mails elke ocht­end in uw mail­box met de verwacht­ing en de mogelijkhe­den om wat te doen op de beurs. Verder kunt u ook inloggen op de leden pag­i­na die bij uw abon­nement hoort en kri­jgt u per SMS en MAIL de sig­nalen die wor­den ver­zon­den in detail.


Een mooie aan­bied­ing voor de rest van dit jaar, u kunt in ieder geval meek­ijken hoe we te werk gaan en dan vanaf 2020 als het nieuwe jaar start volledig alles vol­gen zodat u voor een heel jaar onze sig­nalen kunt ont­van­gen. De komende 2 maan­den kun­nen zek­er nog inter­es­sant wor­den, de volatiliteit bli­jft en met posi­ties kun­nen we daar voorzichtig op inspelen.

Nu kunt u meedoen-(kijken) tot 1 JAN­U­ARI, ga via de link per abon­nement hieron­der naar de pag­i­na met alle uitleg:

Sys­teem Trad­ing (met €1500 werk kap­i­taal)
https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​ading

Index Trad­ing (met €2000 werk kap­i­taal)
https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​i​n​d​e​x​-​t​r​ading

Guy Trad­ing (met €4000 werk kap­i­taal)
https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​g​u​y​-​t​r​ading

Polleke Trad­ing (met €4000 werk kap­i­taal)
https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​p​o​l​l​e​k​e​-​t​r​ading

TA Aan­de­len en Indices (met €4000 werk kap­i­taal)
https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​t​a​-​t​r​ading

Of kies COM­BI-Trad­ing (Polleke en Guy Trad­ing samen in 1) nu voor €79 tot 1 JANUARI

COM­BI Trad­ing (met €8000 werk kap­i­taal)
https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​c​o​m​b​i-abo

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets Trading...

Stevige poging omhoog werd verkocht

18 oktober 2019, 07:55 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (1)

Een Brexit deal zorgde gisteren voor een behoorlijke SPIKE omhoog bij de indices in Europa, de DAX zette zelfs even de 12.815 op de borden maar er kwam een terugval later in de middag. De AEX geraakte tot rond de 580 punten waar er weerstand wacht. De reactie was dus behoorlijk positief maar Johnson moet nog naar het Parlement om de deal erdoor te krijgen en daarvan verwacht men dan weer niet veel en zo gaat het maar door. Een mooie top op de indices, de terugval ofwel DIP is er alweer, nu eens zien of die wederom wordt opgekocht ...


Update markt:
De markt blijft in de greep van de 3e kwartaalcijfers en het gedoe rondom de Brexit waar er voor de zoveelste keer een "DEAL" zou zijn maar die moet nog door het Parlement morgen (zaterdag). De kwartaalcijfers zijn over het algemeen goed, hier en daar zien we wat euforie maar ook bij sommige bedrijven wat teleurstelling omdat men meer wou zien. Ook de komende week zullen beleggers op het puntje van de stoel zitten omdat er nog veel grote bedrijven met cijfers zullen komen, binnen de Dow Jones index zullen er ongeveer 10 bedrijven met cijfers komen. Verder letten we vanaf volgende week ook op enkele grote tech bedrijven die hun cijfers en vooruitzichten gaan publiceren. De markt kan volatiel blijven al zien we ook dat de markt beweegt binnen een ruime range (2 tot 4%).

Europa liet na de Brexit deal met de EU even een behoorlijke spike omhoog achter zich door dat het om een tijdelijke opleving ging. De toppen staan er, het wordt nu een uitdaging om deze weer te gaan opzoeken de komende sessies. Dat kan omdat we zien dat de markt de afgelopen weken redelijk bullish overkomt. Aan de andere kant blijft ook de onderkant broos, we moeten dus op alles letten de komende periode want zekerheden zijn er niet in deze fase. Een en ander valt mee maar het kan door bepaalde zaken ook snel weer tegenzitten. Denk aan de Brexit stemming morgen (zaterdag), het nog steeds moeilijk verlopende handelsconflict tussen de VS en China en uiteraard de kwartaalcijfers die dagelijks binnenstromen. Het is zo dat als er een paar tegenvallen de markt daarop negatief kan reageren, andersom is het uiteraard hetzelfde, valt een en ander mee dan gaan we snel verder omhoog ...

Het handelen:
Het blijft zoals altijd geduldig wachten op het juiste moment, we staan deze maand nog op winst, ook het jaar 2019 loopt meer dan goed. U kunt gebruik maken van mijn signalen, om mee te doen kunt u zich inschrijven voor een proefabonnement tot 1 januari, nu kan dat voor €39 ... Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop dan staat u vandaag nog op onze ledenlijst.

Technische niveau's:

Europa:
De AEX kon weer tot rond de 580 punten geraken na de Brexit deal euforie om daarna terug te vallen tot net boven de 576 punten, steun blijft de 570-571 en de 568 punten, later de 565 en de 560-561 punten. Weerstand blijft de 580-581 punten, later de topzone rond de 584-585 punten. De AEX kreeg te maken met wat verzwakking door dat het aandeel ASML fors moest inleveren de afgelopen 2 sessies, dat scheelt toch snel een 5 tot 7 AEX punten. De komende dagen opletten voor de 568 aan de onderkant en de 584 aan de bovenkant.

Bij de DAX een stevige spike omhoog die tot boven de 12.800 punten geraakt, daarna twijfels met een forse terugval om vanaf de top 150 punten in te leveren. Weerstand blijft voorlopig de 12.650 punten met later de 12.800-12.850 punten waar de top van gisteren uitkwam. Steun blijft de 12.500 en de 12.300 punten, niet onlogisch in een volatiele markt waarin we nu zitten. Vandaag weer even zien tot wat de DAX in staat is de laatste sessie van de week.

Wall Street:
We zien bij de Dow Jones nog steeds de pogingen om door de 27.000 punten te breken want de index draait daar nu al een week omheen. De index blijft voorlopig rondom deze weerstand hangen en zal er eerst een uitbraak moeten volgen richting de top om de markt verder op gang te trekken in de positieve richting. Weerstand nu dus die 27.000 met daarboven snel de topzone die rond de 27.398 punten wacht, steun zien we eerst rond de 26.850 en de 27.750 punten.

De Nasdaq kan net boven de weerstand die we rond de 8150 punten sluiten, bij een verdere stijging is het wachten op de 8250 en de top rond de 8340 punten. Steun nu in eerste instantie de 8100, later de zone 8000-8025 punten. Het is wat betreft de Nasdaq nu wachten op de grote bedrijven die vanaf volgende week met cijfers komen, denk daarbij aan Amazon, Intel, Microsoft en nog een aantal de komende week, de week erop zijn Apple en Alphabet aan de beurt.

Gisteren opnieuw de gehele sessie rondom de 3000 punten maar zonder erboven te sluiten. Pas boven die 3000 punten kan de index weer op zoek naar de top ofwel de hoogste stand ooit rond de 3028 punten wacht. Mocht de index daar boven geraken dan kan er een reeks nieuwe records volgen gedurende het vervolg van het cijferseizoen, of dat gaat lukken is een andere kwestie want de markten staan nog altijd behoorlijk hoog momenteel. Steun nu de 2970, de 2950, de 2920 en de 2880 punten.

Aanbieding abonnement tot 1 JANUARI 2020:
Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor een abonnement en dat loopt dan tot 1 janauri 2020, ofwel de rest van dit jaar. Dan pakt u alles wat we nog gaan doen dit jaar gewoon mee. Dan maakt u gebruik van de ervaring van een coach bij uw handel op de beurs. Dat kan nu voor €39 euro en tot 1 januari. De markt zal in ieder geval uitdagend, kansrijk en vooral volatiel blijven de komende weken... Zorg ervoor dat u meedoet de komende periode ... Inschrijven kan dus via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/tradershop ...

AEX:


DAX:Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Login »