Beursdagboek Trader Guy 11 maart 2020, 07:52

...

Markt nog steeds als een stuiterbal op en neer

11 maart 2020, 07:52 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Wat hebben we vandaag aan berichten? Trump wil belastingen op de lonen tot het einde van het jaar schrappen maar daar is nog niet alles duidelijk over, het is wel een rood draadje dat hij blijkbaar inzet om zijn vel te redden richting de verkiezingen en om vooral de markten wat van positieve impulsen te voorzien.


Marktupdate:
Als hij dat 10 keer kan herhalen dan is het de vraag of beleggers hem telkens zullen volgen. Heb overal mijn twijfels over, Trump roept maar om zich heen momenteel, hij verwijt de FED hij kan niet meer pronken met hogere koersen op de beurs en de economie zal hoe dan ook in een recessie belanden hetgeen hem ook enorm zal storen. Verder gaan er geruchten dat Trump er slecht uitziet en zich NIET wil laten testen op het corona virus, viel me ook al op de afgelopen dagen dat hij er niet zo best uitzien maar dat kan ook komen door dat alles nu tegen zit en dat is iets waar zo'n persoonlijkheid als hij zich enorm aan stoort.

Ik zeg dan als je de kop boven het maaiveld uitsteekt men je gemakkelijk kan aanvallen, of wie teveel hooi op de vork neemt moet op een gegeven moment boeten voor de overvloed. De beurzen stonden veel te hoog, dat heb ik zo vaak gemeld, werd er zelfs als een soort clown voor uitgemaakt als ik dat melde tijdens bijeenkomsten met andere beurs persoonlijkheden, dat is iets wat vaker het geval is, daar heb je die"bear" weer ... Het duurde wel een aantal weken, en ik zeg het al wat langer zelfs, maar wat je nu ziet op de beurzen is hetgeen waar ik voor waarschuwde. Geen enkele overvloed, overdrijving of bubbel kan het overleven. Bubbels zijn herkenbaar, maken beleggers blind voor het gevaar, ze zien alleen maar de groene cijfers op de borden en in hun portefeuilles ... Dan kan ik roepen wat ik wil, 95% van de anderen zullen dan zeggen wat denkt die gek wel, er zijn geen redenen om uit de beurs te gaan en zeker nu niet want de rente staat op 0% dus er is geen alternatief .. Klopt, dat is wat men wou, geen alternatief en iedereen lokken naar de plek waar het grootste gevaar zat (beurs).

Dat ligt nu achter ons, de beurzen staan nu tot 20% lager en meer, nu moet ik niet meer Bearish blijven, wel voor de korte termijn maar nu ga ik zoeken naar kansen die zich beginnen voor te doen. De regio's waar ik wil op gaan bouwen zijn Europa en Wall Street, ik doe sowieso niks bij de emerging marktets, maar voorlopig sta ik nog stil, observeer en ga beginnen met opbouwen in delen. Via de aandelen portefeuille zal ik de leden daarbij coachen, begeleiden en dus voorzien van signalen om een mooi mandje samen te stellen. Lid worden kan, nu €30 tot 1 MEI en dan €30 per maand voor de aandelen portefeuille ...

Volg de LIVEBLOG:
De leden kunnen ook EXTRA analyses verwachten via de LIVEBLOG met waar het kan EXTRA tips. Wie dan inlogt op de site krijgt alles via de LIVEBLOG te zien. Een leuke en interactieve aanvulling die moet uitgroeien tot een goed gevuld beursdagboek.

Nieuwe aanbieding, nu proefabonnement tot 1 MEI voor €39:
Een abonnement bij US Markets Trading helpt beleggers om ondersteuning te bieden, uiteraard is dat geen garantie op succes maar over een langere periode werd bewezen dat we resultaat behalen. We handelen op de indices en via Guy Trading ook op grondstoffen als goud en olie, en op volatiele aandelen. Dit jaar, met deze moeilijke markt, staan we al op een mooie winst zoals u kunt zien via de tabellen hieronder, en ik zoek verder naar kansen ... Nu kunt u zich dus tot 1 MEI inschrijven voor €39 ... Schrijf u vandaag nog in ...

Dat kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershopTechnische niveau's:

Nu eerst even de markt laten uitrazen voor ik weer niveaus kan aangeven ...

AEX:DAX:Dow Jones:Nasdaq:


S&P 500:Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Login »

1 comment

11 maart 2020, 08:36

U wist het en toch eruit als het echt begon......ik dacht het ook maar mijn bankiers hebben mij weerhouden om toch te verkopen...wie is nu mis?

(0)