Beursdagboek Trader Guy 12 maart 2020, 07:46

...

Verbod om naar de VS te reizen, beurzen weer dieprood

12 maart 2020, 07:46 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

Wij zijn de schuldigen volgens Trump, alles op slot voor wat betreft Europa, behalve de Engelsen mogen wel nog binnen. Moet niet gekker worden met die man, eerst nog zeggen dat er niks aan de hand was, dan zegt hij als het warmer wordt gaat dat virus wel weer weg en nu zit hij daar achter zijn bureau met de vinger te wijzen naar ons ... Nogmaals, zo snel mogelijk weg met die man, maar jullie weten al wat ik over hem denk.


Marktupdate:
Het zit allemaal wel tegen nu voor Trump, straks kijkt hij tegen de Dow Jones aan rond dezelfde stand of zelfs lager dan toen hij begon in 2016, dat was rond de 17.800 punten ... Vanmorgen kijken we al naar de 22.500 punten na zijn toespraak, Wall Street is in een "Bear Market" terecht gekomen sinds gisteren op slotbasis.

De markt blijft zeer kwetsbaar nu, beleggers zien het niet meer zitten, de portefeuilles worden zwaar getroffen door in eerste instantie de koersdaling van nu al 25% (Europa al bijna 30%) en het lijkt erop dat het nog niet klaar is. Emoties nemen de overhand, het is wachten op het moment waar we deel 1 kunnen aankopen voor mijn aandelen portefeuille, we zijn er nog niet maar ik hou de leden wel op de hoogte ... maar toch heel even mijn gevoel, mijn situatie en hetgeen nog belangrijker is dan de beurs.

Met al dit geweld en de situatie waar we in zijn beland gaat alles gewoon verder, in de ochtend sta ik net voor 7 uur op, dan ga ik even naar buiten, zie de planten en bomen die tot bloei beginnen te komen, hoor ik de vogels vrolijk fluiten, zie de maan mooi aan de hemel staan en dan denk ik wat is er toch allemaal aan de hand terwijl alles op zich heel normaal lijkt? Het is allemaal psychologie en emotie, we worden bang gemaakt voor iets waar we voor vrezen, en al deze emoties slaan over richting de regeringen, de financiële markten, de economie en de bedrijven die plots hun waarde als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. Maar wat duidelijk is op dit moment, alles gaat verder, je moet dus leren te relativeren, je aan zien te passen aan de situatie die er is en vooral doorgaan met het leven.

Leden en volgers hier bij US Markets werden op tijd gewaarschuwd en hebben hun beleggingen even aan de kant gezet, deels of helemaal, ikzelf helemaal al midden februari. Wees dus gerust, ik zoek een instap en die zal ik wel met de leden van de aandelen portefeuille delen. Eerst maar eens zien waar de gemoederen weer wat beginnen af te koelen want het is nog niet het juiste moment ...

Boeing:
Trouwens, dat het snel van heel goed naar heel slecht gaat zie je aan het aandeel Boeing, had ik het gisteren al over, op slotbasis $189, was het trekpaard binnen de Dow Jones in 2017 en 2018, in maart 2019 begonnen de problemen met de 737 MAX, later kwam het bedrijf met geldproblemen te zitten en werd er ternauwernood enkele miljarden gevonden. Nu zien we dat Boeing met opzeggingen van grote orders te maken krijgt omdat de luchtvaart sector op zijn tandvlees zit, er is nu niet veel meer nodig om zo'n reus om te lagen vallen. En vergeet niet dat na of tijdens elke CRASH er grote reuzen omvallen, zonder uitzondering zelfs. Let op Boeing en meerdere transport en luchtvaart bedrijven in deze fase ...

Via de aandelen portefeuille zal ik de leden daarbij coachen, begeleiden en dus voorzien van signalen om een mooi mandje samen te stellen. Lid worden kan, nu €30 tot 1 MEI en dan €30 per maand voor de aandelen portefeuille ...

Volg de LIVEBLOG:
De leden kunnen ook EXTRA analyses verwachten via de LIVEBLOG met waar het kan EXTRA tips. Wie dan inlogt op de site krijgt alles via de LIVEBLOG te zien. Een leuke en interactieve aanvulling die moet uitgroeien tot een goed gevuld beursdagboek.

Nieuwe aanbieding, nu proefabonnement tot 1 MEI voor €39:
Een abonnement bij US Markets Trading helpt beleggers om ondersteuning te bieden, uiteraard is dat geen garantie op succes maar over een langere periode werd bewezen dat we resultaat behalen. We handelen op de indices en via Guy Trading ook op grondstoffen als goud en olie, en op volatiele aandelen. Dit jaar, met deze moeilijke markt, staan we al op een mooie winst zoals u kunt zien via de tabellen hieronder, en ik zoek verder naar kansen ... Nu kunt u zich dus tot 1 MEI inschrijven voor €39 ... Schrijf u vandaag nog in ...

Dat kan via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop

Technische niveau's:

Nu eerst even de markt laten uitrazen voor ik weer niveaus kan aangeven ...

AEX:



DAX:



Dow Jones:



Nasdaq:


S&P 500:



Brent olie:



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.